~~jedynataka | |
|
|
jak tam waszym zdaniem klasuje sie temat najlepszej pizzy w miescie? gdzie jadacie i co polecacie?
|
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Rustica 2 -zwykle zamawiamy na wynos.
|
|
~~ | |
|
|
Tylko Verona za najlepsze ciasto
|
|
|
~~Imigrant | |
|
|
Jesli pizza i do tego w Stalowej to tylko Verona!!!
|
|
|
~~ktos | |
|
|
w wiekszosci Rustica 2 albo Ósemka.
a gdzie jest ta Verona? |
|
|
~~ | |
|
|
Verona jest koło bazy PKS, po tej stronie co cmentarz w domku jednorodzinnym
|
|
|
~~ | |
|
|
ja w domu przed tv
|
|
|
~~rychu | |
|
|
Rustica i Joker na miejscu.ósemka to surowe ciasto nie jeden raz POWAGA
|
|
|
~~daniel | |
|
|
kiedys najlepsza rustica 2 teraz niestety tato mariusza znow na czele czyli rustica1.a o veronie szkoda wspominac zle ciasto wszystko zle,przykro mi.
|
|
|
~~ | |
|
|
cycki se usmaż i w bok od werony! PANI CO PRACOWALA W SOLO JEST KOZAK! I WERONA TEZ KOZAK!
|
|
|
~~ | |
|
|
V E R O N A
|
|
|
~~ | |
|
|
Rustica na Okulickiego i Verona
|
|
|
~~ | |
|
|
QATTRO tylko tam poczujesz co masz na pizzy i najesz sie pozadnie
|
|
|
~~ | |
|
|
A ja lubię pizzę w Avanti!
|
|
|
~~kasia | |
|
|
Tylko QUATTRO!!!!!Dużo dodatków,b.smaczna i nigdy nie mam sensacji zołądkowych..po innych niestety tak:zły: Kiedyś byłam w Da Grasso fatalna,ciasto fuj,mokra i te syfiaste sosyA w Ósemce kiedyś była pizza super,teraz nie wiem nie chodzę,bo tam są dziwne klimaty.
|
|
|
~~jedynataka | |
|
|
popieram w Quattro duzo i smacznie... czesto tam jadam, dla odmiany czasem ale czasem polece Diablo ale nie chcac nikogo urazic naj naj naj jest w Rustice I warto sprobowac maja mniamusne menu ,milego kierowce i fajnie sie z nimi gada przez tele ... szkoda tylko ze dowoza tylko do 22 a zamowien z reguly nie realizuja od ok 21, w Diablo czesto do 24-tej jest dowoz ino po 23-ej nie ma malych tylko same duze...a w Quattro : good:zamowienia przyjmuja do 23-ej ale za to wszystko maja do konca i milych kierowcow tez i milo mi gadac z Paniami przez tele....o reszcie pizzeri moim zdaniem szkoda pisac chociaz raz na pol roku :haha: decyduje sie sprawdzic czy dalej to samo czy cos na plus....A OGOLNIE TO UWIELBIAM PIZZE GDYBY NIE ONA MOJE ZYCIE BYLO BY KOSZMARNE :haha: MOGE JA JESC NA SNIADANIE OBIAD I KOLACJE.....
POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH P.S. to wszystko tylko moim zdaniem i kazdy moze miec inne:haha: wiec bez obrazy dla reszty |
|
|
~~ | |
|
|
QUATTRO
|
|
|
~~aadrian | |
|
|
Rustica I
chyba najlepsze pizze tam robią.;) |
|
|
~~trep | |
|
|
Qatro syf jak nic a jesli chodzi to tylko Rustica na białych domach.
|
|
|
Dołączył: 3 Lut 2008r. Skąd: STALOWE MIASTO Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
moze i masz racje jak piszesz "Qatro syf jak nic " ale ja tam w tej pizzeri nie jadlam a wogole to nie ma takiej w Stalowej.....QUATTRO to i owszem.....moze najpierw trzeba odrobic lekcje z polskiego a potem do kompa :haha:
*** |
|
~~KierowcaQuattro :D | |
|
|
A jak i ja sie wypowiem A co mi tam. Podobno nierozmawia sie o gustach i ja tak nie poczne mi smakuje z kazdej po troche tylko ten JackPot jakis "niewyrazny" Pozdrawiam ulubiencow Quattro i zapraszamy do lokalu bo o wiele sie je w lokalu i lepiej smakuje anizeli w domu prawda ??
|
|
|
~~tylda, któremu się nie chce logować | |
|
|
Witam,
JedynaTaka z trzema gwiazdkami: krytykujesz Trepa za poprawność wypowiedzi, słusznie, ale może przy okazji spojrzysz na to, co sama napisałaś? Zero znaków przestankowych poza niepotrzebnym wynalazkiem w postaci pięciokropka, brak podziału na zdania, jedyne plusy Twojej wypowiedzi to poprawne użycie dużych liter w nazwach oraz jej ogólny wydźwięk. Zmienianie polskiego I-netu proponuję zacząć od siebie, żeby dawać przykład innym. @KierowcaQuattro, pomijając parę błędów, kto to są ulubieńcy Quattro, macie jakąś listę? A w kwestii ulubionej pizzerii, w moim osobistym rankingu prowadzi Verona. Dziękuję za uwagę. |
|
|
~~AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA | |
|
|
Witam,
JedynaTaka z trzema gwiazdkami: krytykujesz Trepa za poprawność wypowiedzi, słusznie, ale może przy okazji spojrzysz na to, co sama napisałaś? Zero znaków przestankowych poza niepotrzebnym wynalazkiem w postaci pięciokropka, brak podziału na zdania, jedyne plusy Twojej wypowiedzi to poprawne użycie dużych liter w nazwach oraz jej ogólny wydźwięk. Zmienianie polskiego I-netu proponuję zacząć od siebie, żeby dawać przykład innym. @KierowcaQuattro, pomijając parę błędów, kto to są ulubieńcy Quattro, macie jakąś listę? A w kwestii ulubionej pizzerii, w moim osobistym rankingu prowadzi Verona. Dziękuję za uwagę. Dlatego pisze idjoto jak mi sie bendzie podobać czy to ze znakami interpuncynymi czy z błendami czy wogo le ja k mi sie podoba i za to kij ci w pizde gleboko panie PSORZE buhehehe |
|
|
~~ | |
|
|
pizza jest niezdrowa :/
|
|
|
Dołączył: 3 Lut 2008r. Skąd: STALOWE MIASTO Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Oj ze znakami i podzialami na zdania ja problemu nie mam ,ale bardziej istotnym bledem jest uzycie NAZW WLASNYCH pisanych niepoprawnie (co za roznica czy NoWak czy NoFak ) A wogole to NIE BEDE Z TOBA POLEMIZOWALA GDYZ PLYWASZ W PLYTKIM BRODZIKU BRODZIKU INTELEKTUALNYM , A TWOJA DEDUKCJA NIE ODPOWIADA MOJEJ ELOKWENCJI.
POZDROWIONKA DLA KIEROWCY QUATTRO , KTORY TU SIE DOPISAL,BO ICH TAM KILKU CHYBA JEST *** |
|