~~wałek | |
|
|
CYTAT W normalnej rodzinie osiemnaste urodziny urządza się w domu! Matka ile masz lat. W nienormalnej rodzinie sie robi w domu. Kontrola kontrola i jeszcze raz kontrola. To na wała komu 18 lat jak musi przy mamusi. |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ojciec | |
|
|
Do ~matki: lepiej już wysłać to towarzystwo gdzieś, bo i tak nie upilnujesz i tylko potem te paaaa:blee:aaawie sprzątać trzeba ...! Bo 18-stka bez rzygania to jak wesele bez oczepin!
|
|
|
~~iga | |
|
|
I dlatego w niektórych knajpach biora za salę i kaucję, którą oddaja po imprezie albo sobie pokrywają straty.
|
|
|
~~stw | |
|
|
Polecam klub Fundament na Poniatowskiego.
|
|
|
~~Iga | |
|
|
CYTAT Polecam klub Fundament na Poniatowskiego. Co to jest i gdzie to jest |
|
|
~~John | |
|
|
Potwierdzam, Fundament to fajne miejsce, wkoncu cos nowego sie w naszej stalowce pojawilo i oby nie zeszlo na psy.
|
|
|
~~ cycu | |
|
|
Co to za klub? jakieś konkrety? dokładna lokalizacja?
|
|
|
~~Fund | |
|
|
|
|
|
~~asd | |
|
|
Ta fota wiele tlumaczy:
|
|
|
~~xzx | |
|
|
Ale żałosny idiota. Wstawił zajebiste fotki lasce która go nie chciała. Ale krzywdę jej zrobił!!!!!
Świetna laska! a ty misisz być idiotą. |
|
|
~~zxz | |
|
|
Ej a może to laska sama sie lansuje
|
|
|
~~Ala | |
|
|
Gdzie na Poniatowskiego jest klub Fundament
|
|
|
~~lilka | |
|
|
Bylam wczoraj w tym Fundamencie i nie powiem mila atmosfera i ogolnie podobalo mi sie.
|
|
|
~~Ala | |
|
|
Proste pytanie, gdzie jest ten fundament
|
|
|
~~Kamilek | |
|
|
Idę w sobotę do kumpla na osiemnastkę do Czarnego. Jak wypocznę to opowiem i foty zamieszczę.
|
|
|
~~Kamilek | |
|
|
Sorry foty mi nie wchodzą ale jak mi koleś znajomy pomoże to wrzucę. Balanga była zajebista. to mało powiedziane sto razy zajebista.
|
|
|
~~////-- | |
|
|
Kup osiemnaście piw, jak wypijesz to nie będziesz pamiętać że było h.....jowo
|
|
|
~~Akto | |
|