|
|
|
Witam,
Chciałabym się dowiedział, czy uczyła kogoś z Was Renata Kustra, instruktora z MOTOS-u. Będę mieć z nią jazdy i chciałam wiedzieć co o niej sądzicie. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=106436
tu było kiedyś takie nazwisko: CYTAT Moja rada pilnujcie sobie swoich kontrolek jazdy (to taka kartka co się podpisuje po każdej jeździe) powinna być wpisywana jazda i wasz podpis i patrzcie co podpisujecie. - nie będą Was oszukiwać. Popieram. Przez swoją naiwną wiarę w uczciwość instruktorki straciłam 10 godzin jazdy. Podpisywałam kontrolkę, nie patrząc dokładnie na godziny. Często jeździłam 45min, a miałam wpisane 60 min albo podpisywałam kilka zaległych dni, gdzie baba zawyżała mi ilość wyjeżdżonych godzin. Jak powiedziałam jej, że 10 godzin mi jeszcze zostało (bo zapisywałam sobie w swoich notatkach dokładnie ile wyjeździłam), to mnie opitoliła tylko i wredna była już do końca. Niestety mądry Polak po szkodzie.... Tak więc patrzcie dokładnie, co podpisujecie. A ta instruktorka to Kustra Renata z Motosu. Ale tylko kopiuje wcześniejszy wpis ja nic o tej Pani nie wiem |
|
|
|
|
niestety to fakt.
Żonka przed egzaminem robiła jazdy u kilku instruktorów i babka 2 godzin yw póltora zrobiła ale potem miała problem z przełozonym. nie bójcie sie powiadomic o tym szefostwa. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
No właśnie ja końcem maja wybieram się do Auto-Motoru tam uczy niejaki pan Skrzypczyński co o nim myślicie?
:) |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
hehe ten stary milicjant??
powodzenia!! Errare humanum est. |
|
|
|
|
Nom słyszałem o nim dobre opinie, że jest bardzo wymagający ale każdego nauczy.
On jest z mojej miejscowości znam go ale nie wiem jak uczy :) |
|
|
|
|
CYTAT No właśnie ja końcem maja wybieram się do Auto-Motoru tam uczy niejaki pan Skrzypczyński co o nim myślicie? Nie wiem czy dobrze pamiętam ale czy chodzi o p.Józka ? Jeśli tak to polecam, robiłem u niego kurs kilkanascie lat temu i byłem zadowolony . |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Sorry za moją wypowiedź, nie brałem pod uwagę tego jak uczy itd. znam go po prostu z innej strony
zresztą "Renię" też znam, (ze zwidu) kiedyś była barmanką w "mordowni" na Kilińskiego Errare humanum est. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT No właśnie ja końcem maja wybieram się do Auto-Motoru tam uczy niejaki pan Skrzypczyński co o nim myślicie? Nie wiem czy dobrze pamiętam ale czy chodzi o p.Józka ? Jeśli tak to polecam, robiłem u niego kurs kilkanascie lat temu i byłem zadowolony . Pan Józek i pan Skrzypczyński to dwie różne osoby. Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
|
|
|
Waldemar Skrzypczynski o tego mi chodzi
:) |
|
|
|
|
zespol w auto-motor znacznie sie zmienil, polecam automobilklub.
|
|
|
|
|
Pan Skrzypczyński, to mistrz!! Dzięki niemu moja Siostra zdała za 2 razem-ciągle nie wierzę jak on tego dokonał;)
|
|
Dołączył: 11 Sie 2009r. Skąd: Okolice Stalowej Wol Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A ponad rok temu robiłem kurs prawa jazdy i jeździłem z panią R. Kustra. Jazdy z panią Renatą były bardzo przyjemne i mnie na żadnych godzinach nie oszukała. Ja mogę oczywiście tą panie polecić Pozdrawiam
benio1992:) |
|