|
|
|
Cześć. Możecie polecić jakieś urządzenie wielofunkcyjne, chodzi o drukarke, która ma w sobie skaner i kopiarkę. Urządzenie będzie używane raczej rzadko. Kilka razy w miesiącu. Cena do 300 zł.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polecam osobiście Brother DCP-J152W
tani i dobry sprzęt a co najważniejsze tani tusz, zamienniki i oryginalne tusze. spędziłem kilka dni na wybór urządzenia dosyć niedawno. zalety: dobra jakość druku dobry skaner jak za tą cenę łatwość obsługi i instalacji wi-fi wygląd pojemnik na papier w środku. i dużo więcej. wady: trochę głośna odradzam HP-ki podobno mają w Polsce wycofać zamienniki tuszy. http://www.elect(...)142.html |
|
|
|
|
Akurat nie znam tego modelu ale jak najbardziej moge polecic brother'a obeznie korzystam z j40w tonery tanie jak barszcz druk na przyzwoitym poziomie
|
|
|
|
|
Brother J140W drukuje zdjęcia takiej samej jakości jak w zakładach fotograficznych.
-Agnieszka- |
|
|
|
|
HP Deskjet 3525
Najpierw poszukaj w necie i poczytaj, nie znajdziesz nic lepszego w takich pieniądzach. Tania eksploatacja. Oryginalne tusze 130 zł komplet. Łatwo samemu można "napełnić " kartidże" koszt wydruku jest wtedy naprawdę minimalny. Cena 309 PLN w Euro AGD. I można wziąć na raty 0%. np 10 x 30,90 Kiedyś miałem Brothera J152. |
|
|
|
|
Ja 2 tygodnie temu zakupiłem przez Ceneo drukarkę Brother MFC-J220 a dokładnie w sklepie RTV EURO AGD i do tego sklepu przyszła zamówiona przeze mnie drukarka a raczej urządzenie wielofunkcyjne (fax, skaner, xero, drukarka)
Kupiłem ją w promocji i kosztowała mnie wraz z ekspresową przesyłką 374zł Urządzenie jak za takie pieniądze dla mnie rewelacja. Drukuje bardzo ładne zdjęcia na papierze fotograficznym co wg mnie jest bardzo dobrą i potrzebną funkcją. Pozostałe jej opcje czyli drukowanie xero skaner również na wysokim poziomie. Tusze w zamienniku komicznie tanie oczywiście kupując przez alledrogo. Cena zamiennika to jakieś 2-5zł więc naprawdę bardzo tanio. Urządzenie pracuje bardzo cicho oraz bardzo szybko drukuje strony A4. Polecam ! :) |
|
|
|
|
CYTAT HP Deskjet 3525 Tania eksploatacja. Oryginalne tusze 130 zł komplet. Łatwo samemu można "napełnić " kartidże" koszt wydruku jest wtedy naprawdę minimalny. Faktycznie tanioszka - tusz za 130 PLN Wszystkie urządzenia HP, Canon itp kosztują małe pieniądze a później chcą abyśmy płacili za tusz jednorazowo tyle co za kupno urządzenia. Co do napełniania samemu - na początku może to jakoś chodzi a później jakość druku jest tragiczna - nie opłaca się babrać. Tylko Brother i tanie zamienniki. |
|
|
|
|
Kupiłam 5 lat temu model Brother DCP-165C. Płaciłam wtedy ponad 200zł. Do dziś działa bez zarzutu. Była mi potrzebna na studiach więc drukowałam na niej bardzo dużo czasami nawet na zwykłych kartkach w kartke gdy nie było papieru. Kupuję do niej zamienniki po 3zł za sztukę.
Polecam bardzo |
|
|
|
|
Cena zamiennika to 5 zł? Taki tani jest tusz?
|
|
|
|
|
CYTAT Cena zamiennika to 5 zł? Taki tani jest tusz? Sprawdź sama na alledrogo :) |
|
|
|
|
Używam Brother DCP-J315W, a tusze kupuję TUTAJ
Polecam |
|
|
|
|
HP -
http://tech.(...)osc.html co do drukarki w moim pierwszym poście podałem link do sklepu electro.pl gdzie dostawa jest gratis. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
[/cytat]
.... Faktycznie tanioszka - tusz za 130 PLN Wszystkie urządzenia HP, Canon itp kosztują małe pieniądze a później chcą abyśmy płacili za tusz jednorazowo tyle co za kupno urządzenia. .... cytat] Najpierw sprawdź ile kosztuje oryginał Brothera, potem pisz. |
|
|
|
|
Do brothera jak mnie przycisnęło to kupiłem jeden oryginał za 25 zł tak więc X4 to mamy stówkę. Ja posiadam dcp 195c i bardzo go polecam
|
|
|
|
|
nikt nie pisze o epsonie, a wesmy taki stylus sx 430 ma wi fi, kosztuje ok 250 zl do tego ciss za ok 80 zl plus 4*0,5 l tuszu za ok 100 zl.
czyli reasumujac za 420 zl drukowania do usranej smierci bez zadnych dodatkowych kosztow. |
|
|
|
|
CYTAT Używam Brother DCP-J315W, a tusze kupuję TUTAJ Polecam Ja mam Brother DCP-195C i tusze kupowałam zwykle w pasażu w Tesco (25 zł/szt.). Czy rzeczywiście te zamienniki są dobre? Bo cenowo to faktycznie bardzo atrakcyjne. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Ziuta ja zawsze kupuję zamienniki i powiem szczerze że żadnej różnicy nie widzę w druku, a drukuje dużo zdjęć
|
|
|
|
|
Dzięki, Stecyk. Fajnie wiedzieć (a nie - ja kretynka kupowałam drogo ;)
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Od dłuższego czasu drukuję sam sobie fotki, z dobrym papierem naprawdę super wychodzi wydruk i szczerze nie widzę zbyt różnicy w jakości np ze zdjęciami wywoływanymi w stalowowolskich zakładach fotograficznych.
|
|
|
|
|
To i ja będę zadowolona, bo drukuję (tylko) mnóstwo papierów do pracy w szkole
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|