|
|
|
Witam
Słyszałam, że w Zarzeczu jest jakaś sala , którą można wynając na wesele? Wiecie gdzie się to znajduję? Ponoć to jakiś dom kultury, lub remiza albo dom weselny. Miał ktoś am wesele? Czy płaci się od osoby ( jak w restauracjach) czy za sale? I ostatnie pytanko ma ktoś namiary? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej tak jest tam sala w domu kultury w zarzeczu miesci sie zaraz na poczatku zarzecza po prawej stronie. Placi sie za sale nie od osoby trzeba miec wlasna kucharke u nich mozna wypozyczyc obrusy.
|
|
|
|
|
a nie wiesz ile wołają za sale? HALO WIE KTOŚ??
|
|
|
|
|
w Zarzeczu płaci się za wynajęcie sali tj parę dni bo klucze dostaje się ok. środy i ok środy oddaje
koszt wynajęcia dla osoby z zarzecza ok. 300 zł obcej ok. 500 zł dodatkowo za gaz i prąd tyle ile się zużyje wg. licznika sala jest klimatyzowana kuchnie wyposażone,chłodnie,kuchenki, lodówki naczynia można za jakąś opłatą wypożyczyć sala jest bardzo ładna nie mam numeru do wynajmu ale pod tym numerem 158411028 można się dowiedzieć to jest numer do biblioteki która jest w tym samym budynku to wszystko co wiem nie jestem z zarzecza ale byłam tam kilka razy na imprezach i znajomi wypożyczali... margo |
|
|
|
|
Orientuje sie ile tam gości weselnych może się pomieścić?
|
|
|
|
|
CYTAT Orientuje sie ile tam gości weselnych może się pomieścić? 120 na pewno |
|
|
|
|
A nawet 160 (i nie było źle), a byłem tam na takim ponad 200 chyba było tam. Fakt że ciasno wtedy było. Oprócz za wynajem płąciłem za prąd, gaz, śmieci (od kontenera chyba), także całość opłat wyszła niecałe 2000zł.
|
|
|
|
|
a wiecie gdzie jest jakas sala na 240 osób? nie chce restauracji lecz dom weselny, mam juz kucharkę upatrzoną tylko sali brak
|
|