|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Mnie osobiście najbardziej irytują rowerzyści, którzy mimo ścieżki rowerowej koniecznie muszą jechać ulicą. I wtedy to jest tamowanie ruchu. Irytują mnie kierowcy, którzy parkują na sciezkach rowerowych, na chodnikach, blokują przejścia przejazdy rowerowe. Pozabijajcie się nawzajem,a wtedy bezpiecznie, będę mógł chodzić, biegać. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Przez moment zastanawiałem się skąd w mediach,tyle dyskusji o legalności aborcji.
![]() Macica kobiety to najważniejsze coś,co dotyczy wszystkich Polaków? ![]() Dyskusję podjęli ci,którzy płodność ,a nawet sprawy seksualne mają za sobą,które teraz leczy ich "doktor Altschajmeru lub profesor Impotento":" ![]() Nad czym się zastanawiać? ![]() Przecież są wybory i wraca "temat"dyżurny,mający na celu odwrócenie uwagi"debilnych"wyborców, od ważnych problemów. ![]() Od korupcji w Orlenie,zakupu broni-czy też jej sprzedaży,czyli od przekrętów obecnej, a szczególnie byłej władzy. Od łamania Konstytucji,prawa międzynarodowego czy unijnego. ![]() Co mi się w tym podoba? ![]() Fakt że niezmiennie, jesteśmy debilami. ![]() Nazywa się to stabilizacja polityczno-poglądowa. ![]() A sprawy intymne?Jesteśmy cały czas "dymani"... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT [Niestety ale na przejściu dla pieszych nie mają i to ich wina jak go trafisz, dlatego trąbmy aby tego uniknąć. Jasio, trąbienie to za mało, nic nie da, zacznij wozić ze sobą worek kamieni i rzucaj nimi w rowerzystów! CYTAT Częściowo popoeram bo jeżdżę tylko po przejazdach. Mogę zrobić te 200metrów ekstra do przejazdu np na Jana Pawła. Trąbienie mi nie przeszkadza, sam gdy ktoś zajedzie drogę włączam w rowerze lampę stroboskopową 1000 lumenów i uważam że to trąbienie jest fair. Jacek, w dzień te lumeny nic nie dadzą, weź sobie lepiej zamów laserowy wskaźnik, najmocniejszy, jaki się da, najlepiej z chin, oni się tam nie bawią w jakieś bezpieczne limity watów i wal ich po oczach, PO OCZACH ICH! ![]() Jusek, co mają rowerzyści do aborcji Oo ![]() Za dużo pijesz ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT (Progres) Jeśli sprawia ci problem mijanie rowerzystów proszę o zwrot prawa jazdy bo zostało omyłkowo przyznane. Temat jest o przejeżdżaniu rowerzystów przez przejścia dla pieszych, a nie o ich mijaniu. Czytaj ze zrozumieniem. Rowerzysta przejeżdżający przez pasy to same korzyści dla obu stron i społeczeństwa. 1. Trwa to krócej niż człapanie - nie tamuje ruchu. 2. Rowerzysta jest zadowolony. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No teraz przynajmniej widać, że przeczytałeś ze zrozumieniem. Co do Twojej wypowiedzi nie będę się odnosił bo każdy może mieć swoje zdanie.
|
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No teraz przynajmniej widać, że przeczytałeś ze zrozumieniem. Co do Twojej wypowiedzi nie będę się odnosił bo każdy może mieć swoje zdanie.
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Przez moment zastanawiałem się skąd w mediach,tyle dyskusji o legalności aborcji. ![]() Macica kobiety to najważniejsze coś,co dotyczy wszystkich Polaków? ![]() Dyskusję podjęli ci,którzy płodność ,a nawet sprawy seksualne mają za sobą,które teraz leczy ich "doktor Altschajmeru lub profesor Impotento":" ![]() Nad czym się zastanawiać? ![]() Przecież są wybory i wraca "temat"dyżurny,mający na celu odwrócenie uwagi"debilnych"wyborców, od ważnych problemów. ![]() Od korupcji w Orlenie,zakupu broni-czy też jej sprzedaży,czyli od przekrętów obecnej, a szczególnie byłej władzy. Od łamania Konstytucji,prawa międzynarodowego czy unijnego. ![]() Co mi się w tym podoba? ![]() Fakt że niezmiennie, jesteśmy debilami. ![]() Nazywa się to stabilizacja polityczno-poglądowa. ![]() A sprawy intymne?Jesteśmy cały czas "dymani"... ![]() ty jusek przyleciałeś na inną planetę, tutaj takich problemów nie mamy |
|