|
|
|
Witajcie. Czy w stalowej woli są osoby które są w trakcie zmiany płci? Jak to jest z tym żyć w nie swoim ciele? Szukam osób podobnych do mnie. Gdzie się można leczyć lub do jakiego specjalisty udać?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Myślę, że na 100% są, tylko się nie ujawniają. W takiej mieścinie jak STW zapewne ciężko będzie o dobrego specjalistę w tej dziedzinie, może poszukaj w Rzeszowie, czy Krakowie.
|
|
|
|
|
CYTAT Witajcie. Czy w stalowej woli są osoby które są w trakcie zmiany płci? Jak to jest z tym żyć w nie swoim ciele? Szukam osób podobnych do mnie. Gdzie się można leczyć lub do jakiego specjalisty udać? Zapytam z ciekawości... co masz na myśli mówiąc "leczyć"? Leczenie według Ciebie polega na uświadomieniu sobie, że jak się ma jaja to się jest facetem, czy wręcz odwrotnie, polega na obcięciu tychże??? |
|
|
|
|
Znam dwóch i obydwie koleżanki, a teraz koledzy siedzą w wawie. Tu jest ciemnogród
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Znam dwóch i obydwie koleżanki, a teraz koledzy siedzą w wawie. Tu jest ciemnogród jacku a troszeczke jasniej mozna? |
|
|
|
|
CYTAT Znam dwóch i obydwie koleżanki, a teraz koledzy siedzą w wawie. Tu jest ciemnogród |
|
|
|
|
Niew wiem jak o nich pisać. Były kolezankami kiedyś teraz już nie sa. Jedna zmieniła imie itp, druga tylko wygląd. Obydwie mieszkają w wawie bo tam nie ma znajomych.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Tu jest ciemnogród to moze tu troche pasuje, bo ja w bajki o tym ze nie jestem w swoim ciele to nie wierze, ale z drugiej strony jezeli ktos w to wierzy i chce se zmieniac cos czy zyc jako trans mnie nic do tego :] mlodziez stalowowolska ma to do siebie ze na wszystko kladzie lage, znam przypadek gdzie osoba otwarcie mowila w szkole ze nie jest soba, kto chcial to wiedzial ze zbiera na operacje, w kazdym razie nie byla to tajemnica i nikt z tego powodu problemow jej nie robil :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
CYTAT Sorry ale vipers pyta czy w stalowej jest jakichś specjalista od transu i zapewne nie obchodzą go (ja) wasze wywodu, kto co o tym myśli. Trzymajmy się tematu Ty mu tez w chuj pomogles :] vipers nie napisal czy chce zmieniac plec czy szukac pomocy u kogos innego i tego nie robic :] vipers jezeli chcesz se cos zmienic to w stalowej nic nie znajdziesz :] nie ma tu chirurgow plastycznych, zalezy w ktora strone i co chcesz robic ale mastektomie zrobi kazdy z nich, wejdz na http://www.ptchprie.pl/ poczytaj co moge dodac od siebie to ze 2 bardzo popularnych lekarzy specjalizujacych sie właśnie w operacjach transseksualnych tam nie ma, sa http://www.clini(...)s/langen w kalinigradzie :] btw jezeli bedziesz chcial takiej operacji to najprawdopodobniej bedzie potrzebne Ci orzeczenie od psychologa :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|