|
![]() |
|
![]() Czy jakaś uśmiechnięta faja ze stajni Konia może to skomentować? ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Przeczytałem ten ckliwy komentarz Najbardziej Niezależnego Dziennikarza w Polsce i myślę, że tam na Krzysia pisowcy muszą mieć niezłe haki. Przypomnieli mu chyba od kogo dostał wsparcie i komu ma służyć bo się kundelek Krzyś za bardzo ostatnio poluzował.
***** *** |
|
|
![]() |
|
![]() Skoro tak twierdzisz bęben/batman rozumiem że jest to "oficjalne" stanowisko stajni Konia - sieci na wybory czy jak tam ta kloaka się nazywa? ![]() |
|
|
![]() |
|
A ty jak twierdzisz?
Bo mi łzy po nogawkach pociekły jak to przeczytałem. ***** *** |
|
|
![]() |
|
Sam nie wiem co o tym myśleć bęben/batman. Wam jest znacznie łatwiej bo dostajecie instrukcje ze stajni Konia i to wam właściwie zastępuje jakiegokolwiek dywagacje. Dostajesz partyjny przekaz do trolli i tak naprawdę musisz to tylko podawać dalej. Ja chcę do takich tematów podchodzić z rozmysłem...
![]() Mam jednakoż dwa spostrzeżenia w temacie kawalerki Nawrockiego. Pierwsze jest takie że skoro służby specjalne przekazały dziennikarzom treść jego ankiety bezpieczeństwa to może sugerować że w waszej centrali komuś puszczają zwieracze. Najpewniej ze strachu... ![]() Kwestia druga widziałem wywiad Nawrockiego u Bogdana Rymanowskiego i nie dostrzegam w zachowaniu tego pierwszego cech kłamcy. Pamiętam słynną konferencję Zbigniewa Chlebowskiego gdzie tłumaczył się z tzw afery hazardowej. Nawrocki ani się nie wiercił ani nie pocił, nie wykonywał żadnych nerwowych ruchów. Albo jest świetnym aktorem albo ws kawalerki mówi prawdę... ![]() Reasumując jestem skłonny uwierzyć w jego tłumaczenia. |
|
|
![]() |
|
Czyli co tam dokumenty, zeznania świadków, mataczenie Nawrockiego i jego ekipy. Nie spocił się więc pewnie jest niewinny.
Ty to masz przenikliwy umysł. ***** *** |
|
|
![]() |
|
![]() Jeżeli jednym ze świadków jest członek waszej stajni, to można powątpiewać we wszystko bęben/batman.... ![]() Nie twierdzę że Nawrocki jest kryształowo uczciwy tylko że nie tłumaczy się jak typowy krętacz... ![]() Poza tym Stanowski dotknął sedna ws mecenasa. Skoro on kogoś atakuje to trzeba podejść do tej osoby z wyrozumiałością... ![]() |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz to pewnie tak nie jest.
![]() Ktoś może to zdementować? ***** *** |
|
|
![]() |
|
Nigdy nie twierdziłem że mam przenikliwy umysł. Wiem natomiast z całą pewnością że jest ogromna różnica między moją skromną osobą a członkiem sekty internetowych trolli działających pod dyktando obecnej władzy...
![]() Więcej pokory bęben/batman bo mecenas Koń się wkurzy i będzie źle... ![]() |
|
|
![]() |
|
A czy ta sekta albo mecenas są teraz w twoim pokoju?
***** *** |
|
|
![]() |
|
Stań przed lustrem bęben/batman i zadaj to pytanie temu gościowi którego ujrzysz...
![]() Tylko uważaj na tyły: ![]() |
|
|
![]() |
|
Podobno w tvp ustawili losowanie żeby wysoki Rafau miał z górki. Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman może to zdementować?
![]() ![]() Akurat tutaj pełna zgoda! ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Uśmiechnięta Polska chyba straciła jednego wiernego. Czy jakiś uśmiechnięty fajfus ze stajni Konia może to potwierdzić? ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Pisiory i Konfederuscy powielają ruskiego fejka jakoby Macron i spółka ćpała w Kijowie.
Sikorski z POKO zamyka ruski konsul. To są te detale. ***** *** |
|
|
![]() |
|
Radek " Mudżahedin" Sikorski niegdyś strzelał do ruskich z kałacha. Niech się cieszą że im teraz tylko konsulat zamknął...
![]() Gdyby on , generał Tygrys i marszałek Kotłownia ruszyli na wschód to by się dopiero we Władywostoku zatrzymali... ![]() https://oko.press/nawrocki-nie-traci-na-kawalerce-trzaskowski-musi-szukac-glosow-gdzie-indziej-o-sondazach-na-serio Czy fajfusy ze stajni Konia mogą to potwierdzić? ![]() ![]() Czyli jednak jest źle... ![]() Zróbcie coś albo batman skończy kręcić bębnem... ![]() |
|
|
![]() |
|
Co dzisiaj sztabowcy na forum przeżywają?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
https://x.com/WolnoscTV/status/1921992550711194067
Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman może to skomentować? ![]() Prowadząca dzisiejszą debatę Danuta Holecka uśmiechniętej Polski postawiła mocno kontrowersyjną tezę że według instytutu danych z dupy kobiety boją się rodzić z powodu restrykcyjnego prawa aborcyjnego. Nic głupszego dziś nie słyszałem... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie udało się, a tak się staraliśmy. Od Jurasa przez Bruksele po TVP w likwidacji. Prawda zwycięża zło. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Złodzieje z PISu pozbawili Polaków szansy na dzieci poprzez pozbawienie szans na mieszkanie.
Tyle nakradli a wyborcy nadal wierni. Wiara czyni czuba. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
idioto na usługach zdrajców
bredzisz ponad skalę Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT idioto na usługach zdrajców bredzisz ponad skalę Jeśli bredzę podaj jakiekolwiek dane statystyczne które podważają powszechnie znane fakty. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
to ty idioto podaj jakieś realne fakty
Ja mam tylko jedno pytanie do ciebie (sam znam odpowiedź) W latach 70-tych XX wieku sytuacja mieszkaniowa była bez porównania gorsza. Sytuacja materialna Polaków była o wiele gorsza. Przyrost naturalny był.... kosmiczny. Dlaczego? A tutaj link Warto przeczytać do końca... https://niezalezna.pl/polityka/pomagalem-mu-na-ile-potrafilem-nawrocki-opowiedzial-jak-przez-lata-wspieral-pana-jerzego-wideo/543419 No może jeszcze jedno pytanie Mieliśmy już 8 lat rządów POKO Co zrobili dla poprawienia dzietności? Co zrobili dla poprawienia sytuacji mieszkaniowej? ![]() ![]() ![]() Kurtyna Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Jednym z głównych powodów jest właśnie poprawa sytuacji ekonomicznej i rozwój mieszkalnictwa za Gierka. Kolejną baby boom po wojnie.
Dlaczego nazywam złodziei z PISu gospodarczymi imbecylami. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Właśnie potwierdziłeś, że nie masz pojęcia jak było za komuny.
No po prostu idiota na usługach zdrajców. Oczywiście drugie pytanie pominąłeś szerokim łukiem. ![]() ![]() Kurtyna Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|