|
|
|
CYTAT jak modem wyrabia i to jest dobrze przy 8Mb to co powiesz na pomiar 4Mb lacza To powiem, że test robiony o godz. 9.52, czyli pewnie w tym czasie miałem podwójną prędkość. Tylko to jest nowa promocja 4Mb wiec skad ta niby podwojna predkosc ? Wczesniej kumpel mial 1Mb zmiana na 4Mb - Modem Arris To znaczy, że masz farta. Oby się nie połapali, to będziesz miał promocje. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja mam lacze 8Mb a ten test kumpela co ma lacze 4Mb i testowalismy je wiec nie mam sie o co martwic
|
|
|
|
|
Panowie a powiedzcie mi czy od wczoraj chodzi Wam net w takiej prędkości jak powinien? Ja od wczoraj zauważyłem że prędkość pobierania spadła o około połowę. Jak zaczynam pobierać to idzie pełnym łączem, ale po kilku chwilach spada i tak zostaje. Dodam, że pobieram w kont premium typu fileserve itp. więc to nie po stornie serwera jest problem. Modem Arris. Pozdrawiam i liczę na info. Net oczywiście z Diany.
|
|
|
|
|
Działa dosyć szybko youtub dobrze się ładuje z Diany także ja problemów nie zauwazyłem. Mozliwe że masz coś w kompie co spowalnia prace internetu. Często aktualizacje blokuja konkretnie transfer
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Moją osiedlówkę przejął MTM ...szkoda gadać.
Chcę go zmienić - tylko nie wiem na jaki - obecnie płacę 35 zł miesięcznie - i tak się zastanawiam czy Stella to dobry wybór ? |
|