|
|
|
gdzie można "nadmuchać" balony helem ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Był już podobny temat - ogarnąłem go za Ciebie, ale nie ma chyba żadnych konkretniejszych informacji, masz linka:
http://stalo(...)d=605317 Ja od siebie dodam ,że widziałem takie w Tesco z sklepie z upominkami |
|
|
|
|
dzięki wielkie ;d
, w sumie nic konkretnego się nie dowiedziałam , np. na przemysłowej to konkretnie gdzie ?? |
|
|
|
|
Na temat przemysłowej wypowiedział się - qwerty_stw - napisz do niego wiadomość na PW - o które miejsce mu konkretnie chodziło do napompowania balona helem na przemysłowej - odpisze Ci i tam pójdziesz
|
|
|
|
|
Firma ALTER, ul.Przemysłowa - wjazd od Hromatexu
Ludzie czasami myślą, jak zabić czas, a to czas ich zabija |
|
|
|
|
CYTAT dzięki wielkie ;d , w sumie nic konkretnego się nie dowiedziałam , np. na przemysłowej to konkretnie gdzie ?? Na przemyslowej 11, tam gdzie mostostal. Przejezdzasz przez brame, skrecasz w lewo, mijasz jakas hurtownie i jedziesz praktycznie do konca. Firma nazywa sie alter. Na miejscu wypozyczasz butle, mowisz na ile balonow i Ci napelniaja. Ja za ok. 100 balonow placilem 50-60 zl (juz nie pamietam dokladnie), to co nie zuzyjesz, to Ci odejmuja. Aha, trzeba jeszcze zostawic kaucje (zwrotna) za butle chyba 300zl i 50gr/dzien za dierzawe butli. |
|
|
|
|
matko ja chce tylko z 10 balonówww ;o
|
|
|
|
|
CYTAT matko ja chce tylko z 10 balonówww ;o No to w tesco w kwiaciarni, ale za 10 balonow zaplacisz tyle co w alterze za 100 |
|