|
|
|
Co sądzicie o Kebabie U Nazira ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie jadam czegoś takiego jak kebab.
|
|
|
|
|
co sądze : syf, syf i jeszcze raz syf
|
|
|
|
|
Wszędzie jest to samo
Kebabownie mnożą się jak króliki :) |
|
|
|
|
A coraz mniej ludzi spożywa ten syf.
Idę sobie przygotować zdrowe śniadanko jogurt naturalny, otręby i świeże owoce a nie jakiś kebab |
|
|
|
|
a raz na Ruski rok można zjeść
Kebab MIX (kurczak-jagnięcina) w picie SUPER mi smakuje OSTRY sos jest naprawdę ostryy, więc polecam miX |
|
|
|
|
zapewne coraz mnie ludzi spozywa ten syf, dlatego sie mnoza jak kroliki :]
kebab daje rade, a obsluga tyz fajna i dziewczeta skore do zartow ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Najlepszy u turasa na WP
A u Nazira w sumie tez ok ALOHA :)) |
|
|
|
|
Mnie się tam bardzo podobalo i niedrogo ^^
|
|
|
|
|
CYTAT nie jadam czegoś takiego jak kebab. O ku**a gratulacje! A postawili Ci już pomnik? CYTAT A coraz mniej ludzi spożywa ten syf. Idę sobie przygotować zdrowe śniadanko jogurt naturalny, otręby i świeże owoce a nie jakiś kebab Hm.... Twoje posty pobiły nowy rekord głupoty. Nie dość, że są nie na temat to informują o czymś, co nikogo na tym forum nie obchodzi. Załóż sobie oddzielny temat "kicia26 i jej otręby". Założyciel tematu zadał proste pytanie, jak nie masz nic do powiedzenia w temacie, to się po prostu nie odzywaj, bo się ośmieszasz. Sorry za mój offtop. Wracając do tematu - u Nazira nie było mi dane spróbować, aczkolwiek jak jeszcze jadałem kebaby to tylko w Emre - kebab z serem feta. Za tych czasów co jadłem był chrupiący i smaczny. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Popieram kolegę u góry. Zadałem proste pytanie: co sądzicie o Kebabie u Nazira a tuu wielkie Ooo.
W większości z was wasze wypowiedzi są na poziomie podstawówki. Jedno zaprzecza drugiemu. PaniS pisze ze "mozna zjesc raz na ruski rok" po czym pisze ze pycha kebab ;/. KOlejny pisze ze coraz mniej osób spozywa kebaba dlatego "mnożą się jak królki" ;/. o co Kaman ??? CYTAT A coraz mniej ludzi spożywa ten syf. P Idę sobie przygotować zdrowe śniadanko jogurt naturalny, otręby i świeże owoce a nie jakiś kebab NIe mowie ze kebab na sniadanie. ;/ |
|
|
|
|
CYTAT KOlejny pisze ze coraz mniej osób spozywa kebaba dlatego "mnożą się jak królki" ;/ Kolega ifeelgood akurat ironizował do powyższej wypowiedzi i miał na myśli coś zupełnie odwrotnego, zresztą jako jedyny jakąś opinię na temat Kebabu Nazir wygłosił: CYTAT kebab daje rade, a obsluga tyz fajna i dziewczeta skore do zartow ;] Czepiłeś się nie tej osoby co trzeba |
|
|
|
|
Jeżeli kogos urazilem zwracam honor ;)
Pozdrowienia dla Ogarnietych |
|
|
|
|
Kleopatra=Kuchnia Egipska=Nazir Kebab, czyli dokładnie to samo.
Mięso gotowiec, sosy gotowiec, dobrze że chociaż surówkę robią sami Dowóz: Na paragonie pieczątka "dowóz dwa złote" Po co legalnie na kasę nabić,jak bez podatku można kasę do kieszeni schować. Jak widać Egipcjanie nas Polaków,mają za idiotów |
|
|
|
|
afera o kebaba
|
|
|
|
|
CYTAT afera o kebaba Nie o kebaba tylko głupie wpisy Twojego autorstwa. Pojmujesz to co napisałem, czy masz "za daleko do łba"? Pytanie padło na temat smaku kebaba o wdzięcznej nazwie Nazir, a nie o zmiany nawyków żywieniowych made in kicia26. Nie masz się komu pochwalić, że z rana wcinasz jogurt z otrębami? Nie masz koleżanek? |
|
|
|
|
wszystkie tego typu przybytki sprzedaja zmielona padline z dodatkiem jakiejs trawy to taki swoisty "nektar desperatow" w smaku przypominajacy naoliwiona baranim tluszczem dykte sorry... ale z prawdziwym greckim daniem czyli Soulvakia ma tyle wspolnego co wegierski gulasz z trocinami... to kpina z gastronomii...
|
|
|
|
|
Chyba najlepszy w stw z pośród stu innych
|
|
|
|
|
CYTAT Chyba najlepszy w stw z pośród stu innych Dla Ciebie na pewno |
|
|
|
|
CYTAT Kleopatra=Kuchnia Egipska=Nazir Kebab, czyli dokładnie to samo. Mięso gotowiec, sosy gotowiec, dobrze że chociaż surówkę robią sami Dowóz: Na paragonie pieczątka \"dowóz dwa złote\" Po co legalnie na kasę nabić,jak bez podatku można kasę do kieszeni schować. Jak widać Egipcjanie nas Polaków,mają za idiotów widac konkurencja mocno daje sie we znaki ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Witam,
kebab u Nazira jest naprawdę dobry. Jeśli chodzi o kebaby w St to wydaję mi się, że najlepszy u Nazira (ale to kwestia gustu oczywiście). Mięsko z jagnięciny pyszne, naprawdę polecam. |
|
Dołączył: 3 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Najlepszy Kebab w Stw zrobiony w domu samemu .. wiem co jem.
abra-kadabra. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Kleopatra=Kuchnia Egipska=Nazir Kebab, czyli dokładnie to samo. Mięso gotowiec, sosy gotowiec, dobrze że chociaż surówkę robią sami Dowóz: Na paragonie pieczątka \\\"dowóz dwa złote\\\" Po co legalnie na kasę nabić,jak bez podatku można kasę do kieszeni schować. Jak widać Egipcjanie nas Polaków,mają za idiotów widac konkurencja mocno daje sie we znaki ;] Ale tu nikt żadnej tajemnicy nie robi Ja przynajmniej produkuję w całości, to co sprzedaję,a nie kupuję gotowce i nie udaję że sprzedaję jagnięcinę No nie wspomnę o tym,że nie oszkuję obywateli,kradnąc podatki z nie nabijanego dowozu na kasę fiskalną |
|
|
|
|
CYTAT Witam, kebab u Nazira jest naprawdę dobry. Jeśli chodzi o kebaby w St to wydaję mi się, że najlepszy u Nazira (ale to kwestia gustu oczywiście). Mięsko z jagnięciny pyszne, naprawdę polecam. "JAGNIĘCINA"-i Ty w to wierzysz? A jak bym Ci napisał,że sprzedaję kebaba z wielbłąda, też byś dała wiarę? |
|
|
|
|
CYTAT Ale tu nikt żadnej tajemnicy nie robi Ja przynajmniej produkuję w całości, to co sprzedaję,a nie kupuję gotowce i nie udaję że sprzedaję jagnięcinę No nie wspomnę o tym,że nie oszkuję obywateli,kradnąc podatki z nie nabijanego dowozu na kasę fiskalną Ja tu bez zlosliwosci, a z ciekawosci To z czego sa rolki konkurencji, a z czego sa u Ciebie? Przeciez na kebaba mieso to nie moze byc za wysokiego sortu bo kebab nie kosztowalby tyle co kosztuje ;] Chcesz powiedziec ze od zabicia zwierzaka do zrolowania miesa robisz wszytsko sam? Kiedys kebab na WP sam sie bronil, inne zjadal w przedbiegach o konkurencji niewiele dobrego mozna bylo uslyszec, a teraz kasy fiskalnej sie przyszlo czepiac ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|