|
|
|
CYTAT a mi brak zoo Da się zrobić zamknąć cześć userów StalowegoMiasta w klatce. Z całej Polski się zjadą żeby takie pokemony oglądać |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czego brakuje w stalowej woli?
-> Przedszkoli Myślę, że to dobra inwestycja. Moja znajoma dziecko do przedszkola zapisywała 2lata przed jego pójściem wydaje mi się to trochę chore. No ale z tego co mi powiedziała wynika, że tak właśnie ludzie robią, bo miejsc w przedszkolach brakuje. a podobno jest niż demograficzny? hymmm Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
|
|
Powstało już chyba w zeszłym roku jakieś prywatne przedszkole ?
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
no jest jakieś na WP "bąbelkowo" czy cosik takiego
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
i cus takiego
http://stalo(...)&id=7253\ |
|
|
|
|
Jest i coś takiego
http://www.domowa-akademia.pl/ |
|
|
|
|
Życia.
Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
|
|
???
|
|
|
|
|
CYTAT Jest i coś takiego http://www.domowa-akademia.pl/ Ostatnia wypowiedź jest sprzed roku, nie baw się w archeologa :p *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
|
|
|
to bardzo proste czego w stalowce brakuje:
1 mieszkan 2 parkingow samochodowych 3 miesc do gry w pilke lub kosza dla dzieciakow zeby sie nie snuly przy kompach lub rozrabialy na osiedlach dac im zajecie(nie mam tu na mysli boisk szkolnych bo to nie wystarczy) 4 osob sprzatajcych po swoich pupilach a wystarczy wziasc to w reklamowke i do kosza (z dzieckiem nie ma jak wyjsc bo sie przewroci i co krok to ?? g....) 5 automatow z AirHockey'em(sa tylko 2 na zewnatrz burger baru) 6 parkow wypoczynkowych i parkow zieleni 7 skutecznej promocji mista i inwetycji(szkoda marnowac taki potencjal- wystarczy popatrzec na rzeszow jak oni moga to my tez!!!) 8 sprawnie pracujacego powiatu z miastem 9 prostych drog i chodnikow(ciagle malo ale i tak jest progres) 10 PRZEDEWSZYSTKIM BRAKUJE PRACY A JAK JUZ JEST TO PLACY!!! TO TAK MOIM SKROMNYM ZDANIEM NAJWIEKSZE GRZECHY NASZEGO MIASTA |
|
|
|
|
hmm, nie moglem sie powstrzymac wiec zaktualizuje info...
tak sie składa że City Club obecnie jest do przejęcia !!! Jeżeli zatem czyta to ktoś kto mocno stąpa po ziemi i faktycznie chce "w coś wsadzic" nie duże pieniążki i czuje temat zapraszam po konkrety. Telefon do mnie znajdzie bez większego problemu... Jeżeli natomiast takowy problem posiada - lepiej niech poprzestanie na czytaniu tego postu... |
|
|
|
|
a ja odpowiem krótko i na temat... wszystkiego.
|
|