|
|
|
ja osobiście polecam Wrońskiego, wyrywałam dwa zęby i nie miałam żadnych komplikacji, szybko sprawnie i bez bólu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A czy któryś z dentystów w STW może wykonywać operacje w znieczuleniu ogólnym ? Czy tylko w Rzeszowie ?
|
|
|
|
|
Czy do chirurga stomatologa trzeba mieć skierowanie? Czy do tego Szymańskiego długo się czeka? Przyjmuje na NFZ?
|
|
|
|
|
Jak wyrywałam 8 miałam skierowanie od ortodonty.
Tadam na prawdę chcesz iść do tego partacza? |
|
|
|
|
Nie mam żadnego skierowania. Dentystka powiedziała mi tylko, że trzeba usunąć ósemkę.
Jeszcze nie jestem zdecydowana do kogo pójdę. Słyszałam dobre opinie o Malmonie, potem ktoś mi polecił Szymańskiego. Sama już nie wiem:( |
|
|
|
|
Ja miałam usuwane chirurgicznie dwie ósemki u Wrońskiego. Zdecydowanie polecam, szybko i sprawnie i wszystko na NFZ.
|
|
|
|
|
Tadam, Szymański to partacz i krętacz jakich mało, usuwa zęba zostawiając korzeń, jego żonka nie lepsza, jak się przychodzi z reklmacją zęba, którego robiła to nagle amnezji dostaje, nie poznaje cię, a karta w niewyjaśnionych okolicznościach ginie.
|
|
|
|
|
Dwa tygodnie temu usuwałam ósemke u dr tomasza cubery. Na zabieg czekałam tydzień, wszystko na nfz, bardzo fachowo i sprawnie. Nawet nie musiałam brać tabletek przeciwbólowych bo nie bolało. Szybko zapomniałam że miałam w tym miejscu jakiegoś zęba ;) jeszcze tylko ściągnięcie szwów.
|
|
|
|
|
Otóż usunęłam ósemkę u dr. Malmona w Nisku. Lekarz bardzo sympatyczny i miły. Samo wyrywanie trwało krócej niż minutę. Dodam, że nie miałam połowy zęba. Nie było żadnego rozcinania. Powiem, że jestem pozytywnie zaskoczona. Jak ktoś szuka dobrego chirurga to polecam. Drugą ósemkę też pójdę tam rwać.
|
|
|
|
|
dr.,,..jaceek łupicki prosze sprobowac
|
|
|
|
|
Osobiście polecam dr Tomasza Cubere super podejście do pacjenta pełen profesjonalizm w leczeniu i to wszystko na fundusz. U Szymańskiego kolega ostatnio wydał 700zł za wyrwanie dwóch zębów w promocji 😅
|
|