|
|
|
Jak wyglada tam praca, jak ludzie, czy po zmianach szefa jest lepiej??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy lepiej. Na pewno trzeba się mocno targować o stawki i mądrze negocjować umowę, bo potrafią wykorzystać luki w niej. Mieli fajną ekipę od karaoke ale ich też nie potrafili docenić. Idą po kosztach zatrudniając ludzi. Pracować tam? Tak ale nie za wszelką cenę.
|
|
Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja jestem stałym bywalcem Jokera, poza drobnymi szczegółami nic się nie zmieniło. Dziewczyny które tam pracują pamiętają jeszcze gdy ich szefem był pan Ch. Wiec dosyć długo. Najlepiej się jest iść samemu i ich zapytać. Myślę ze będą mogły wam udzielić informacji. A co do Karaoke to fakt tamten czarny chłopak o ile pamiętam i ten Duży Kolega robili dobre imprezy. Ostatnio byłem w piątek na chwile i mi się wogole nie podobało , na dodatek Ci co teraz prowadzą nie potrafia śpiewac.
|
|
Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Miasto Rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Gdyby było dobrze to by tylu ludzi naraz do pracy nie szukali. Radze jak kolega podjeść i sie popytać. Ale z tego co się orientuje to nie warto sobie zawracać głowy. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
A ci goście co grali w Jokerze robili kiedyś może imprezy w Ósemce na klubie ,wie ktoś ? Ja tam chodziłem i były zajebiste imprezy. Szkoda że nie wiedziałem że grali w Jokerze ,chętnie bym się tam wybrał z ekipą. Pozdro chłopaki jeśli to czytacie. Gracie gdzieś teraz? Czekam na informacje na forum lub na prv.
|
|
Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT A ci goście co grali w Jokerze robili kiedyś może imprezy w Ósemce na klubie ,wie ktoś ? Ja tam chodziłem i były zajebiste imprezy. Szkoda że nie wiedziałem że grali w Jokerze ,chętnie bym się tam wybrał z ekipą. Pozdro chłopaki jeśli to czytacie. Gracie gdzieś teraz? Czekam na informacje na forum lub na prv. Tak to ci sami co grali kiedyś w Osiem. |
|
|
|
|
pan P. traktuje pracownikow jak smieci placa grosze a wymagaja bardzo duzo i sprawdzaja po 10 razy dziennie;-/ jak podniosa stawki to i pracowac sie bedzie chcialo! konfideci tylko maja dobrze..... SZACUNEK DLA PRACOWNIKOW.
|
|
Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Miasto Rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT pan P. traktuje pracownikow jak smieci placa grosze a wymagaja bardzo duzo i sprawdzaja po 10 razy dziennie;-/ jak podniosa stawki to i pracowac sie bedzie chcialo! konfideci tylko maja dobrze..... SZACUNEK DLA PRACOWNIKOW. W pełni się z tym zgadzam. Lepiej bym tego nie ujął. |
|
|
|
|
a jak wygladaja ceny tam??
|
|
|
|
|
zamykamy, wszystkie posty z tego samego ip
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|