|
|
|
Witam, intereseuje mnie czy prócz mnie ktoś był na wybielaniu ząbków White & Beauty
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 13 Lip 2010r. Skąd: Wrocław/Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
witam, ja byłam i szczerze nie polecam!!!! kasa w błoto wyrzucona
|
|
|
|
|
Ja tez byłam - brak efektów
|
|
|
|
|
STALOWA WOLA galeria Prima
Ja jestem bardzo zadowolona z efektu polecałam wszystkim znajomym oni są tego samego zdania co ja |
|
|
|
|
Zupełny brak efektów. Do tego bardzo chamska i arogancka obsługa. Nie polacam nikomu !
Właścielka Stawiarz jak by wprost z obory wyszła w gumofilcach. A Ty gosiu bardzo jesteś wiarygodna. Założyłaś konto by poinformować gdzie są i jacy są dobrzy |
|
|
|
|
racja. Gośia schowaj się bo to żenada reklamować coś co nie służy swojemu celowi. A Prima to padaka! ze wszystkimi lokalami
|
|
|
|
|
Witam tez byłam i jestem zadowolona zabki wybieliły sie o 8 tonów;-)
|
|
|
|
|
Pewnie wypadą lada dzień
|
|
|
|
|
Nie wiem kim jest ta HANKA I SMERFETKA ale z każdym bądź razie "wieśniary " jedna pisze Go"ś"ia jeśli nie potrafisz pisać to nie udzielaj się na forum publicznym to świadczy tylko o twoim alfabetyzmie pff żałosne druga zaś wymienia jakieś nazwiska śmieszne jak dzieci ktoś chyba cofa się w rozwoju ząbki mogą jedynie wypaść z niedbalstwa może dziewczyny macie jakieś... kompleksy ?:(
Ja mam tylko jedną opinię na temat obsługi i sposobu działania "ŚWIETNY " natomiast dziewczyny super wiedzą co robią oby tak dalej ;D ;) |
|
|
|
|
Za to wiemy kim Ty jesteś koleżanko i kiedy założyłaś konto
Powiedz, co Cię skłoniło, by założyć konto i od razu chwalić tą oczyszczalnie zębów ? A co do analfabetyzmu. Ty nie postawiłaś w swojej wypowiedzi, żadnego znaku interpunkcyjnego |
|
|
|
|
Uwaga bo to typowi kłamliwi naciągacze, w każdym tego słowa znaczeniu! Lepiej sobie o nich dokładniej poczytać, przestrzegam!
|
|
|
|
|
nie drapcie się dziewczęta
galeria prima może i kicha, ale to nie powód żeby wylewać pomyje jak tylko ktoś kogoś pochwali albo zaprzeczy negatywom, komus się nie podoba, komus się podoba, piszcie fakty o wybielaniu w tym miejscu a nie komentarze o forumowiczach, fuj..... Moderowano przez: stalowem Odkopałaś temat sprzed pół roku ...
|
|