Nawigacja
,
ff
Wysłany: 18 Marz 2011r. 11:43  
Obrazek

Dobre, hehe, ale i tak jak głosi przysłowie : "Lepszy gajowy niż dziad borowy" smiech2

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 18 Marz 2011r. 11:43  

*Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2011r. 12:36  
Widziałeś jakiego byka ustrzelił? Tak się składa że znam kilku "myśliwych" od siedmiu boleści i wiem, z jaką łachą robią cokolwiek w kierunku dokarmiania. Zamiłowanie do przyrody i znajomości ekosystemów zerowa. Zamiast selekcjonować sztuki chore - zabijają te najdorodniejsze. Cywilizowany człowiek nie potrafi czerpać przyjemności z zabijania - widziałeś jego roześmianą mordę zabójcy???

To jest MORDERCA ZWIERZĄT i kulawy polityk - marionetka

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2011r. 12:55  
jedni dorosli do mysliwki inni nie, jak ze wszystkim, na szczescie tych lepszych jest wiecej, tez znam kilku i to co wydaja na dokarmianie znacznie przekracza wartosc tego co ustrzela :] co ma plakac ? swinie zabijasz to placzesz ? bul jest lichy ale to ze se strzela to czepianie sie :]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2011r. 13:04  
Ty masz jeszcze jakieś złudzenia - ja już ich nie mam. I nie znam nikogo kto by się uśmiechał przy zabijaniu świni, albo w chwilę po, a znam dużo ludzi ze wsi zajmujących się własną hodowlą i ubojem.. Trzeba stać troszkę niżej w ewolucji, by czerpać z tego przyjemność.

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2011r. 13:10  
a znasz kogos kto plakal jak swinie zabijal ? ja jestem ze wsi i nikogo takiego nie widzialem :] tu fajna sztuka, dobre rogi i mieso z jelenia tez najgorsze nie jest :]

Sprzedam
iPhone 6 64GB Gold
nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2011r. 13:24  
pewnie sie bronek wzoruje na władimirze...

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2011r. 13:52  
CYTAT
wasz p.rezydęt łączy się
\"z narodem Japoni w bulu i w nadzieji\"

http://jacwing.nowyekran.pl/post/6966,komorowski-laczy-sie-w-bulu-i-nadzieji-gw-poprawia-bledy

Ale cóż to jest wobec \"...katastrofy, robiącej przecież niebywałe wrażenie na całym świecie\" (B. KomoroWSkI)

A ja odpowiem cytatem Bronka

"prawda jest bolesnie prosta"

i następny :

"durnia mamy za prezydenta.

Nie sprzedawaj duszy diabłu - Bóg da Ci za nią więcej! Mała Fatima Rzeszowszczyzny. https://nowiny24.pl/mazury-mala-fatima-rzeszowszczyzny-cuda-dokonuja-sie-tu-do-dzis/ar/5827669
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Marz 2011r. 14:44  
Ten drugi cytat to słowa "Bolka" umiechumiechumiechumiechumiech a nie Kukiełki Wpadki Komoruskiego umiechumiechumiechumiech

A swoją drogą: skoro wizytowanie terenów popowodziowych to dla niego przyjemność, to pewno jakby poleciał do Japonii teraz, to by mu z nadmiaru przyjemnych emocji pewno prorosyjskie serduszko nie wytrzymało.

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 20 Marz 2011r. 12:10  
Szanowny MODERATOR niech spojrzy obiektywnie i potem oceni czy temat jest warty zamknięcia do jasnej cholery.... !!!!

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Marz 2011r. 12:20  
Sprawdził i zamyka

"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway.
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 20%
ff
Wysłany: 20 Marz 2011r. 12:26  
a ja w dalszym ciągu proszę o obiektywność hmmmmm

" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... "
Prywatna wiadomość 

Nawigacja