~~stalowek | |
|
|
Ponawiam temat bo widzę ze znikł po awarii serwera gdzie lepiej zdawać prawo jazdy w Rzeszowie czy w Tarnobrzegu?? Z tego co słyszałem to pierwsza opcja jest lepsza, może ktoś z was próbował zdawać w obu ośrodkach i mi coś doradzi ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
w Rzeszowie wieksze miasto, dluzej w korku postoisz. ale tu i tu nie zdasz za pierwszym razem
|
|
|
~~....... | |
|
|
ale odpowiedz "tu i tu i tak niezdasz" niezle ja w tarnobrzegu zdawalem i blizej i miejsze miesto i jak robisz kurs to tam jezdza ja bym wybral tarnobrzeg zreszta ja zdalem tam za pierwszym razem duzo moich znajomych tam zdalo za 1 razem
Ps. juz niejest tak jak kiedys ze jak nie posmarujesz to niezdasz jak umiesz jezdzic to zdasz |
|
|
~~ | |
|
|
zdecydowanie tarnobrzeg
|
|
|
|
|
|
by zdać trzeba miec jeszcze troszke szczescia
|
|
Dołączył: 12 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
troche szczescia , umiejetnosci i apatycznego egzaminatora ... moj wygladal jak by pil przez cala noc myslalem ze padnie na siedzeniu .. dodam ze jezdilem ponad 40 min a wyjechalem z osrodka o 14 50 czy jakos tak ... a i nietrzeba smarowac zeby zdac za pierwszym ... wiem sam po sobie zdalem bez problemu za 1 razem chodz pod koniec probowal mnie usadzic ale sie nie dalem ... polecam tarnobrzeg
i zycze zebys zdal za 1 razem pozdro |
|
~~ | |
|
|
chyba tbg
|
|
|
~~ktoś | |
|
|