~~Ewelina | |
|
|
Witam.Chciałabym się dowiedzieć,czy wie ktoś gdzie w Stalowej Woli i czy w ogóle, spawają plastik? Złamało mi się plastikowe mocowanie budki od wózka dziecięcego,a niczym (nawet najmocniejszymi klejami) nie mogę tego skleić.Z góry dzięki za każdą informację.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nas wylocie na nisko za unimetem kawałek jeszcze jest na plocie reklama i tam spawaja
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
~~Ewelina | |
|
|
śliczne dzięki
|
|
|
~~a,Kanzu | |
|
|
Spawa plastik na Zasaniu 89 (Sudoły)
|
|
|
|
|
|
wiem ,wiem odgrzewam kotleta ale bardzo potrzebuje zespawac gorna czesc chlodnicy do KIA ,ktora jest plastikowa prosze o pomoc jesli ktos cos wie.
|
|
|
|
|
Plastik spawa też facet na górce jak jedziesz do Rozwadowa to po lewej stronie skrzyżowania w domkach koło prywatnego przedszkola.Jest duży szyld widoczny ze skrzyżowania,właśnie po tym szyldzie tam trafiłem.
Wyrażam wyłącznie prywatne poglądy, do czego mam prawo, zgodnie z art. 54 Konstytucji RP |
|
|
|
|
Witam i odgrzewam temat.
Potrzebuję pospawanie plastikowego elementu w sprzęcie AGD. Kto aktualnie się tym w STW zajmuje? |
|
|
|
|
I to co ja podałem i na górce aktualne.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Dziękować.
Masz może, albo ktoś inny z forumowiczów numer tel. do tego gościa na górce? |
|
|
|
|
kuknij w google na klasztornej spawanie aluminium była gdzies wizytówka. Spawa też tigiem alu
|
|
|
|
witam zajmuje sie spawaniem plastiku 7****3 stalowa wola
|
|