Nawigacja
,
~~
ff
Wysłany: 9 Paź 2006r. 18:46  
heheh ciupciac sie koledze zachcialo heheeh

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 9 Paź 2006r. 18:46  

~~Piwosz
ff
Wysłany: 19 Paź 2006r. 08:14  
Podobno od 200 zł w górę za numerek...zakochany

~~
ff
Wysłany: 5 Lis 2006r. 15:51  
kosztuję to nieżlę ale to tego nie warte !!!
Pełno lasek i bez piniędzy hi-hi!!

~~NERO
ff
Wysłany: 3 Maja 2007r. 00:54  
ZNALESC LATWO DOM Z FILETOWYMI SWIATłAMI PRZY WYLOCIE NA KRASNIK

~~
ff
Wysłany: 3 Maja 2007r. 09:47  
flamingo zmienilo barwy.

~~Bezwzgledny
ff
Wysłany: 3 Maja 2007r. 12:18  
200 zł za godzine, pol litra 100 zł, striptiz 30 zł , papieroski 20 zł.
Ogolnie ceny trpche wygorowane, dziewczyny zadbane, w szczegolnosci polecam panne Agate.

~~a el ef o en es
ff
Wysłany: 3 Maja 2007r. 14:10  
Pytasz czy możesz zamówić sobie kuwe tak tuż za rogiem znajduję się mój brdel, chcesz dymać dolara płać !

~~OBLEŚNI JESTEŚCIE!!
ff
Wysłany: 19 Cze 2007r. 11:38  
PIEPRZONE ŚWINIE!! FACECI ZATRZYMALI SIĘ CHYBA INTELEKTEM W EPOCE KAMIENIA ŁUPANEGO;/ RAJCUJE WAS TO ŻE PANIENKI Z TEGO FLAMINGO WYSTAWIAJĄ DUPĘ KAŻDEMU KOLESIOWI??? 'SĄ ZADBANE' NO FACET TY CHYBA KPISZ;// Z SYFAMI JAKIMIŚ PIEPIEPRZAJĄ;// JAKBYŚCIE NIE WIEDZIELI DRODZY 'MĘŻCZYŹNI' TO CHOROBY NA ZEWNĄTRZ NIE WIDAĆ;/ KOLEŚ KTÓRY POSZEDŁ DO TAKIEGO BURDELU JEST ŻAŁOSNYM DUPKIEM, KTÓRY MA TAK NISKĄ SAMOOCENĘ (I PEWNIE SŁUSZNIE), ŻE NIE STAĆ GO NA TO ŻEBY POZNAĆ JAKĄŚ DZIEWCZYNĘ Z ZASADAMI!!!! DUPKI!!!

~~
ff
Wysłany: 19 Cze 2007r. 12:10  
faministka;d

~~de
ff
Wysłany: 19 Cze 2007r. 14:11  
nie drzyj się - jemu nie chodzi o zasady tylko o sex...

~~Stalówek
ff
Wysłany: 19 Cze 2007r. 15:25  
przeciez to wasz gatunek daje tam dupy a nie my?nie rozumiem tu czegos?korzystamy z uslug a jesli juz to mozna powiedziec ze jakas tam ''wina moralana''jest jak najbardziej obopólna...i jeszcze jdeno''suka nie da,pies nie wezmie...''

~~OBLEŚNI JESTEŚCIE!!
ff
Wysłany: 21 Cze 2007r. 21:41  
PO PIERWSZE- NIE KRZYCZĘ, PO DRUGIE- NIE JESTEM FEMINISTKĄ, A PO TRZECIE:
"przeciez to wasz gatunek daje tam dupy a nie my?",
"suka nie da,pies nie wezmie..."

JESTEŚ PEWIEN, ŻE JAK TO NAZWAŁEŚ 'SUKA' NIE DA TO 'PIES' NIE WEŹMIE?? HEH BO JA NIE;/ I NIE MÓWIĘ TUTAJ O DOMACH PUBLICZNYCH, TYLKO O PRZYPADKACH Z ŻYCIA WZIĘTYCH. TO RACZEJ NIE KOBIETY GWAŁCĄ MĘŻCZYZN, TYLKO NA ODWRÓT. A BURDELE SĄ DLA FACETÓW BEZ ŻADNYCH ZASAD MORALNYCH, BEZ WARTOŚCI, BEZ PRIORYTETÓW. Z RESZTĄ JA WCALE NIE NASKOCZYŁAM NA FACETÓW TYLKO I WYŁĄCZNIE, BO DLA MNIE SPRZEDAWANIE SWOJEGO CIAŁA TYLKO I WYŁĄCZNIE DLA DÓBR MATERIALNYCH TO POPROSTU PUSTACTWO,ŻENADA I INFANTYLNOŚĆ JEDNOCZEŚNIE. TAKIE 'DZIEWCZYNKI' MYŚLĄ, ŻE SIĘ DOROBIĄ ZAJEBISTEJ KASY I ŻE BĘDĄ KIMŚ. A SĄ ZWYKŁYMI DZIWKAMI, KTÓRE STAĆ TYLKO NA TO ŻEBY WYPIĄĆ DUPĘ I IŚĆ ZA KAŻDYM KOLESIEM U KTÓREGO ZOBACZĄ KASĘ.

~~kaska
ff
Wysłany: 21 Cze 2007r. 21:46  
przesadzasz ...

dorobic czasem pare zl, w taki czy inny sposob, to nic zlego umiech

niektorzy to lubia

niekazdy co neidziele zapierdala do kosciola na 6:00

~~OBLEŚNI JESTEŚCIE!!
ff
Wysłany: 21 Cze 2007r. 23:24  
HEH SKORO UWAZASZ ZE TO NIC ZLEGO TO DO DZIELA ;D NA CO CZEKASZ??? PFF;/// PORAZKA ;/// I NIE ZAPIERDALAM DO KOSCIOLA CO NIEDZIELE NA 6 RANO, A NAWET JAKBYM TAK ROBILA TO CO??? I TAK WYSZLABYM NA TYM LEPIEJ NIZ TY I TA RESZTA .... KTORA PODZIELA TWOJE ZDANIE ;);/

~~Edzio
ff
Wysłany: 22 Cze 2007r. 09:16  
Czego tak się drzesz? Nie przyjęli Cię do flamingo do pracy z jakiegoś powodu smiech2 czy co?

~~Kaska
ff
Wysłany: 22 Cze 2007r. 10:24  
CYTAT
HEH SKORO UWAZASZ ZE TO NIC ZLEGO TO DO DZIELA ;D NA CO CZEKASZ??? PFF;/// PORAZKA ;/// I NIE ZAPIERDALAM DO KOSCIOLA CO NIEDZIELE NA 6 RANO, A NAWET JAKBYM TAK ROBILA TO CO??? I TAK WYSZLABYM NA TYM LEPIEJ NIZ TY I TA RESZTA .... KTORA PODZIELA TWOJE ZDANIE ;);/

ehhhhh - jak bys byla nie z tego wieku sie zachowujes good

~~Stalówek
ff
Wysłany: 22 Cze 2007r. 13:11  
idż przejdz sie po dyskotekach i bedziesz miala przyklad z zycia wziety jak mlode sikorki siadaja niemalze na oczach wszytskich chlopakom na ch.ja.''kobiety nie gealaca tylko mezczyzni''.za moich czasow bylo inaczej ale to teraz Wy macie ta wscieklosc macicy.dawniej byl standard ze chlopka podbijal do laski.teraz sytuacja sie diametralnie odmienila.a jak w robocie uslyszalem przez przypadek jak 3 mężatki gadały sobie o dawnych czasach i jak jedna z druga to by nie chciała żeby taki 18-latek z sześcipakiem na brzuszku taki swieżutki,troche nieśmiały sponiwierał je gdzies na ciepłej rurze w piwnicy...bez komentarza.tak to jest z wiekszosci kobietami.zeby zobaczyc jaka jest kobieta trzeba jej dac albo duzo pieniedzy albo duzo wódki...pzdr.

~~Stalówek
ff
Wysłany: 22 Cze 2007r. 13:17  
i powiem ci znalem taka dziewczyne co kiedys pracowala w agencjii i nie koniecznie faktycznie znala to a autopski kazdy chlop przychodzil na seks,tylko pogadac.co s mu w zyciu nie wyszlo,rozne sa przypadki a nie kazdy ma zajebista psyche jak pan psikutas bez s na końcu.jedna jej kumpela zostala z takim klientem i sa w zwiazku luznym,maja dziecko i zyja normalnie.i dziwka nie musi byc koniecznie pusta osobą..pozory mylą.pusta okazuje sie taka cos sie pruje co tydzien na dyskotece.i tak jak dawniej to bylo w gronie mezczyzn glownie wychwalanie sie milosnymi podbojami i zaliczanie kolejnych tak teraz czesto soe to slyszy z ust kobiet...ich sprawa,Twoja ocena to tez Twoja brozka.Masz do niej prawo...

~~
ff
Wysłany: 23 Cze 2007r. 18:18  
ehhhhh - jak bys byla nie z tego wieku sie zachowujes good

Mylisz się, poprostu szanuje samą siebie. I wcale nie miałam zamiaru się tu kłócić, wyraziłam poprostu swoje zdanie na temat prostytucji. Tyle. Każdy ma do tego prawo.

~~00000000
ff
Wysłany: 2 Sty 2008r. 20:05  

godzina kosztuje 200zł
pół godzinki 130zł
taniec topless 30zł
taniec striptiz 100zł
piwo 20zł
drink 30zł
szampan 100zł
martini 130zł
whiskey 250zł
a co do dziewczyn to zależy jak ci sie trafi-tzn jak sobie wybieżesz fajna jest tam taka małolata Asia-nastolatka z dużym biustem.

~~porzadna
ff
Wysłany: 3 Sty 2008r. 11:26  
a ja nie rozumiem faetow ktorzy placa za seks, rozumiem ze maja potrzeby ale zeby za to placic to dla mnie tacy goscie faktycznie sa bezwartosciowi, mozna zrozumiec jakiegos niedorajde badz mlodego goscia ktory chce czegos doswiadczyc ale faceci ktorzy chodza zdradzac tam np. to juz obrzydliwe, a co do syfów to zgadzam sie z poprzedniczka prawie 75% kobiet ma grzybice a ile oprocz tego inych chorob wenerycznych, w wiekszosi przypadkow choroby przenoszone na mezczyzn sa niewidoczne a potem chodza i zarazaja swoje dziewczyny i jeszcze maja pretensje ze to one sie szmaca, wiec o czym tu mowic skoro taka "panna" daje dziennie liczbie "n", pozdrawiam panow korzystajacych z tych uslug

~~nina
ff
Wysłany: 8 Sty 2008r. 11:12  
Facet kupujący seks to kawał mięsa naszpikowany hormonami.

~~ktoś
ff
Wysłany: 8 Sty 2008r. 15:27  
Panowie zapytajcie tych panienek z agencji ,czy chciałyby nieć faceta który korzysta z burdeli.Odpowiedzą ,że NIE.
Żadna kobieta nie chciałaby mieć takiego.Każdy inny jest lepszy od burdello.

~~
ff
Wysłany: 8 Sty 2008r. 16:22  
zgadzam się z "ktoś", no ale jeśli ktoś ma takie potrzeby a nie inne i nie ma na co kasy wydawać to ich sprawa, same pustaki zapewne tam łażą a potem się szczycą swoimi wizytami he he he, niech sie dowartościują idobrze zabezpieczają żeby czegoś nie złapać, zresztą co to za przyjemność używać dziewczynę po iluś dziennie gościach, i jeszcze pewnie udającą że jest fantastycznie - obrzydliwe i żenująceumiech

~~
ff
Wysłany: 3 Lut 2008r. 21:01  
:zły:

Nawigacja