~~KubyMama | |
|
|
Mam pytanie do osób, które leczą swoje zęby ortodontycznie:
do kogo warto sie udać?? gdzie najtaniej?? gdzie najlepiej?? z góry dziękuje za opinie!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~mama | |
|
|
Doktor Violetta Szeląg, gabinet na osiedlu Piaski.
|
|
|
~~ | |
|
|
na piaskach jest drogo
|
|
|
~~pitson | |
|
|
Ja polecam Dr. Szoje gabinet na ul. Jana Pawła obok sklepu Frac. Centy takie sobie, za to jakosc usług jest naprawde wysoka ;)
|
|
|
~~ | |
|
|
Ja polecam Dr. Szoje gabinet na ul. Jana Pawła obok sklepu Frac. Centy takie sobie, za to jakosc usług jest naprawde wysoka ;)
ona jest strasznie nieprzyjemna |
|
|
~~KubyMama | |
|
|
no właśnie, słyszałam, ze dr. Szoja jest strasznie nieprzyjemna i ciężko sie z Nia współpracuje
a pani Szeląg ma strasznie długie terminy oczekiwania i drogo sie tam płaci a czy był ktoś u pani Zasowkiej na Krzywej?? |
|
|
~~ | |
|
|
szelag nie ma tak drogo, ado 14 roku jest chyba za darmo bo ma umowe z NFZ
|
|
|
~~ | |
|
|
Zasowska ma slabe osiagniecia w leczeniu potrafi byc tylko mila Jesli syn niema jeszcze 12 lat idz z nim do Szojowej jest skuteczna a leczenie jest bezplatne
|
|
|
~~~~ | |
|
|
leczenie dr Z... pozostawia wiele do zyczenia po prostu jak ktos sie nie zna na robocie to niech sie do niej w ogole nie zabiera,efekty mowia same za siebie,zeby po leczeniu sie krzywia tak jak przed leczeniem
|
|
|
~~zadowolona | |
|
|
ja polecam dr Bare ma gabinet w bloku na przeciw domkow na Gorce,bylam jej pacjentka mialam stały aparat,dlugo nosilam ale warto bylo
polecilam kolezance i jej mezowi tez nosili i sa zadowoleni wada krzywych zebow nie powraca jak po leczeniu innych |
|
|
~~sniezynka | |
|
|
dr Bara zdecydowanie.
|
|
|
~~ | |
|
|
Polecam dr Walawską z gabinetu Orto-Mix. Leczenie skuteczne.
Dr Barę odradzam - bardzo nerwowa. |
|
|
~~~~~ja~~ | |
|
|
z tego co ja wiem i co się orientowałam bo sama będę nosiła aparat to właśnie w Orto-Mix jest najdrożej; ja akurat pytałam o aparat kosmetyczny to różnica w cenie jest 700 zł na jednym łuku w porównaniu z cen ą podaną przez dr Szymula-Szeląg
|
|
|
~~ | |
|
|
Zenon Mięsak na podskarpowej
|
|
|
~~KubyMama | |
|
|
Bardzo dziękuje za wszystkie spostrzeżenia.
To nie moje dziecko będzie miało aparat tylko ja. Dlatego będę płaciła cała odpłatność za aparat. Waham sie miedzy panią Szeląg a Szoja.... no nic czekam jeszcze na inne opinie, mam jeszcze chwile czasu do zastanowienia. AA i pytanie do osób mających już aparaty, właśnie zakładane w tych gabinetach: - jaki jest koszt aparatu - jaki koszt wizyt, dokręcania itp. dziękuje i pozdrawiam!! |
|
|
~~KubyMama | |
|
|
a jeśli chodzi o orto-mix to słyszałam już o tym gabinecie parę ciekawych opowiadań i chyba będę omijać....
|
|
|
~~````ktos```` | |
|
|
u dr Szeląg 1300 zł zwykły aparat a 1900 zł kosmetyczny przy wizycie 60-70 zł a w Orto-Mix 2600 zł aparat kosmetyczny
|
|
|
~~ | |
|
|
MamaKuby: mozesz przyblizyc sprawe z Ortomixem? Bylem tam - ale nie u ortodony, lecz u zwyklego dentysty... jakie opinie slyszalas o ortomixie?
|
|
|
~~ | |
|
|
u dr Szeląg 1300 zł zwykły aparat a 1900 zł kosmetyczny przy wizycie 60-70 zł a w Orto-Mix 2600 zł aparat kosmetyczny
u dr Bary 1200zł zwykły a wizyta 50, czasami 60 zł |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT Zenon Mięsak na podskarpowej popieram - fajny gosc |
|
|
~~ | |
|
|
CYTAT MamaKuby: mozesz przyblizyc sprawe z Ortomixem? Bylem tam - ale nie u ortodony, lecz u zwyklego dentysty... jakie opinie slyszalas o ortomixie? słyszałam od swojej dentystki,ze ortodontka tam nie jest za dobra, ze to jakaś osoba bez doświadczenia z Lublina, poprzednia podobno tez nie była super. Moj kolega tam chodził i musi teraz dodatkowy czas nosić aparat...... |
|
|
~~KubyMama | |
|
|
MamaKuby: mozesz przyblizyc sprawe z Ortomixem? Bylem tam - ale nie u ortodony, lecz u zwyklego dentysty... jakie opinie slyszalas o ortomixie?
|
|
|
~~KubyMama | |
|
|
to wyzej z cytatem to moje :haha:
|
|
|
~~ | |
|
|
Na tym forum tylko zawistni lekarze chyba piszą. Jestem pacjentem Dr n med Beaty Walawskiej. Dzieki niej mam prosty łuk i czwórki(lekarka z którą rozmawialem przed rozpoczęciem leczenia kazła mi wyrwać 2 czwórki). Leczenie trwa dlugo i kosztuje nie mało. Ja sprawdziłem i lekarzy i ich efekty, i to ilu pacjentów juz wyleczyli. Wystarczy wklepać to nazwiska w wyszukiwarkę i masz jakie ma doświadczenie. Specjalista otodonta, pracownik kliniki ortodoncji AM Lublin, sekretarz polskiego koła ortodontycznego, współautor podręczników - a co nasze orły ze stalówki mogą powiedzieć o sobie.
|
|
|
~~ | |
|
|
pani Beato nie Ladnie tak się chwalić,najlepsza jest dr Szeląg,całe szczescie,że jest,bo kto by po pani poprawiał?
|
|
|