|
|
|
Ja dotrwałam do dnia 26. Dałabym radę dłużej, gdyby mnie cholernie nie bolał kręgosłup, a szczególnie krzyż. Budziłam się nocy z takim bólem, że musiałam brać ibuprom. Efektów "zrzucania" nie widziałam...
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT zwaracaj uwagę na żywienie jakość, ilość, systematyczność z ilością nie mam problemu, z jakością bywa różnie, no ale najgorzej to z systematycznością CYTAT Wpisz się tu kiedy skończysz (lub się poddasz) i zaopiniuj, proszę. na pewno napiszę jak skończę i podzielę się swoją opinią |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Wpisz się tu kiedy skończysz (lub się poddasz) i zaopiniuj, proszę. na pewno napiszę jak skończę i podzielę się swoją opinią chciałam dodać opinię, choć oczywiście NIE PRZERWAŁAM ćwiczeń, ale piszę bo jestem dokładnie po 1/3 z całego zestawy czyli 14 dni za mną i powiem tylko jedno, a mianowicie TO DZIAŁA . kształt brzucha już mi się zmienił, widać zarys mięśni. jeśli chodzi o obwód to na pewno się już zmniejszył bo to czuję, ale nie wiem o ile bo się nie zmierzyłam przed rozpoczęciem "szóstki" !!! w każdym razie mogę śmiało polecić ten zestaw ćwiczeń dla wytrwałych |
|
|
|
|
Jak tam ~poprostuja? Na którym dniu wymiękłaś?
to was może zainteresować:
http://potre(...)-cwiczen socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
a kto powiedział że wymiękłam??
dziś 26 dzień. |
|
|
|
|
A efekty jakie? Zdjęcia poproszę ;)
|
|
|
|
Witam , ćwiczyłem szóstkę Weidera w 4-tym tygodniu zrezygnowałem , ale do rzeczy oprócz szóstki brałem http://alleg(...)697.html do tego oczywiście jogging mała dietka i oczywiście dużo silnej woli pozdrawiam !
|
|
|
|
|
Ćwiczenie rzeczywiście jest bardzo dobre na mięśnie brzucha, natomiast niesamowidcie obciąża kręgosłup!!, niszczy kręgi, jeżeli ktoś ma problemy z kręgosłupem, a w szczególności w odcinku lędziwowym powinien się zastanowić.
|
|
|
|
|
CYTAT Ćwiczenie rzeczywiście jest bardzo dobre na mięśnie brzucha, natomiast niesamowidcie obciąża kręgosłup!!, niszczy kręgi, jeżeli ktoś ma problemy z kręgosłupem, a w szczególności w odcinku lędziwowym powinien się zastanowić. jeśli chodzi o kręgosłup to się całkowicie zgadzam!!! ja mam co raz większe problemy, niestety. czasem mi się łezka zakręci w oku z bólu, ale na razie jakoś daje radę, choć obawiam się że będę musiała przerwać bo wczoraj to się w ogóle nie mogłam podnieść tak mnie bolało. Chęci są ale chyba będę zmuszona odpuścić, zobaczę jeszcze dzisiaj jak będzie CYTAT A efekty jakie? Zdjęcia poproszę ;) jak dla mnie efekty są, brzuch się zmienił, zupełnie inaczej wygląda, ogólnie podoba mi się. no ale kwestię zdjęć pomińmy |
|
|
|
|
poprostuja - nad czym Ty sie zastanawiasz? Lepiej odpuscic, skoro wiesz, ze obciazasz kregoslup za bardzo i wziac sie za jakies inne cwiczenie? Np. bieganie.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Bardzo dobre ćwiczenia na brzuch, a które nie obciążają kręgosłupa wykonuje się na gumowej dmuchanej piłce fitness, oraz specjalne ćwiczednia " z samym sobą", które w dodatku dobrze wpływają na kręgosłup. Ale piłka jest naprawdę super, ja znam trzy dobre ćwiczenia, ale na internecie też można znaleść. Taka piłka kosztuje około 30-40 zł.
|
|
|
|
|
CYTAT poprostuja - nad czym Ty sie zastanawiasz? Lepiej odpuscic, skoro wiesz, ze obciazasz kregoslup za bardzo i wziac sie za jakies inne cwiczenie? Np. bieganie. mi chodzi o jakieś ćwiczenia w domu, bo przy 2 dzieci nie bardzo mam czas wolny po pracy na bieganie. no i tak się tez zastanawiałam nad jakąś płytą na DVD z aerobikiem żeby można było w domu ćwiczyć, niby na necie są filmiki ale krótkie... |
|
|
|
|
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
piłką można jak najbardziej w domu ćwiczyć, popatrz na necie, polecam
|
|