|
|
|
Temat ten był już poruszany ale ponawiam go, szukam w Stalowej Woli lub okolicy osoby, która dospawa mi zaczep mocujący do reflektora
w aucie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dospawać zawsze można, ale to jest zbyt delikatny element aby mogło się to udać na dłuższą metę. Ja osobiście tego nie robiłem ale znam kilka negatywnych opinni z bliskiego środowska, że tego typu zabieg udał się ale po kilku przejazdach autem zawsze odpadało
|
|
|
|
|
w Sokołowie (na Rzeszów)spawają plastiki przy głównej drodze
|
|
|
|
|
Ja niedawno sam w to sie zabawilem. Odpadl mi kierunkowskaz bo polamaly sie zaczepy. Zorganizowalem sobie zwykla lutownice. Na obudowie pisalo ze plastik to pe, mialem kawslek rurki wykonanej z pe. Podgrzalem nanioslem rozgrzana rurke na uchwyty no i sie udalo. Zaznavzam ze o estetyce nie bylo mowy ale najwazniejsze ze sie trzyma. Zawsze mozna sprubowac.
|
|
|
|
|
Jedyny w okolicy człowiek kompetenty jeżeli chodzi o spawanie i dorabianie brakujących plastikowych elementów to Przemek z Jastkowic. Obok Mrówki na Przemysłowej i kościoła na Poniatowskiego ma swoje zawieszone reklamy. Spawał mi już kilka rzeczy i zawsze wszystko rewelacyjnie wykonane . Ja osobiście bardzo polecam tego człowieka, jakby co to podaje numer do niego 515 135 731 ,jest jeszcze drugi podany na reklamach , ale ja zawsze dzwonie pod ten
|
|
|
|
|
CYTAT Jedyny w okolicy człowiek kompetenty jeżeli chodzi o spawanie i dorabianie brakujących plastikowych elementów to Przemek z Jastkowic. Obok Mrówki na Przemysłowej i kościoła na Poniatowskiego ma swoje zawieszone reklamy. Spawał mi już kilka rzeczy i zawsze wszystko rewelacyjnie wykonane . Ja osobiście bardzo polecam tego człowieka, jakby co to podaje numer do niego 515 135 731 ,jest jeszcze drugi podany na reklamach , ale ja zawsze dzwonie pod ten Dzięki bardzo za info, dzwoniłem pod ten nr telefonu, jestem umówiony na jutro na spawanie, napiszę czy udało się dospawać ten zaczep. |
|
|
|
|
Dzięki bardzo tyk83 za podany nr telefonu, mój reflektor został naprawiony, konieczność była dospawania brakującej części, pan Przemek to profesjonalista w tym temacie i jeśli ktoś potrzebowałby spawać czy naprawiać coś plastikowego to polecam, cena bardzo przystępna, robota zrobiona od ręki, dzięki panu Przemkowi zaoszczędziłem kilkaset złotych i jestem bardzo zadowolony.
|
|