|
|
|
Gdzie polecacie kupić drzewo na więźbe dachową??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiadomość p.w
Atenka |
|
|
|
|
Momoty
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
I jak zwykle nasz forumowy ekspert mirek777 zabiera głos. Prawie na każdy temat wie wszystko i ma wiele do powiedzenia. Wczoraj Skorpioon utworzył temat "Najlepsze Cukiernie w Stalowej Woli," o 13.44 a nasz ekspert okazał się czujnością i o 13.45 dokonał pierwszego wpisu i jak dotąd 30% wpisów to oczywiście mirek777. Czyżby był zatrudniony przez portal celem podtrzymywania dyskusji na forum a zarazem podnoszenie odsłon strony?
Brawo Ty!!! |
|
|
|
|
Nie masz innych problemów?
Dyskutuj z poglądami i je krytykuj, jeśli taka twoja wola. Ty zaś atakujesz człowieka. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (mirek777) Nie masz innych problemów? Nie mam bo jestem bezproblemowy odwrotnie do Ciebie i nikomu nie pokazuje złośliwych czy obraźliwych emotek. CYTAT (mirek777) Dyskutuj z poglądami i je krytykuj, jeśli taka twoja wola. Tak postępuje jak mam wiedzę temacie i widzę sensowną dyskusję a nie chęć zaistnienia i nabicia posta. CYTAT (mirek777) Ty zaś atakujesz człowieka. To nie jest atak a spostrzeżenie co jest sporą różnicą. |
|
|
|
|
Co zatem wniosłeś do tematu?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
feniks krytykuje człowieka który się udziela i innym pomaga czy podpowiada, przecież nie krzyczy głośno i ci nie przeszkadza najwyżej nie czytaj, pewnie moderator nie zauważył tej pyskówki
|
|