|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czym się martwi @Nivea, Niemcy przyślą hełmy od reki a bron za 6 lat.
Unijne Grupensex Komando przyjedzie w dwa tygodnie. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
CYTAT ![]() Podobno te Patrioty już były spakowane do wyjazdu ale generał Tygrys powiedział Trumpowi żeby się walił na ryj. Pomarańczowy jak to usłyszał to od razu zmienił gadkę i rakiety zostają w Polsce. Tak trzeba postępować na arenie międzynarodowej.
|
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
![]() Czy zwolennicy obecnej albo poprzedniej władzy mogą to zrecenzować?
|
|
|
Dołączył: 19 Lip 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
![]() Było już? ![]() Odkąd pamiętam za Dolana Złotowłosego piłkarze mieli pod górkę. ![]() Z drugiej strony lepsze to niż powódź z 2010, czy ktoś może to zdementować?
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT ![]() Było już? ![]() Odkąd pamiętam za Dolana Złotowłosego piłkarze mieli pod górkę. ![]() Z drugiej strony lepsze to niż powódź z 2010, czy ktoś może to zdementować? ![]() Donald powodem porażek a ja głupi myślałem że to chlanie wyjazdach i i dorastanie i trenowanie za złodziei z PISu.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
|
|
Już wszystkiego się czepiają żeby tylko przywalić Dolanowi Złotowłosemu , regresie. Niedługo będą kłamać że w NFZ-cie jest dziura, jak z Warszawy do Madrytu. Albo że niby miał ojca w Wehrmachcie.
|
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
![]() Nasz ryży kierownik myśli że ludzie nie pamiętają jak było. Tylko Konfederacja w czasie srakawirusa zachowała się jak trzeba. Czy zwolennicy obecnej albo poprzedniej władzy mogą to zdementować? ![]() Albo inaczej, czy po wielokroć zaszczepieni antagoniści z dwóch zwalczających się obozów, mogą to potwierdzić? ![]() Tak to sobie niby skaczą do gardeł, ale jak trzeba było "zachować się odpowiedzialnie" to była między nimi pełna zgoda. ![]() W końcu gdyby nie cudowne preparaty Pfizera czy Moderny, nikt by nie przeżył morderczej pandemii. ![]() Mi to się chyba naprawdę udało. Moim wiekowym rodzicom "z grupy ryzyka" również. Ale to pewnie tyko przypadek.
|
|
|
|
|
|
|
Znam kilku takich, co mieli identyczne poglądy jak ty.
Dopóki nie wylądowali pod respiratorem. Oj - jak im się potem odmieniło.... Moja chrzestna pracuje w domu spokojnej starości jako pielęgniarka. Widziała horror, przeżyła horror. Też była antyszczepionkowcem.... do czasu. Mam też w rodzinie przypadek, gdzie antyszczepionkowiec przywlekł to do domu (na hooooj maseczki, nie zaszczepię się, srakawirus to ściema), a miał ojca chorego na raka, ale z dobrymi rokowaniami. Organizm osłabiony chemioterapią przegrał z przywleczonym koronawirusem. Brawo on! Srakawirus!!! ![]() Tak że... więcej szczęścia niż rozumu. Popieraj sobie dalej tą prosowiecką partyjkę. Nie masz jaj, by zacząć bronić Polskę przed wpływami obcymi. Swoją drogą.... koalicja PiS - konfa może być bardzo ciekawa, o ile PiS będzie ich ściśle kontrolował....i wybije im z łbów miłość do fjutina.
|
|
|
|
|
|
Jasne, tylko dlaczego tak mało zaszczepiło się właśnie pracowników służby zdrowia?
Wśród moich znajomych ratowników medycznych żaden się nie zaczepił. Ani jeden! ![]() Powiedzmy że mi , moim wiekowym rodzicom, najbliższej rodzinie i znajomym się udało. Podobnie zresztą jak kilkunastu milionom ludzi w tym kraju. Osłabiony organizm może zabić zwykłe wirusowe przeziębienie. Dorabianie do tego ckliwych historii jest po prostu zbędne. Są takie fajne programy w telewizji opowiadające wzruszające historie z życia wzięte. No wiesz co tam słychać u chrzestnej czy u brata kuzyna mojej ciotki. Trudne sprawy czy jakoś tak to się nazywa. ![]() Jakakolwiek koalicja powyborcza będzie możliwa tylko dzięki konfederacji, która jak wszystko wskazuje stanie się "języczkiem u wagi". Czyli to Mentzen z Bosakiem ustalą z kim i na jakich zasadach. Kaczyński będzie mógł ewentualnie na kolanach poprosić o ich głosy. Tusk zresztą też. ![]() A ewentualna koalicja pod warunkiem wybicia z głowy pisiorom miłości do USA i Żymian. A pokomuniście do wujka Hansa z Berlina/Brukseli. |
|
|
|
|
|
|
W czasie covid musiałem awaryjnie usuwać zmianę z pleców.
- lekarz zaszczepiony, instrumentariuszka też. - znam w sumie 8 pielęgniarek i troje lekarzy (wspólna pasja) - wszyscy się zaszczepili.... Ośmieszanie i trywializowanie to głupi zabieg. Plujesz w twarz rodzinom tych, którym się nie poszczęściło. Twoim zdaniem z jakimi krajami powinniśmy być w dobrych stosunkach? Z kim mieć sojusze militarne? Z konfy najbardziej to Zajączkowska.... aaaa nie czekaj - wywalili ją, bo jej do pięt nie dorastali. Konfa to populiści bez pojęcia o realiach władzy. I rusofile. Zaprzeczysz?
|
|
|
|
|
|
Konfa to trzecia partia. W sondażach już za pisem. Od lat w sejmie.
To PiS pokazał że nie potrafi rządzić dlatego wróciło słońce Peru. Spokojnie oni ci pokażą jak się rządzi i bez żydowskkiego zwierzchnictwa jak w przypadku złodziei z PiSu. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT W czasie covid musiałem awaryjnie usuwać zmianę z pleców. - lekarz zaszczepiony, instrumentariuszka też. - znam w sumie 8 pielęgniarek i troje lekarzy (wspólna pasja) - wszyscy się zaszczepili.... Ośmieszanie i trywializowanie to głupi zabieg. Plujesz w twarz rodzinom tych, którym się nie poszczęściło. Twoim zdaniem z jakimi krajami powinniśmy być w dobrych stosunkach? Z kim mieć sojusze militarne? Z konfy najbardziej to Zajączkowska.... aaaa nie czekaj - wywalili ją, bo jej do pięt nie dorastali. Konfa to populiści bez pojęcia o realiach władzy. I rusofile. Zaprzeczysz? ![]() Teraz widzę że zamiast " Trudne sprawy" ty bardziej podchodzisz pod "Urzekła mnie twoja historia". Też fajne, poziom mniej więcej podobny. ![]() Znam osobiście sześciu ratowników medycznych i żaden z nich się nie szczepił. Jeden mi ze śmiechem opowiadał jak został zaczepiony po znajomości solą fizjologiczną żeby tylko zdobyć certyfikat. Także darujmy sobie głodne kawałki. ![]() Każda próba pójścia pod prąd skutkuje w naszym kraju zakwalifikowaniem do ruskich onuc czy płaskoziemców. Osobiście sądzę że bycie człowiekiem, który poddaje w wątpliwość medialną paplaninę jest dużo lepsze niż tzw. owczy pęd. Wspaniały polski poeta, Zbigniew Herbert, pisał kiedyś na temat że z nurtem płyną śmieci ![]() W tym że konfa jest prorosyjska prawdy nie ma zbyt wiele, ale przynajmniej nieźle się sprzedaje. Zwłaszcza wśród ludzi o niezbyt wysokich horyzontach intelektualnych. Oglądanie telewizji Republika czy TVN, przeglądanie Onetu albo Niezależnej powoduje przyspieszony zanik szarych komórek. Dla takich ludzi "Trudne sprawy" czy " Urzekła mnie twoja historia" to szczyt możliwości.
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Konfa to trzecia partia. W sondażach już za pisem. Od lat w sejmie. To PiS pokazał że nie potrafi rządzić dlatego wróciło słońce Peru. Spokojnie oni ci pokażą jak się rządzi i bez żydowskkiego zwierzchnictwa jak w przypadku złodziei z PiSu. Osobiście bym wolał regresie żeby Polską rządziła partia propolska. Nie proamerykańsko-żydowska ( pisior) , ani tym bardziej proniemiecko-brukselska ( pokomuna). Nie chcę żeby do Warszawy przychodziły instrukcje ani z Waszyngtonu, ani z Tel Awiwu, ani z Berlina/Brukseli, ani rzecz jasna z Moskwy. Twoi mocodawcy nie są warci uwagi tak samo jak pisiory. Macie syndrom niewolnika we krwi, i na to nie ma szczepionki.
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT ![]() Czy zwolennicy obecnej albo poprzedniej władzy mogą to zrecenzować? ![]() Grunwald nigdy się nie zakończył,,,
Tymczasem, Jak rokowania Sławko ze Zdradkiem i Donkiem przy piwie się potoczyły? Bedzie jaki chleb z tej mąki i następne 4 lata powtórki z konfabulacji praworządności w imię wolności do robta co chceta? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
Za komuny to nawet powstało takie coś jak Zjednoczenie Patriotyczne Grunwald. Widać że niektórzy wspominają z sentymentem.
![]() https://x.com/RemekRemkowski/status/2039924467661459560 Czy ktoś może to potwierdzić?
|
|
|
|
|
|
|
Zapewne twój sztab to potwierdzi.
|
|
|
|
|
|
CYTAT (mirek777) Zapewne twój sztab to potwierdzi. Ja odwrotnie do ciebie nie mam sztabu jestem wolnym człowiekiem od sztabów, partii itp. tworów
|
|
|
|
|
|
|
Wszyscy jesteśmy wolnosciowcami
a niektórzy z dziada pradziada.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
![]() Czy gruby albo jakiś inny knur z wiadomej ekipy może to zdementować?
|
|
|
|
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=7kw2KraK2hE
Waginosceptyczny poseł Szczerba w wywiadzie u redaktora Prusinowskiego. To jest właśnie ta elita , za którą oni się uważają. Czy lokalni działacze mogą to potwierdzić? https://m.youtube.com/watch?v=W94qiSclkqY Podsumowanie tygodnia u Mazurka i Stanowskiego. Ciekawy wątek odnośnie zakupów szczepionek. Sam Stanowski w tamtym czasie zachował się niezbyt przyzwoicie, no ale może teraz przyszła odrobina refleksji. Niestety nie wszyscy są zdolni do takich przemyśleń. Czy fani obecnej albo poprzedniej władzy ( po wielokroć zaszczepieni - zwolennicy zamykania ludzi w klatkach) mogą to zdementować?
|
|