|
|
|
Witam,moze ktos ma namiary na dobrego nefrologa dzieciecego,z tego co wiem w Stalowej Woli nie ma lekarza dzieciecego o tej specjalnosci.Podobno tylko w Sandomierzu,jezeli ktos z was miał kłopot z nerkami dziecka prosze o namiary na lekarza.Dzieki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lek.H.Borowiec - Sandomierz, namiary w google
Dorii |
|
|
|
|
Polecam Sikorska z Sandomierza, jest ona ordynatorem na oddziale nefrologi dziecięcej w Sandomierzu.
|
|
|
|
|
również polecam panią dok.Borowiec,leczyła moje dziecko parę lat temu,bardzo skutecznie i do dziś jest zdrowe.
|
|
|
|
|
witam w Stalowej Woli nie ma urologa dzieciecego. Ja bardzo potrzebowałam porady dla chorej córki w tamtym roku. Z braku laku skorzystałam z prywatnej wizyty u dr.Korczyńskiego. Zgarnął 100 zł i nic nie powiedziałsciana mam namiary na bardzo dobrą pania doktor w Sandomierzu
|
|
|
|
|
dr. Rajmunda Sikorska ul. Polna 62 Sandomierz. Najpierw dzwonimy i umawiamy się na wizytę prywatnie tel. 15 832 04 84. Pani doktor bardzo dokładnie bada i przeprowadza wywiad chorobowy. Nastepnie skierowanie nam dała do szpitala w Sandomierzu i tam juz wszystkie badania zrobili.
|
|
|
|
|
aby nie w stalowej
|
|