NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
Tchórz Napieralski, Tchórz Napieralski
Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 4 Maja 2011r. 14:14  
Tchórz Napieralski

RPP od miesięcy nawołuje do wycofania polskich wojsk z Afganistanu. Zrobiliśmy w tej sprawie ogromną manifestację w Warszawie. Robimy tak bo w misji tej nie ma żadnego polskiego interesu! To się nam nie opłaca i wynika z polityki kompleksów, którą prowadzi rząd, a nie realnych interesów krajowych!

Napieralski wzywa do wycofania się z Afganistanu ze strachu przed odwetem. Teraz po śmierci bin Ladena. Jego wypowiedź w tej sprawie jest skandaliczna! Tchórzostwo nie może być podstawą polityki, a zwłaszcza tchórzostwo okazywane! Cały Napieralski! I mamy wierzyć, że dokona rozdziału państwa od kościoła? Będzie się bał. A fe!
Janusz Palikot

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 4 Maja 2011r. 14:14  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2011r. 11:24  
Od kilku lat Napieralski nawołuje do wycofania wojsk z Afganistanu.Palikot,będąc w Platformie,akceptował i przedłużanie misji i zwiększanie kontyngentu.Napieralski po śmierci Bin Ladena obawia się aktów terroru ze strony Al-Kaidy i słusznie,bo tylko idiota się nie obawia.W Nowym Jorku przed atakami,też służby zapewniały o bezpieczeństwie obywateli.Teraz wiemy,że ludzi oszukano,bo zagrożenie było i się spełniło.Oby ten scenariusz nie powtórzył się w Polsce!To co Palikot i jego poplecznicy nazywają tchórzostwem,ja nazywam przezornością i troską o bezpieczeństwo obywateli.

Jeszcze jedno:tak niedawno Palikot był wydawcą "Frondy"-ultrakatolickiego pisma,a będąc w Platformie akceptował budżet z wydatkami na Fundusz Kościelny,na szkoły i uczelnie kościelne itd.Wydatki idące w miliardach złotych,gdzie był Palikot?Przeciwko temu zawsze głosował Napieralski i Klub SLD.Proste pytanie:komu dzisiaj wierzyc?

anna12
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2011r. 12:09  
Jeszcze jedno:tak niedawno Palikot był wydawcą \"Frondy\"-ultrakatolickiego pisma,a będąc w Platformie akceptował budżet z wydatkami na Fundusz Kościelny,na szkoły i uczelnie kościelne itd.Wydatki idące w miliardach złotych,gdzie był Palikot?Przeciwko temu zawsze głosował Napieralski i Klub SLD.Proste pytanie:komu dzisiaj wierzyc?[/cytat]

co ty za ciemnote wciskasz pomysl poczytaj a potem sie wypowiadaj

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2011r. 12:16  
CYTAT
Proste pytanie:komu dzisiaj wierzyc?

Na pewno nie politykom. Jak jakiś polityk powie "dzisiaj będzie słoneczna pogoda" to bierz parasolkę smiech2

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 5 Maja 2011r. 16:49  
Kiedyś - pewien starszy Pan, powiedział mi: "Ty nie wiesz, jaką potwornością było PZPR i bratnia przyjaźń, byłeś za młody, by to udczuć. Nie wierz farbowanym lisom. SLD nigdy nie uwolni się od swojej spuścizny - zawsze zostaną czerwoni od polskiej krwi"

Był to pan profesor, przeżył Treblinkę, należał do AK, przeżył tortury rusopolaków, przeżył komunizm. Zmarł w wolnej Polsce. Mój daleki krewny...

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »