~~xxx | |
![]() |
|
czy ktos moze sie podzielic jakie sa ceny w naszym miescie, jesli chodzi o wizyte u danego ginekologa i cytologie prywatnie??
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~kama | |
![]() |
|
Zymróz - wizyta 30zł, wizyta z cytologią - 50zł
|
|
|
~~kaja | |
![]() |
|
dr Lorkowska 80 zł, wizyta z cytologią.
|
|
|
~~jana | |
![]() |
|
prywatnie od 30-80 zł. a mozna tez za darmo np w ambolatorium drabikowa bodajze tam przyjmuje i ona za darmo i wyyte ma i cytologie, tylko ze to jest tak : rosze sie rozebrac usciasc zrobi badanko rosze sei ubrac wyniki za tydzien.
a np wizyta u sazynskiego ( przyjmuje obecnie prywatnie tylko) co tam ci anioleczku dolega ? czego oczekujesz? kidy ostatnio mialas okres? prosze sie rozebrac , niebac? jak robi badanko to zagaduje pytaniami co porabisz itp ![]() |
|
|
~~to tez wazne | |
![]() |
|
//moderowano
nie zaśmiecaj forum |
|
|
~~pysia | |
![]() |
|
Może ktoś orientuje się ile kosztuje zabieg zamrażania nadżerki prywatnie bo dowiedziałam się że nie jest refundowany
![]() |
|
|
~~ruda | |
![]() |
|
Miałam zamrażanie dużej nadżerki jakieś 4 lata temu. Robiła mi dr Lorkowska,koszt 100 zł. Absolutnie bezbolesne. Do tej pory mam spokój.
|
|
|
~~karo | |
![]() |
|
ja mialam zamrazanie u flisa.kosztowalo mnie to 150 zl.
|
|
|
~~sawa | |
![]() |
|
A ja w czasie studiów byłam zapisana w przychodni ginekologicznej w Lublinie i nadżerke miałam wymrażaną za darmo.
|
|
|
~~Anulka | |
![]() |
|
Bo leczenie nadżerki jest refundowane przez NFZ!!!Nie ma potrzeby robić tego prywatnie no chyba ,że ktoś ma za dużo kasy...
|
|
|
~~pati | |
![]() |
|
Ja mialam zamrazana nadzerke ok 7 lat temu u dr.Flisa 150 zl spoko polecam ci go.Wizyta 50 zl.ok cena.
![]() |
|
|
~~Małgo | |
![]() |
|
Co myślicie o dr Zemanie?
|
|
|
~~ciekawy | |
![]() |
|
CYTAT Co myślicie o dr Zemanie? podobno bardzo mily tam chodzi moja zona |
|
|
~~Eliza.Sz...ch | |
![]() |
|
Szanowne panie nie szukajcie ginekologa tylko lekarza zielarza co korzeniem leczy.
~ciekawy nie wiem czy taki miły,kiedys moze ci sie przytrafic Kinder Niespodzianka i co. ![]() Nigdy nie wiadomo,kiedy sie przytrafi. Praktycznie może się to zdarzyć zawsze. ![]() Pytanie jest,czy jest sens o tym pisac. Na pewno nie na tym Forum. |
|
|
~~Małgo | |
![]() |
|
Taki sam sens pisać o ginekologu jak o każdym innym lekarzu. a mnie właśnie jest potrzebny ginekolog!!! A jeśli kogoś nie interesuje ten temat i sensu nie widzi to nie wiem po co tu zagląda
![]() |
|
|
~~Anka | |
![]() |
|
Nie odpowiadać na durne posty Reikera.
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
...czegoś się musiał czepić.....jak widać niczego lepszego nie znalazł
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~Ewka | |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
~~Małgo | |
![]() |
|
Nie zwracajcie uwagi na tego "rekina". Mógłby ktoś napisać coś jeszcze o Zemanie?
|
|
|
~~xxx | |
![]() |
|
Bo Reiker ma kobiece zapędy, odkrył swoją prawdziwą naturę. Stąd właśnie już nawet na temat o ginekolagach zagląda, może będą małe "reikerki"? Czyżby to było jak filmie z Schwarzeneger-em i Reiker też jest w ciąży?
![]() |
|
|
~~ala | |
![]() |
|
abc
|
|
|
~~ala | |
![]() |
|
ja chodzę do doktora Zemana jestem zadowolona naprawde dobry lekarz ma dużo pacjentek wizyta wynosi 60 zł ,mozesz o wszystko zapytać
|
|
|
~~Magia | |
![]() |
|
po co chodzić prywatnie skoro ta sama usługa jest za darmo, chodziłam
![]() ![]() ![]() |
|
|
~~iza | |
![]() |
|
jak jest sie w ciazy to sie zrobi wszystko dla dziecka i nikt chyba nie patrzy na kase
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ty Reiker..wchodz na strony dla chlopow!!!!,,,czytaj o auuutach .,a nie na babskie tematy!!!!...i dobrze ze sa tu takie informacje....a Ty spdaj stad!!! nikt Cie tu nie prosi jak Ci sie nie podoba temat!!! Stanowczo protestuję ![]() Nie chcemy tego głąba na "chłopskich" stronach ![]() Załóżcie temu trollowi jakieś osobne forum ![]() ![]() ![]() |
|