|
![]() |
|
Witam
poszukujemy zespołu muzycznego na wesele w okolicach: Stalowa Wola, Janów Lubelski, Nisko. Czy znacie jakiś sprawdzony?? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
:) |
|
|
![]() |
|
Ja osobiście wziąłbym zespół artis. Byłem juz na 3 weselach gdzie gralali i wszystkie imprezy naprawde udne. Świetni ludzie, przebojowi, mili i grają na żywo. Jeśli ktoś na waszym weselu na czymś gra to może podejść i zagrać np na gitarze (sam tak zrobiłem) skład 4 osobowy ale mają sax, akordeon, bas, gitare akustyczną, eselktryczną, poerkusje czyli wszystko do grania na żywo. to jest ich strona: www.zespolartis.pl
pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
Co sądzicie o zespole Joy, bo opinie są bardzo skrajne??
|
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Poszukaj sobie w wyszukiwarce bo ten temat już nie raz był wałkowany...
benio1992:) |
|
|
![]() |
|
witam
czy słyszal ktos cos na temat zespolu POWER z Gościeradowa, wlasciciel sali ktora wynajmujemy polecil nam ten zespol i twierdzi ze mlode chlopaki fajnie graja i teraz szukam opini osob ktore sie gdzies bawliy z tym zespolem |
|
|
![]() |
|
http://www.zespolpower.cba.pl/
masz linka po demówkach wychodzi że nawet daja rade ![]() |
|
|
![]() |
|
http://www.vesuvio-band.com/
Zespół fajny rosądnej cenie. |
|
|
![]() |
|
Zespół JOY to mój ulubiony zespół na wesele, nie tylko dlatego, że grali na moim weselu, grali też na weselu moich znajomych. Chłopaki są bardzo elastyczni, jeżeli chodzi o repertuar, u nas było naprawdę cudnie. Z tego, co wiem, dołączyła do nich wokalistka, ale nie słyszałam jej. Możliwe, że jestem nieobiektywna, ale naprawdę bardzo ich polecam. Z nimi nie ma obciachu. Kontakt do nich, to strona www.zespoljoy.pl, albo na komórkę 502-120-905. Pytałam i pozwolili mi udzielać nr. telefonu. Pozdrawiam wszystkich, Kasia.
|
|
|
![]() |
|
zapraszam na strone www.stajnia-zlotapodkowa.pl
|
|
Dołączył: 21 Kwie 2010r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
kurde ile razy bedziecie to orać !!!!!!!
k...a ile prosze aby na glowne stronie byl link http://stalo(...)_in=sz_2 |
|
|
![]() |
|
Na moim weselu grał zespół JOY z okolic Stalowej 4 osobowy a czasami nawet 5. Tak było u nas przyjechała jedna osoba więcej z orkiestrą za którą musieliśmy dopłacić. Co do usługi muzyka z płyty głosy średnie.
|
|
|
![]() |
|
A co powiecie na temat zespołu WILD z Jeżowego. ??
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Witam poszukujemy zespołu muzycznego na wesele w okolicach: Stalowa Wola, Janów Lubelski, Nisko. Czy znacie jakiś sprawdzony?? Ja mogę polecić MATIS osobiście mi się podoba http://matisband.republika.pl/ |
|
|
![]() |
|
Zespół JOY super, grali u mnie, naprawdę szczerze polecam, jak już ktoś tu napisał, z nimi nie ma obciachu. potwierdzam.
|
|
|
![]() |
|
ja polecam zespol progres graja na zywo
|
|
|
![]() |
|
NORTALF i OOWEAD dzięki za opinie , to naprawde miłe ale zaraz trolle internetowe się obudzą i się zacznie ale w końcu jakoś się dowartościować muszą
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
polecam świetny zespół GRAFITTI z Janowa Lubelskiego , mają stronę w necie więc można posłuchać
rewelacja! |
|
|
![]() |
|
Turbo Boys ze Stalowej, gorąco polecam. Grali na moim weselu są świetni i tani. niestety zapodziałam ich numer
|
|
|
![]() |
|
Paradiuki, sa z okolic Grebowa. Polecam
|
|
|
![]() |
|
A ja szukam zespolu weselnego z wokalista i wokalistka ktorzy by wykonali nagranie
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
Tylko "Reset"!!!
|
|
|
![]() |
|
Ja szczerze polecam zespół AVENTIS z Rakszawy ;)
Dla zainteresowanych link do ich strony http://aventis.net.pl |
|
|
![]() |
|
W ramach tego tematu zgodnie z tym co obiecałem partaczom z zespołu 'verset' z TBG chciałbym wszystkich ludzi ostrzec przed tym pseudozespołem. Niestety jakość wykonywanych utworów i zaangażowanie w zabawę pozostawia wiele do życzenia. Zaczynając od początku nie realizują ustalonego harmonogramu imprezy tylko dostosowują go do siebie.. przerwy bez synchronizacji z posiłkami, oczepiny o 1:15 i podejście Pani wokalistki, że jak nam nie pasuje to może nie śpiewać. Wypada zaznaczyć także podejście Panów z zespołu(perkusista który powinien prowadzić zespół był na innym weselu, gitarzysta robił za manekina)
Dodatkowo poziom kultury Panów z zespołu pozostawia jeszcze więcej do życzenia. W momencie gdy zwrócono im delikatnie uwagę(z zachowaniem kultury osobistej i szacunku), zaczęli rzucać obelgami i propozycjami 'solówek' do gości (ach ten poziom alkoholu we krwi). Na koniec rada dla biednych par, które wybrały tych partaczy: 1. Trzymajcie ich krótko; 2. Nie dajcie alkoholu; 3. Jak nie dacie alkoholu to pilnujcie żeby bimbru nie pili ;); Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
Witam, czy ktoś był na imprezie weselnej na której grała Formacja Muzyczna FORTE z Rzeszowa??
strona: www.forte.band.pl Ciekaw jestem opinii bezpośredniego uczestnika/słuchacza będącego na imprezie, bo jak dla mnie z demo z ich strony wynika, że całkiem dobrze sobie radzą. Szczególnie podoba mi się wokal żeński, choć chłopaki (zwłaszcza w utworach obcojęzycznych) też dają radę. A Wy co o tym sądzicie?? |
|