~~goska | |
|
|
a ja jestem święcie przekonana że te wszystkie złe komentarze na temat al padrino są pisane przez konkurencje, normalna sprawa... nowa pizzeria a juz ma tylu stałych klientów, też bym sie wkurzyła na miejscu konkurencji.,
ja tam bardzo lubie pizze z al padrino. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No i po co tworzysz nowy temat skoro możesz to samo napisać w temacie, który już istnieje. Twoja wypowiedź aż się prosi żeby ją umieścić w tamtym temacie, przecież to tam piszą negatywnie o Al Padrino, a ty odnosisz się do tamtych wypowiedzi; nie rób burdelu z forum.
Myśl, myślenie ma przyszłość! |
|
~~Uczeń | |
|
|
Czy znacie jakiegoś fajnego nauczyciela historii w Stalowej Woli?
|
|
|
~~uczeń | |
|
|
O sorry...to nie tu:co?:
|
|
|
~~lola | |
|
|
ja też tak myślę że konkurencja prubuje tą pizzerie wyeliminować nowa , dobra pizza trzęście tyłki pizzerie coś się musi dziać w tej stalowej niech się otwierają nowe biznesy może coś się zmieni tu na lepsze
|
|
|
~~aTomek | |
|
|
CYTAT ja też tak myślę że konkurencja prubuje tą pizzerie wyeliminować nowa , dobra pizza trzęście tyłki pizzerie coś się musi dziać w tej stalowej niech się otwierają nowe biznesy może coś się zmieni tu na lepsze Nie trzęście się konkurenci, nie ma żadnego powodu. |
|
|
~~Darek | |
|
|
Ale to zadna konkurencja. Lokal do .... a pizza tym bardziej
|
|
|
~~BBB | |
|
|
Specjalnie robi słone żeby wypić potem wiadro piwa
|
|
|
~~ZZZ | |
|
|
CYTAT a ja jestem święcie przekonana że te wszystkie złe komentarze na temat al padrino są pisane przez konkurencje, normalna sprawa... nowa pizzeria a juz ma tylu stałych klientów, też bym sie wkurzyła na miejscu konkurencji., ja tam bardzo lubie pizze z al padrino. Widzę w sierpniu pisałaś. Idź se teraz zobacz stałych klientów hahaha. Nie ma ani jednego. |
|
|
~~bubus | |
|
|
ajlepsze w domu!!!
|
|
|
~~koka | |
|
|
ktoś bardzo dokucza tej pizzerni kto to jest
|
|
|
~~koka | |
|
|
i ja też twierdze że dużo robi tu bałaganu konkurencjia
|
|
|
~~Callist | |
|
|
tak sie zapytam - gdzie jest ta pizzeria?
|
|
|
~~bart | |
|
|
ta pizzeria mieści się na ul. Jana Pawła koło szkoły 12 są tam małe pawilony obok Czarnego Kota
|
|
|
~~ASWQ | |
|
|
slyszalem ze baba z czarnego kociska cięta na italianca.... ;-D
|
|
|
~~zdziwiony | |
|
|
A co sądzicie o pizzy z jubilatu, czyli Italiana. Dowiedziałem się że nie ma sosu, myślę sobie to jak nie dają sosu to musi być pyszna i...się zdziwiłem. Jak to ma być włoska pizza to ja wolę polską.
|
|
|
~~marta | |
|
|
Pizzeria Al Padrino - lokal ok , pizza dobra,obsługa bez zastrzeżeńKażda pizzeria ma swoją recepte na dobrą pizze,a wiadomo gusta są różne(na szczęscie)wiec zapewnie smaki też
pozdrawiam smakoszy pizzy)) |
|
|