~~zainteresowany | |
|
|
Ludzie, zamiast sie podniecać ATSEm to może bysmy popisali na temat tej nowej firmy BAGPAK która zajmuje się produkcją opakowań aluminiowych, firma mieści się w budynku po Nowym Stylu. Czy ktos wie jak tam wygląda praca??jakie są zarobki??? Prosze o poważne wpisy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ewa | |
|
|
No i znowu aluminium.....
|
|
|
~~zaq | |
|
|
ewa durna kobieto, zastanowsie co piszesz, wiesz jak to sie robi, co sie z tym robi?
|
|
|
~~puszka | |
|
|
Z tego co mi wiadomo to produkcja jeszcze nie ruszyła. Trzeba się cieszyć, że powstaje kolejna firma, bo to praca dla ludzi i konkurencja dla pracodawców w wyrywaniu sobie ludzi, którzy w swojej pracy pokazali co potrafią i tak powinno być
|
|
|
~~Ania | |
|
|
A czy to prawda że będą tam przyjmowane też kobiety do pracy? Słyszałam że tak.
|
|
|
~~gizmo | |
|
|
Na poczatku mowili ze 2tys na start... i tak tez dostal moj znajomy... po 3 miesiacach mialo byc 2800zl ale czy to dostal jak to jeszcze nie idzie... to nie wiem bo sie z nim ostatnio nie kontaktowalem.
|
|
|
~~Mimi | |
|
|
a czy ktos moglby powiedziec na czym polega ta praca ?
jestem 21 letnim studentem i szukam pracy |
|
|
~~aaa | |
|
|
to zapomnij ze cie tam przyjma tylko z doswiadczeniem ;]
|
|
|
~~aja | |
|
|
Proszę dajcie jakiś kontakt na nich. Gdzie wysłać podanie?Gdzie jest ta firma ? Przyjmują jeszcze ?Proszę
|
|
|
~~on**** | |
|
|
podanie wyślij na adres podania_(at)_plusnet.pl,ogłaszaja sie w sztafecie nie ma podanej nazwy firmy ale to o tą firme chodzi.
|
|
|
~~1985 | |
|
|
CYTAT to zapomnij ze cie tam przyjma tylko z doswiadczeniem ;] Mylisz sie, mam 23 lata i zaocznie studiuje i chcieli mnie przyjąć ale nie skorzystalem bo mam dosc pracy w systemie 4 brygadowym a tam taki obowiązuje |
|
|
~~jjjj2222 | |
|
|
Z tego co wiem wcale nie pracuja tam w systemie 4-brygadowym a od poniedzialku do piątku od 8-16
|
|
|
~~1985 | |
|
|
CYTAT Z tego co wiem wcale nie pracuja tam w systemie 4-brygadowym a od poniedzialku do piątku od 8-16 To ktos ci zle powiedzial. Byłem dziś tam osobiście, rozmawiałem z kobietą z działu personalnego i mowiła mi ze w calym zakaldzie jest system 4 brygadowy. Jesli zgodzil bym sie na pracę w tym systemie to został bym tam zatrudniony |
|
|
~~felunia | |
|
|
a szukaja tylko do pracy fizycznej? ma ta firma jakas strone www??
|
|
|
~~1985 | |
|
|
CYTAT a szukaja tylko do pracy fizycznej? ma ta firma jakas strone www?? Tego nie wiem czy na inne stanowiska niz fizyczne szukaja. Najlepiej tam pojedz. To jest w budybju po Nowym Stylu, nie musisz nawet wjezdzać na teren HSW. Jedziesz tą nową drogą przez hutę i skrecasz w prawo jakieś 100 m przed rondem obok którego jest Nowa Kużnia. Tam skrecasz w prawo to na wprost bedzie brama bodajże wydziału M16, zaraz kolo tej bramy skrecasz w lewo na parking z płyt drogowych i tam jest ten zaklad |
|
|
~~felunia | |
|
|
dzieki za odp
|
|
|
~~kasia | |
|
|
Pracują w tej firmie kobiety? Na jakich stanowiskach?
|
|
|
|
|
|
Nie wiem dlaczego nie miałyby tam pracować
Jeśli chodzi o biuro to widziałem szyld tej firmy na ulicy Hutniczej od ronda jak się idzie w stronę basenu. Nie mam do nich ani numeru telefonu ani e-maila więc jeśli będziecie coś mieć to też proszę o namiary i potwierdzenia tego ze sztafety czy to na pewno ich. |
|
~~ona | |
|
|
moze jakis pracownik powiedzial by cos o pracy w tej firmie?
|
|
|
~~aja | |
|
|
Byłam na Hutniczej tam gdzie jest ten szyld i nic o tej firmie nie wiedzą !
|
|
|
~~mirek | |
|
|
CYTAT Byłam na Hutniczej tam gdzie jest ten szyld i nic o tej firmie nie wiedzą ! Na Hutniczej, w tym budynku gdzie jest sklep z poduszkami i koldrami to nie ma siedziby ta firma, tam jest całkiem inna fira. Chyba ze na Hutniczej w innym miejscu jest jeszcze jakas firma. Ale pojedz tam gdzie jest hala produkcyjna, tam jest biuro, kadry, wszystko Ci tam powiedza. |
|
|
~~aja | |
|
|
CYTAT CYTAT a szukaja tylko do pracy fizycznej? ma ta firma jakas strone www?? Tego nie wiem czy na inne stanowiska niz fizyczne szukaja. Najlepiej tam pojedz. To jest w budybju po Nowym Stylu, nie musisz nawet wjezdzać na teren HSW. Jedziesz tą nową drogą przez hutę i skrecasz w prawo jakieś 100 m przed rondem obok którego jest Nowa Kużnia. Tam skrecasz w prawo to na wprost bedzie brama bodajże wydziału M16, zaraz kolo tej bramy skrecasz w lewo na parking z płyt drogowych i tam jest ten zaklad |
|
|
~~aja | |
|
|
Poplątało mi się wyżej. Czy ta to chodzi o ul. Grabskiego?
|
|
|
~~jan | |
|
|
sprzęt i maszyny w tej firmie są nowe. sama Hala przeszła generalny remont i odswierzenie. takze warunki sa naprawde dobre. Pracowalem tam przy telekomunikacji i widzialem jak to wyglada od srodka, nie mozna bylo sie poruszac bez kasku i kamizelki takze wszelkie standardy ISO i BHP sa spelnione.
|
|
|
~~ewa | |
|
|
Czy naprawde jest tam ruch 4-ro brygadowy?
|
|
|