~~Nemezis | |
![]() |
|
Ruszają Play Offy w NBA , kto to wygra ?
Myśle że Boston ![]() |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~Alucard_Hellsing | |
![]() |
|
Wg. Mnie nie nalezy lekcewazyc Lebrona James i wygra Cavs
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
dallas stars moja super drużyna jazda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~ | |
![]() |
|
sacramentos kings
|
|
|
~~Danone | |
![]() |
|
Hahaha
Po pierwsze Dallas Star nie ma takiej druzyny ![]() Po drugie Sacramento już dobre 3 miesiace temu odpadło... Pomyślcie zanim palniecie kolejna głupote ![]() Licze na Nowy Orlean ![]() |
|
|
~~ | |
![]() |
|
Play Offy to inna beczka niż RS i wygraja Spurs
|
|
|
~~Murray | |
![]() |
|
Boston Celtics - Atlanta Hawks 4:0
Detroit Pistons - Philadelphia 76ers 4:1 Orlando Magic - Toronto Raptors 4:2 Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 4:3 Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 3:4 (oby) New Orleans Hornets - Dallas Mavericks 4:2 San Antonio Spurs - Phoenix Suns 4:3 Houston Rockets - Utah Jazz 1:4 |
|
|
~~ | |
![]() |
|
wygrają :
Boston detroit toronto washington lakersi dallas phoenix i utah LUKIIIIIIIIIIIII |
|
|
~~Maja | |
![]() |
|
Boston Celtics - Atlanta Hawks 4:1
Detroit Pistons - Philadelphia 76ers 4:0 Orlando Magic - Toronto Raptors 4:1 Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 4:2 Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 4:1 New Orleans Hornets - Dallas Mavericks 2:4 San Antonio Spurs - Phoenix Suns 4:2 Houston Rockets - Utah Jazz 4:3 |
|
|
~~Tomcio | |
![]() |
|
Boston Celtics - Atlanta Hawks 4:0
Detroit Pistons - Philadelphia 76ers 4:0 Orlando Magic - Toronto Raptors 4:0 Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 4:0 Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 4:0 New Orleans Hornets - Dallas Mavericks 4:0 San Antonio Spurs - Phoenix Suns 4:0 Houston Rockets - Utah Jazz 4:0 |
|
|
~~bezimienny | |
![]() |
|
Boston - Atlanta 4-0
Detroit - 76ers 4-1 Orlando - Toronto 2-4 Cavaliers - Wizards 4-3 Lakers - Denver 4-1 Hornets - Dallas 2-4 Spurs - Suns 4-3 Jazz - Houston 4-2 |
|
|
~~Cambo | |
![]() |
|
Boston Celtics - Atlanta Hawks 4:2
Detroit Pistons - Philadelphia 76ers 4:3 Orlando Magic - Toronto Raptors 3:4 A.Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 4:3 Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 3:4 New Orleans Hornets - Dallas Mavericks 4:2 San Antonio Spurs - Phoenix Suns 4:2 Houston Rockets - Utah Jazz 4;2 |
|
|
~~Piratos | |
![]() |
|
Boston Celtics - Atlanta Hawks 4-0
Detroit Pistons - Philadelphia 76ers 4-0 Orlando Magic - Toronto Raptors 4-3 A.Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 4:2 Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 4:3 New Orleans Hornets - Dallas Mavericks 3:4 San Antonio Spurs - Phoenix Suns 4:3 Houston Rockets - Utah Jazz 2;4 |
|
|
~~Nemezis | |
![]() |
|
1.Boston Celtics - Atlanta Hawks 4-0
2.Detroit Pistons - Philadelphia 76ers 4-3 3.Orlando Magic - Toronto Raptors 4-2 4.Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 4:1 5.Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 4:1 6.New Orleans Hornets - Dallas Mavericks 4:2 7.San Antonio Spurs - Phoenix Suns 4:3 8.Houston Rockets - Utah Jazz 1:4 Ad.1 Nie chce mi sie wierzyć że Atlanta coś ugra Ad.2 Phila gra dobrze będą walczyć do upadłego Ad.3 Toronto od dawien dawna wchodzi u siebie coś uciułaja Ad.4 Wash to cipy Cavs ich zje na sniadanie Ad.5 Pewnie Kryształki wygraja pierwszy mecz po to żeby przegrac 4 nastepne , obym sie mylił , nienawidze lakers . Denver ostatni dinozaur do boju Ad6. Wszyscy licza tutaj na najbardziej zacieta rywalizacje jestem za NO Ad7. Spurs jednak pociagna ta 1 runde Ad8. Rakiety bronią to starczy im na 1 mecz |
|
|
~~Nemezis | |
![]() |
|
2.Detroit Pistons - Philadelphia 76ers 4-3 3.Orlando Magic - Toronto Raptors 4-2 4.Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 4:1 5.Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 4:1 6.New Orleans Hornets - Dallas Mavericks 4:2 7.San Antonio Spurs - Phoenix Suns 4:3 8.Houston Rockets - Utah Jazz 1:4 Ad.1 Nie chce mi sie wierzyć że Atlanta coś ugra Ad.2 Phila gra dobrze będą walczyć do upadłego Ad.3 Toronto od dawien dawna wchodzi u siebie coś uciułaja Ad.4 Wash to cipy Cavs ich zje na sniadanie Ad.5 Pewnie Kryształki wygraja pierwszy mecz po to żeby przegrac 4 nastepne , obym sie mylił , nienawidze lakers . Denver ostatni dinozaur do boju Ad6. Wszyscy licza tutaj na najbardziej zacieta rywalizacje jestem za NO Ad7. Spurs jednak pociagna ta 1 runde Ad8. Rakiety bronią to starczy im na 1 mecz |
|
|
~~Nemezis | |
![]() |
|
|
|
~~Simka | |
![]() |
|
Boston Celtics - Atlanta Hawks 4-0
Detroit Pistons - Philadelphia 76ers 4-0 Orlando Magic - Toronto Raptors 4-2 A.Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 4-2 Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 4-2 New Orleans Hornets - Dallas Mavericks 3-4 San Antonio Spurs - Phoenix Suns 2-4 Houston Rockets - Utah Jazz 1-4 |
|
|
~~ | |
![]() |
|
1.Boston Celtics - Atlanta Hawks 3-0
2.Detroit Pistons - Philadelphia 76ers 1-0 3.Orlando Magic - Toronto Raptors 3-2 4.Cleveland Cavaliers - Washington Wizards 1:1 5.Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 4:1 6.New Orleans Hornets - Dallas Mavericks 3:2 7.San Antonio Spurs - Phoenix Suns 4:4 8.Houston Rockets - Utah Jazz 1:7 |
|
|
~~Cyrano Paweł | |
![]() |
|
8:8 od razu
Albo 15:9 Gra sie do 4 zwyciestw wiec nie moze byc 1:0 lub 7:1 , trzeba zamknac w 4 zwyciestwach np 4:0 , 4:1 , 4:2 , 4:3 .. |
|
|