Dołączył: 11 Lis 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja tak mam jak słyszę: PO, KO lub Tusk, PiS i Konfederacja.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Trzeba pluć na pis-uar i sami się wyniopsą .To nie są żadni patrioci ani katolicy .Udają tylko.
![]() |
|
|
![]() |
|
Tak, najważniejsze to zmobilizować rodzinę i znajomych, żeby poszli głosować.
|
|
|
![]() |
|
Jeżeli chcesz wziąć udział w wyborach, ale nie chcesz oddawać głosu w referendum - istnieje taka możliwość.
Należy wtedy odmówić przyjęcia karty referendalnej w momencie dopełniania formalności przy stoliku komisji wyborczej. Należy zgłosić do Komisji, aby fakt ten został potwierdzony w protokole. W ten sam sposób można zrezygnować z udziału w którymkolwiek głosowaniu - np. zagłosować tylko w referendum, ale nie wybierać kandydatów do Sejmu i Senatu. Możliwe jest też oddanie głosu tylko w wyborach do Sejmu (bez Senatu) i odwrotnie. Pobranie karty z pytaniami referendalnymi i wrzucenie jej do urny wypełnionej błędnie lub pustej zostanie zaliczone do frekwencji referendalnej. Tym samym zwiększy się prawdopodobieństwo przekroczenia progu 50 proc. wyznaczonego w Konstytucji. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Polski Astronauta weźmie udział na Międzynarodową Stację Kosmiczna(ISS)-przekazał minister rozwoju i technologii Waldemar Buda.
Mam już kandydata z Żoliborza. ![]() Są jednak wątpliwości,czy się przeciśnie przez właz... ![]() Zawsze może schudnąć. ![]() Musiałby jednak zrezygnować z diety poselskiej i przejść na kocie chrupki. ![]() ------- Są problemy z liczeniem uczestników warszawskiego marszu. Wystarczyłoby puścić drona z kamerą o bardzo wysokiej rozdzielczości,do tego odpowiedni algorytm i komputer policzy. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jeżeli chcesz wziąć udział w wyborach, ale nie chcesz oddawać głosu w referendum - istnieje taka możliwość. Należy wtedy odmówić przyjęcia karty referendalnej w momencie dopełniania formalności przy stoliku komisji wyborczej. Należy zgłosić do Komisji, aby fakt ten został potwierdzony w protokole. Demokracja jest dobrowolna jusek, nie ma przymusu tylko przywilej. Idziesz i stawiasz krzyżyki tak jak określił prawodawca. I to może niektórych motywować :-) Ja motywuje patriotycznie żeby zrobić 78% obecności i zastać pozamiatane nieczystości we Wtorek. PS. Hojland tez dobrze zmotywowała ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Polski Astronauta weźmie udział na Międzynarodową Stację Kosmiczna(ISS)-przekazał minister rozwoju i technologii Waldemar Buda. Mam już kandydata z Żoliborza. ![]() Są jednak wątpliwości,czy się przeciśnie przez właz... ![]() Zawsze może schudnąć. ![]() Musiałby jednak zrezygnować z diety poselskiej i przejść na kocie chrupki. ![]() ------- Są problemy z liczeniem uczestników warszawskiego marszu. Wystarczyłoby puścić drona z kamerą o bardzo wysokiej rozdzielczości,do tego odpowiedni algorytm i komputer policzy. ![]() Ale ty jesteś pojebany ![]() |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Trzeba pluć na pis-uar i sami się wyniopsą .To nie są żadni patrioci ani katolicy .Udają tylko. ![]() a jakie ty masz predyspozycje żeby oceniać innych, komuchu? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tak, najważniejsze to zmobilizować rodzinę i znajomych, żeby poszli głosować. na PiS ![]() https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
A kto by się przyznał ze głosował na POKO Klemensie? Tego się nie da sprawdzić. Wiec wszyscy głosujemy
![]() Tutaj nie czytałam jeszcze o takim, TVNu tez nie oglądają a Wyborczej i NIE nie znają. A poza tym, to na tym brzegu Wisły nie widzę wielu samobójców i pracusiów do śmierci w obozach pracy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat Ale ty jesteś pojebany ![]() NEPTUŚ ![]() Przy tobie każdy,nawet Macior,jest geniuszem,impotencie. ![]() A czy jestem pojebany? ![]() Nigdy nie potwierdziłem,ale też...tego nie negowałem,wypierdzie mamuci. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Czy działają wam te strony?
https://epuap.login.gov.pl https://www.mobywatel.gov.pl Sprawdźcie już teraz, czy na pewno głosujecie w tym lokalu, gdzie dotychczas. |
|
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT [cytat Ale ty jesteś pojebany ![]() NEPTUŚ ![]() Przy tobie każdy,nawet Macior,jest geniuszem,impotencie. ![]() A czy jestem pojebany? ![]() Nigdy nie potwierdziłem,ale też...tego nie negowałem,wypierdzie mamuci. ![]() Pruj zad dalej :] Lydzie tacy jak ty ( co to nie wiedzą sami , czy są pojebani czy nie ) , są zamykani w psychiatryku. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT [cytat Ale ty jesteś pojebany ![]() NEPTUŚ ![]() Przy tobie każdy,nawet Macior,jest geniuszem,impotencie. ![]() A czy jestem pojebany? ![]() Nigdy nie potwierdziłem,ale też...tego nie negowałem,wypierdzie mamuci. ![]() Pruj zad dalej :] Lydzie tacy jak ty ( co to nie wiedzą sami , czy są pojebani czy nie ) , są zamykani w psychiatryku. W psychiatryku leczeni są ludzie chorzy. Oni mogą wyzdrowieć. Na to co tobie Neptun dolega niema lekarstwa socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Nie wiem, czy jest jeszcze sens tu pisać i czy ktokolwiek z działaczy opozycji czyta forum, czy już wszystko totalnie przeniosło się na Pejsbuka.
Bukmacher prognozuje dla naszego okręgu: 54,5% PiS, 17,5% KO, 13% Konfederacja, 8% Trzecia Droga, 4,5% Lewica W skali kraju trzy ostatnie zdobędą po 9,5%. Jest też sondaż, że rząd utworzy opozycja: https://forsa(...)daz.html Kolejny sondaż - Trzecia Droga poza Sejmem https://forsa(...)daz.html Jeśli TD nie osiągnie 8% w skali kraju, to tak naprawdę zagłosujecie na PiS. Lewica z 4,5% w okręgu też nie ma szans na mandat, ale jeśli ludzie z okręgu krośnieńskiego przyjadą tu głosować, to szanse rosną. Czy PiS zawiąże koalicję z Konfederacją? Część posłów się sprzeda, ale może to nie wystarczyć do stworzenia rządu. Wg mnie nic z takiej koalicji nie wyjdzie, więc można bezpiecznie głosować na kandydatów Konfederacji. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT [cytat Ale ty jesteś pojebany ![]() NEPTUŚ ![]() Przy tobie każdy,nawet Macior,jest geniuszem,impotencie. ![]() A czy jestem pojebany? ![]() Nigdy nie potwierdziłem,ale też...tego nie negowałem,wypierdzie mamuci. ![]() Pruj zad dalej :] Lydzie tacy jak ty ( co to nie wiedzą sami , czy są pojebani czy nie ) , są zamykani w psychiatryku. W psychiatryku leczeni są ludzie chorzy. Oni mogą wyzdrowieć. Na to co tobie Neptun dolega niema lekarstwa Za to na twoje schorzenia jest maść ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czy PiS zawiąże koalicję z Konfederacją? Część posłów się sprzeda, ale może to nie wystarczyć do stworzenia rządu. Wg mnie nic z takiej koalicji nie wyjdzie, więc można bezpiecznie głosować na kandydatów Konfederacji. Na wyborach prezydenckich liberalsi Konfy ustami Mentzwella pozostawiła poparcie dla PiS i PO swoim wyborcom. W dzisiejszej 2023 Konfie większość to już ultrasy ale optuje ze "nacialstwo" nie może otwarcie poprzeć Paktu Folksdojczow/Sowieciarzy albo PiS. Jest to zwyczajnie dziecinada i potwierdzi populistyczną konfabulację tego ugrupowania. Ten rozkrok jest fajny na wiecach piwnych dla mniej oblatanych w sprzecznościach oczekiwań od Konfy zainteresowanych licealistów ale nierealnych do pogodzenia w praktycznym rządzeniu jako jednego ugrupowania. Rozkrok dodaje się do 11% poparcia i mocniejsze w ten sposób wejście do Sejmu ale to fałszywa ocena siły tego dwugłosu. Na debacie był Bosak i robił to co robi Donek. Co mówiłby Mentzwell? To samo. A wiec podpowiedz dla @Wyborcy chyba jest jasna ![]() Według mnie nastąpi naturalny podział na dwa skrzydła wśród wyborców Konfederacji po pierwszej turze, bez "kupowania" jak to ująłeś głosów. Reasumując w pierwszej turze, głosy na Konfe to głosy za silniejszą POKO wiec szkoda głosować na Konfe tylko od razu na POKOmune skoro komuś po drodze z zagranicą. W drugiej turze na odwrót, wyborcom Konfy bezpieczniej poprzeć PiS i osłabić negatywne wpływy zamordyzmu imperialnego POKO i lunatycznej EU na naszą przyszłość w "federalizacyjnej niemieckiej real politics" w Europie. Afrykanizacja i federalizacja wymagają twardej i spoistej wewnętrznej polityki i silnej formacji która nas obroni, rozbicie dzielnicowe nas zabije,,, PS. Najważniejsza jest rekordowa frekwencja bo to legitymizuje czekającą rząd walkę w PE. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT W psychiatryku leczeni są ludzie chorzy. Oni mogą wyzdrowieć. Na to co tobie Neptun dolega niema lekarstwa Czas eliminuje jednostki chorobowo niedostosowane do społeczeństwa. ![]() Neptuś sam odwali kitę w sposób naturalny,a ja odtańczę kankana. ![]() A gdyby coś go "przycisnęło",niech zgłosi sie do Tworek. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT W psychiatryku leczeni są ludzie chorzy. Oni mogą wyzdrowieć. Na to co tobie Neptun dolega niema lekarstwa Czas eliminuje jednostki chorobowo niedostosowane do społeczeństwa. ![]() Neptuś sam odwali kitę w sposób naturalny,a ja odtańczę kankana. ![]() A gdyby coś go "przycisnęło",niech zgłosi sie do Tworek. ![]() Mądrości żula ze swinskiego ryja:] Pochowaj zegarki ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Nie oglądałem ale sądząc po obrazku to porażka PiSu. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT ![]() Nie oglądałem ale sądząc po obrazku to porażka PiSu. ![]() Edit:. Już po. Jest tak jak myślałem. Dno pisowskie gorsze niż Donaldinio. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|