|
|
|
Witam.
Otóż wczoraj w godzinach popołudniowych całkowicie padły mi wszystkie - bez wyjątku - kanały tv cyfrowej, a kanały na analogu śnieżą tak, że pomimo pogody na zewnątrz śniegu i szumu Ci u mnie dostatek ;o Czy tylko ja tak mam i zawiodła technologia w mych skromnych progach czy to awaria na większą skalę i raczej muszę poczekać do "po świętach" na interwencję tzw. "fachowców"? Z góry dzięki za odpowiedź. ;) Wesołych i zdrowych! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Właściwie to zreflektowałem się, że podobny problem mam albo z telefonem w sieci Era (abonament), który zasięgu nie łapie lub też z samą siecią Era, która mi ten sygnał dostarcza z myślą o rodzinnej świątecznej atmosferze, w myśl że święta spędza się z rodziną, a nie rozmawia przez telefon.
Uwzięło się na mnie. Ma ktoś telefon z Ery i występuje u niego ten sam problem czy to u mnie z opóźnieniem daje o sobie znać pluskwa milenijna? ;o Wesołych raz jeszcze i mimo wszystko |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
u mnie anbi to ani to nie sprawialo problemów wczoraj
|
|
|
|
|
Diana wyłączyła mi się ok. południa, a Era poźnym wieczorem (tzn. działa ale z częstotliwością "zasięg jest przez minutę, a nie ma go przez 20 min - i tak cały czas.) ;/
|
|
|
|
|
Odkąd zmieniłem sobie Internet na Dianę to nie mogę narzekać. Praktycznie nie ma przerw. Mając wcześniejszego trzeba było mieć zdrowe nerwy.
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
Kolego u mnie i DIANA cyfrowa i ERA chodziła i chodzi jak powinnaMoże Ci się technika psuje?? a przeważnie tak jest, że wszystko na kupe siada
|
|
|
|
|
Era mi nie działa chociaż sprawdzałem na 6 telefonach, a ponadto zauważyłem, że Heyah która należy do Ery też mi siadła ... Co Ciekawe Tak Tak jak najbardziej działa i nie mam pojęcia co się dzieje.
Dodam, że chodzi o poręby. Szok i niedowierzanie. Ale dziękuję za odpowiedź ;) |
|
|
|
|
No ja mam ERE na abonament i umnie na centralnym wszystko dziala jak należy.
|
|
|
|
|
na bank ktoś musiał kombinować na klatce z podłączeniem się na lewo i ciebie musial odciąć od sygnału, podejdź do skrzynki kablówki i zobacz czy cos nie było majstrowane. Obstawiam na bank że ktoś na święta soie chciał pooglądać za free tv ;)
a jeżeli chodzi o telefon, wczoraj były okropnie przeciążone linie smsy nie dochodziły, ale już problem się sam rozwiązał |
|
|
|
|
To ja nie wiem, ja ani wczoraj nie mialem problemów i w ogóle przez 7 lat uzytkowania Ery nie pamietam jakis problemow
|
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
a u mnie nie działa internet z ery właśnie próbowałem ściągać i nic nie łączy się a komórki działają
|
|
|
|
|
Czy przy zakupie pakietu telewizji cyfrowej w Dianie potrzebny jest montaż anteny satelitarnej (popularnego talerza) tak jak to jest np. w Cyfrowym Polsacie?
|
|
|
|
|
Kolego ja z DIANY nie mam żadnej anteny, tylko jakąś kartę w telewizor włożyli i tyle co jak karta bez przewodowa(od internetu) do laptopa.
|
|
|
|
|
CYTAT Czy przy zakupie pakietu telewizji cyfrowej w Dianie potrzebny jest montaż anteny satelitarnej (popularnego talerza) tak jak to jest np. w Cyfrowym Polsacie? Nie trzeba anteny ale musisz miec sygnał z diany w kablu. No i dekoder albo taką kartę, którą się wkłada do dekodera wbudowanego w tv. |
|