|
|
|
Wie ktoś może czy jest w Stalowej jakiś skup butelek (oczywiście po piwie) lub sklep gdzie skupują butelki nie wołając paragonu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Rozwadowie sprzedasz
|
|
|
|
|
Skupują na ulicy Niezłomnych na tych hurtowniach za pawilonem Frac na przeciwko MEROL-a
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Próbuj w różnych sklepach. Czasami maja braki i wolą odkupić od zwykłego człowieczka butelke za 20-40 gr niż płacić hurtowni za puste miejsce w kracie. Jak ktoś napisał... możesz popytac w Rozwadowie, u Wędrycha (zatorze) badz jakies inne sklepy w których stołują sie okoliczni patrioci
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
podbijam temat. szukam skupu butelek w Stalowej Woli. jezdzenie po sklepach i wyklocanie się: czy przyjmie pani 10-15 butelek? przy dosc hurtowej ilosci ktora chce sprzedac, mija sie z celem...
|
|
|
|
|
w kauflandzie skupuja kazda ilosc 5 gr taniej jak w sklepie
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
Czy wracają w Kauflandzie kaucję przy zwrocie butelek za okazaniem paragonu?
|
|
|
|
|
może w hurtowni np żywiec na modrzewiowej
|
|
|
|
|
CYTAT Czy wracają w Kauflandzie kaucję przy zwrocie butelek za okazaniem paragonu? Byłam dzisiaj z wczorajszymi butelkami po piwku, nie chcieli paragonu. |
|
|
|
|
do; Ich:
a jaka cena za jedną butelkę tam jest ? Też 0,35 zł ? |
|
|
|
|
CYTAT ("virus") u Wędrycha (zatorze) badz jakies inne sklepy w których stołują sie okoliczni patrioci „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
Odświeżam
Jaka cena w Kauflandzie? Skupują każdy kolor (np zielony po Lechu)? |
|
|
|
|
każdy kolor 30 gr od sztuki tylko jest taka jedna baba która przyjemna nie jest....kawał suki w podejściu do klienta
|
|
|
|
|
CYTAT każdy kolor 30 gr od sztuki tylko jest taka jedna baba która przyjemna nie jest....kawał suki w podejściu do klienta Oj biedactwo,skrzyczała Cię? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Fiodor jak nie masz nic mądrego to nie nabijaj postów z głupimi komentarzami.
|
|
|
|
|
CYTAT Fiodor jak nie masz nic mądrego to nie nabijaj postów z głupimi komentarzami. Co ty opowiadasz?Są tylko głupie pytania.Tam gdzie piwo kupujesz to tam oddajesz butelki.Jak ktoś pisze suka na ekspedientke to jest w porządku? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
A kojarzy ktos w Nisku miejsce gdzie skupuja butelki?
|
|
|
|
|
A czy takie butelki po oranżadzie albo Buskowiance i skrzynki to można gdzieś w Stalowej Woli sprzedać?
Mam tego trochę, stało przez lata, a czas zrobić miejsce w piwnicy. |
|