~~byfuch1 | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~byfuch1 | |
|
|
Jedzac pize to czujesz sie jagbys zuł gume i nie da sie tego jesc,a jesli chodzi o ich zestawy to syf jakich malo.Ja nie wiem jak to funkcjonuje ze znajduja baranów co jedza tam te syfy.Pozdrawiam
|
|
|
~~ | |
|
|
~byfuch1 - pewnie cie zobaczyli i kazali napisac kilka słow na kartce no i ..... zobaczyli ze analfabeta przyszedł i dostałes resztki dla psa.
Pamietaj klienci siedza przy stolikach i jedza pizze a ty siedzisz przy kiblu i żujesz jakies odpady |
|
|
~~ | |
|
|
Popieram przedmowce
|
|
|
~~Ajc Cwaj Draj | |
|
|
NO tak jest jedna zasada NIE WKURWIAJ KELNERA/ki BARMANA/ki KUCHARZA bo wtedy mozesz miec problem ze zjedzeniem Ja popieram kelnerki i kucharzy we wszystkich lokalach gdzie klient jest nie mily. Aha i najgorsze dla nich jest to ze kilka minut przed zamknieciem ( w quatro to chyba 23) Wchodzi grupka osob... A oni przepracowani po 13 godzinach... ojjjjj DLatego ja z reguly zamawiam do domu i bez klopotu
|
|
|
~~qba | |
|
|
Hmm a gdzie w stalowej jest pizzeria qatro? Bo szczerze to nie wiem. Do Quattro często chodzę i nie mam zastrzeżeń, wszystko jest OK, no i zakaz palenia. Na pewno lepsza pizza niż w Da grasso czy rustice.
A jak Ci nie pasuje jedzenie to zmień lokal, wątpię żebyś zjadł coś lepszego w takiej cenie w Stalowej. |
|
|
~~ametysta | |
|
|
ja polecam pizze z Tertio w Tarnobrzegu pycha
|
|
|
~~byfuch1 | |
|
|
Hmm a gdzie w stalowej jest pizzeria qatro? Bo szczerze to nie wiem. Do Quattro często chodzę i nie mam zastrzeżeń, wszystko jest OK, no i zakaz palenia. Na pewno lepsza pizza niż w Da grasso czy rustice.
A jak Ci nie pasuje jedzenie to zmień lokal, wątpię żebyś zjadł coś lepszego w takiej cenie w Stalowej. Ty glównojadzie rzucić ci padline to zjesz i podziekujesz ty baranie |
|
|
~~ | |
|
|
|
|
|
~~ | |
|
|
ja polecam pizze z Tertio w Tarnobrzegu pychauśmeich
|
|
|
~~ | |
|
|
a ja nie sadze ze grupka osob tuz przed zamknieciem kogos wkurza bo taka maja prace czasem zdaza sie pewnie gorszy dzien jak u kazdego.....ze o usmiech trudno....ale jedzenie jest pycha,pycha,pycha...mimo podwyzek jak zauwazylem byly :co?: dalej tam jadam...obsluga mila mimo poznej pory.... pozdro i tak trzymac
a ty frajerze gumozujco...moze zapomniales wypluc obiad konsumowany kilka godzin wczesnieju stad ten czarny humor hahahahahaha |
|
|