|
|
|
Totalna mobilizacja i baron pisu zostanie zniszczony!
DZIEŃ BEZ AFERY PO TO DZIEŃ STRACONY http://markd.pl/afery-po/ |
|
|
|
|
DZIEŃ BEZ AFERY PO TO DZIEŃ STRACONY http://markd.pl/afery-po/ |
|
|
|
|
CYTAT A skąd on sam może wiedzieć ile kasy ma UM. To jest właśnie ten DIALOG - trzeba z ludźmi rozmawiać i wybrać najlepszą opcję Własnie z debaty z przed roku wyszło że Siembida nie wie ile kasy ma w Starostwie. A jeśli chodzi o UM to budżet wynosi chyba 300 mln zł. |
|
Dołączył: 29 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 60% |
|
|
|
Dziękuję wszystkim którzy głosowali na kandydatów Platformy Obywatelskiej !
|
|
|
|
|
CYTAT Dekalog PiS
1 Gdybyśmy przyjęli założenia czysto moralne, to byśmy nigdy niczego nie mieli. 2 My stoimy tu gdzie kiedyś, a oni tam gdzie stało ZOMO. 3 Nasza jest Polska tylko! Tylko my — Polacy! Jest tylko jedna racja! I ja! My ją mamy! 4 Nasza jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to nasza jest mojsza niż twojsza. Że właśnie nasza racja jest racją najmojszą! 5 I żadne krzyki i płacze nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne. 6 Jeśli fakty przeczą tezie, to tym gorzej dla faktów. 7 Dajcie mi człowieka, a paragraf się znajdzie. 8 Kłamstwo powtórzone sto razy staje się prawda. 9 Ciemny naród wszystko kupi. 10 Spieprzaj dziadu! |
|
|
|
|
JustPerfect, tylko burak może cytować Goebbelsa i Andrieja Wyszyńskiego, przypisując to innym
PS poprawnie brzmi tysiąc, a nie sto, nawet przepisać nie umiesz poprawnie |
|
|
|
|
CYTAT JustPerfect, tylko burak może cytować Goebbelsa i Andrieja Wyszyńskiego, przypisując to innym PS poprawnie brzmi tysiąc, a nie sto, nawet przepisać nie umiesz poprawnie Nie nazywaj Lucjusza burakiem bo poda Cię do sądu! |
|
|
|
|
Ty cytujesz, to bylo do ciebie skąd mogłem wiedziec że jesteś niekumaty.
Reasumując, mam nadzieję, iż skoro tak lubisz Goebbelsa to nad swoim łózkiem masz cytat z jego pamiętnika: "Bardziej zwierzęta niż ludzie, całkiem tępi, bez wyrazu" To do Polaków, jesteś Polakiem, to sobie go weź do serca skoro tak lubisz Goebellsa Tyle w temacie |
|
|
|
|
CYTAT Ty cytujesz, to bylo do ciebie skąd mogłem wiedziec że jesteś niekumaty. Zmyliło mnie to, że opisałeś Lucjusza. |
|
|
|
|
Wielki szok dla mnie po oglądnięciu debaty Szlęzak Siembida.
Zmienię zdanie co do pana Starosty. |
|