|
![]() |
|
Moglibyscie napisać w ktorym ciucholandzie w jakie dni jest dostawa towaru chodzi mi ze np poniedziałek szmateks na poniatowskiego, wtorek. na ken itd
![]() ![]() Bede serdecznie wczieczny za pomoc, szczegolnie licze na forumowiczki bo wiem ze będa obeznane w temacie ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
W poniedziałek o godz 15 dorzucają nowy towar w Atelier na przeciwko hali targowej
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
![]() |
|
ale ja nuie pytam kiedy sa tzw dorzutki tylko o konkretne dni calkowitej wymiany towaru wtedy kiedy przed drzwiami od 8 rano stoja ludzie w kolejce jak po mięso za komuny
![]() |
|
Dołączył: 25 Cze 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
w poniedziałki i czwartki jets całkowita wymiana towaru na poniatowskiego tam gdzie europejska, nad pocztą. a ludzie tam stoją od 6 rano niekiedy
![]() |
|
|
![]() |
|
we wtorki jest wymiana na nowy na wojska polskiego kolo fraca
|
|
|
![]() |
|
w srode na wojska polskiego,zapewne jestes gabeciarzem i wybierasz sie po towar na handelek,zabierz ze soba kask i sztuczna sczeke bo z tego co widzialam to bija sie przed wejsciem\;dchyba o te buty z grzybica co leza tam w koszach
![]() |
|
|
![]() |
|
do lisica: akurat wymiana jest we wtorek starego towaru na nowy, a w srode sie doklada, a co do wybierania ciuchow na handel to sie z tym mylisz, bo ja tego nie robie, moze to ty tak robisz ze przychodzi na zakupy i sprzedajesz drozej gdzie indziej i drozej, lepiej to ty zabierz ze soba kask i sztuczna szczeke w srode zebys przypadkiem ode mnie nie dostala
|
|
|
![]() |
|
o tym gabieciarzu to chyba ona pisała do mnie odpowiadam: gabeciarzem nie jestem
![]() |
|
|
![]() |
|
mogles chociaz wymyslic cos innego
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
niezła jesteś lisica, akurat w środe na wojska polskiego nie ma wymiany towaru na nowy tylko we wtorek, a w srody, czwartki, piatki i soboty jest tylko dowieszany hahaha zgasa masz niezlego
![]() |
|
|
![]() |
|
o zaj... info widzisz widac gabeciazu ze zadnej dostawy nie opuszczasz hahhahhah
![]() |
|
|
![]() |
|
Siwa i tu się mylisz. Koło fraca we wtorek jest całkowita wyprzedaż wszystko jest po 1 zł a dopiero w środe jest całkowita wymiana towaru.
|
|
|
![]() |
|
anqunia akurat to ty się w tym momencie mylisz, akurat we wtorek jest całkowita wymiana towaru, a nie w środę, ciekawe kiedy by zdarzyli w środę założyć, bo przed otwarciem w środę tego nie robią.
|
|
Dołączył: 8 Wrz 2010r. Skąd: Stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
BIJCIE SIĘ....
|
|
|
![]() |
|
We fracu to w środe jest "nowy towar", ale słyszałam że lepiej samej nie iść, bo z "handlarami" nie ma szans czegoś wybrać. Działają w grupach, zdzierają z wieszaków wszystko i dopiero przeglądają
![]() Dorii |
|
Dołączył: 8 Wrz 2010r. Skąd: Stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
dajcie spokój...o jakieś szmaty bić sie...
Powariowaliście |
|