|
|
|
moj nr to 516577181
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zalezy do czego instalacja gazowa ma byc??, W domu czy w aucie???
Do auta to w Niwiskach dobrze robia. Pisalo juz tu na forum o tym serwisie. Do chalupy polecam Hydromix z Nowosielca Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
instalacja ma byc do renault scenic 1,8 16v 2002rok
|
|
|
|
|
Tu jest ta strona do tego serwisu MULTISERWIS
http://www.zumi.(...)rma.html Zadzwon popytaj a dowiesz sie wszystkiego Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Tam gdzie pisze Jeżowe, jedziesz raz i masz spokój na kilka lat. Nie rób u nas, u tych pseudogaziarzy, oni tylko bajerować dobrze potrafią i wkręcać klienta.
|
|
|
|
|
również polecam Multiserwis w Niwiskach.
|
|
|
|
|
I ja polecę. Wyregulowali gaz którego nasi fachmeni nie potrafili ruszyć w aucie z 8 cylindrami i wtryskiem. Kolega od roku bez awarii śmiga
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Miałem kilka instalacji w samochodach w różnych miejscach zakładane ale najlepiej i najtaniej robi Mietek Szewc na Jamnicy Pracował wcześniej u p Słowika teraz otworzył swój zakład i montuje instalacje marki STAG robi przeglądy instalacji Z tego co wiem zakłada najtaniej na okolicę i solidnie Naprawdę polecam
|
|
|
|
|
ten z Jamnicy faktycznie godny polecenie? nie jakiś chałturnik? bo szukam kogoś dobrego wole dołożyć parę złotych i zrobić u kogoś kto w temacie zęby zjadł.
|
|