|
|
|
Niby od 01.08.2010 powinny być nowe, większe prędkości internetu w Stelli, ale nie u mnie. Czy ktoś z Was mających neta od Stelli ma już większe prędkości łącza? Nowy cennik obowiązuje od 01.08.2010 ?????
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No to czekamy na nowe prędkości w Dianie zatem. Niech opcja, która jest między 23 a 11 będzie całą dobę.
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
|
|
CYTAT Niby od 01.08.2010 powinny być nowe, większe prędkości internetu w Stelli, ale nie u mnie. Czy ktoś z Was mających neta od Stelli ma już większe prędkości łącza? Nowy cennik obowiązuje od 01.08.2010 ????? U mnie podobnie - bez zmian. Zresztą nawet obecna prędkość nie zawsze oscylowała przy pełnym "speedzie". Hmm, a może trzeba "się przypomnieć" indywidualnie Panu Adminowi sieci Stelli, co by zwiększył prędkość? |
|
|
|
|
CYTAT Od dnia 01.08.2010 dostępna jest nowa oferta dostępu do Internetu, której nie należy błędnie interpretować jako przyspieszenie. Aby z niej skorzystać należy podpisać nową umowę w biurze obsługi przy ulicy Orzeszkowej 3. O to i odpowiedz hehe |
|
|
|
|
Szybki internet w Stelli to dopiero będzie.
Z tego co wiem to wkrótce uruchamiają jakiś DOCSIS 3.0 i będziemy mieć nawet 120 Mb/s. |
|
|
|
|
I nie zapominajmy o Polsacie, który ma tu też wejść
lada moment z szybkim internetem. |
|
|
|
|
Też słyszałem, że Stella szykuje się znacznego zwiększenia szybkości internetu. Siedzą im na karku Multimedia. Ciekawe, co na to Diana. Czy zaśpi jak zwykle.
|
|
|
|
|
Witam czy działa wam internet w stelli?
|
|
|
|
|
To podniesienie internetu na 8 Mb/s to niestety kosztuje więcej o 20zł. po pół roku korzystania z internetu.Działa to tak:Mam internet 4 Mb/s za 39zł.Podpisuję nową umowę na 24 m-ce na zwiększenie internetu na 8Mb/s.Pół roku płacę dalej po 39zł.ale po pół roku płacę już po 59zł.Czyli przez następne półtora roku nowej umowy płacę już po 59zł.
Jeżeli podpiszesz nową umowę na 24m-ce i zostaniesz przy 4Mb/s to będziesz płacił przez pół roku po 29zł na m-c ,czyli o 10zł mniej niż obecnie,a następne półtora roku nowej umowy będziesz płacił tak jak teraz,czyli po 39zł. Nie ma nic za darmo niestety. ??? |
|