NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 129 130 131 132 133 134 135 ... » »»
Wszystko o POKO, Stary temat nie przyjmuje nowych wpisów
ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 07:12  
Obrazek

Czy ktoś może to potwierdzić?umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 07:12  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 11:21  
Czytam na X że uśmiechnięta Polska pokochała Zenka Martyniuka co rzecz jasna stało się powodem kpin. Zapraszam do dyskusji...umiech

Obrazek

Jak bardzo można się poniżyć żeby tylko wygrać wybory? Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman może nam to wyjaśnić?umiech

Dlaczego mam przeczucie graniczące z pewnością że wysoki Rafau nie pójdzie w nadchodzącej Paradzie Równości?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 11:49  
Już ci spieszę z wyjaśnieniami. Czytaj uważnie. Otóż tak się składa, że politycy to zakłamane szuje. Wszyscy, nawet (tutaj też uwaga) twoi ulubieńcy z Konfederacji. Mam nadzieję, że nie spadłeś z krzesła.
Już rozumiesz, boluś?

Nie musisz mnie przywoływać do każdego posta o Trzaskowskim. Nie zamierzam go bronić bo to dla mnie pajac. Już to kiedyś z resztą pisałem.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 12:15  
Ok batman ale karuzela śmiechu i tak ruszyła...umiech

Obrazek

Żebyśmy się dobrze zrozumieli. Nie jestem jakimś ultrasem Konfederacji. Po prostu oni jeszcze nie rządzili w przeciwieństwie do pozostałych zdegenerowanych formacji politycznych w naszym kraju...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 12:29  
Skoro tak twierdzisz...

A czy bolo możesz mi racjonalnie wyjaśnić co tam w Konfie się odwala ostatnio bo słyszałem, że gorąco jest.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 12:36  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 12:37  
CYTAT
Facebook
Twitter
Wykop
"Nie dziwcie się, że tylu złodziei i gangsterów podziwia polityków i kandydatów PiS" - napisał w piątek mediach społecznościowy Donald Tusk. "Zrozumieli, że przy artystach Kaczyńskiego są w tym fachu zwykłymi rzemieślnikami" - wyjaśnił premier.

https://www.polsa(...)l-w-pis/

Rudy miód ok

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 13:24  
CYTAT
Skoro tak twierdzisz...

A czy bolo możesz mi racjonalnie wyjaśnić co tam w Konfie się odwala ostatnio bo słyszałem, że gorąco jest.

Nic mi na ten temat nie wiadomo batman...umiech

Obrazek

U was za to widzę że sytuacja jest dynamiczna...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 13:31  
CYTAT
CYTAT
Facebook
Twitter
Wykop
"Nie dziwcie się, że tylu złodziei i gangsterów podziwia polityków i kandydatów PiS" - napisał w piątek mediach społecznościowy Donald Tusk. "Zrozumieli, że przy artystach Kaczyńskiego są w tym fachu zwykłymi rzemieślnikami" - wyjaśnił premier.

https://www.polsa(...)l-w-pis/

Rudy miód ok

Skoro tak twierdzisz regresie...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 13:38  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 13:44  
CYTAT

CYTAT

A to ciekawe.

Obrazek

Nawet materiału Mazurka nie oglądałeś? Ładnie się gimnastykuje, żeby wytłumaczyć Sławka i Krzysia ale widać po komentarzach, że ludzie nie łyknęli tego co mówi. Stolik może się wywrócić ale nie ten, który Memcen miał na myśli.

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 13:48  
Obrazek

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 14:45  
CYTAT
CYTAT

CYTAT

A to ciekawe.

Obrazek

Nawet materiału Mazurka nie oglądałeś? Ładnie się gimnastykuje, żeby wytłumaczyć Sławka i Krzysia ale widać po komentarzach, że ludzie nie łyknęli tego co mówi. Stolik może się wywrócić ale nie ten, który Memcen miał na myśli.

Obrazek

Na pewno batman tak będzie że konfa spadnie w sondażach do kilku % a POKO-muna urośnie do co najmniej 50% . Mecenas Koń lada chwila zostanie prokuratorem generalnym i się zacznie oczyszczanie Polski z psiowskich złogów...umiech

Zenek Martyniuk to był strzał w dziesiątkę waszych sztabowców , także jestem pewien że wam tylko będzie rosło...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 14:50  
Dziękuję za rzeczową odpowiedź. Nie zawiodłem się jak zwykle.
Lubię odwracanie kota ogonem.

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 15:26  
Batman pisałem ci już że nie jestem ultrasem Konfederacji. W obecnym rozdaniu są najlepszą alternatywą ale nie mam zamiaru się za tłumaczyć ze wszystkiego co robią...umiech

Po drugie ten temat dotyczy partii rządzącej i jej przystawek a nie opozycji. Nie widzę powodów żeby wchodzić w pyskówki nie zważając na meritum. A tym powinna być jazda po uśmiechniętych...umiech

Po trzecie Braun ( jego odejście) niczego nie zmienia. Sam lubię go słuchać ale nie jako poważnego polityka tylko raczej jak to Anglicy określają " happenera " . Wśród komitetu jego poparcia są np Sebastian Pitoń i Samuela Torkowska. Dla mnie to już jest granica między tym co groteskowe a niebezpieczne...umiech

Po czwarte jeżeli wystartuje Stanowski być może że poprę właśnie jego. Gdyby startował Bosak byłbym pewny głosu ale akurat Mentzen to jest nie dla mnie polityk pierwszego wyboru...umiech

Jeżeli Konfederacja wejdzie w koalicję z pisiorem i skundli się tak jak trzecia noga obecnie to stracą mój głos definitywnie. Po prostu...umiech

Sądzę że powinieneś bardziej martwić się o swoją ekipę niż o Konfederację. Spadające słupki sondażowe zwiastują nieodległy koniec formuły uśmiechniętej Polski. Ja wiedziałem od początku że to nie wypali ale widocznie niektórzy musieli do tego dojrzeć...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 15:42  
Wyczerpująca odpowiedź. Tym razem bez ironii.
Nie zapominaj, że ja też nie jestem niczyim ultrasem, choć nie podoba mi się, że cymbał Nawrocki dogania pajaca z Warszawy, ale jeden drugiego wart w sumie. Ubolewam, że Chadosława nie ma w wyścigu bo mój wybór byłby jasny wtedy. Ale jaki kraj tacy kandydaci.

A co do relacji Konfa-pis to oni mają romans już od dłuższego czasu.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 17:06  
Mi wystarczy batman że jesteś ośmiogwiazdkowcem. A że jeszcze ze stajni mecenasa Konia i Radka Mudżahedina Sikorskiego to już w zupełności wyjaśnia wszelkie wątpliwe kwestie...umiech

To chyba wasi szermują hasłem ***** *** i konfederację. Jeżeli kiedyś dojdzie do takiej koalicji ( oby nigdy) to będziecie za to współodpowiedzialni...umiech

Jedyne dopuszczalne ***** to takie które dotyczy pisiora i pokomunisty. Bez różnicowania, do końca i do spodu...umiech

A tego tweeta Mentzena to polajkowałem i nawet podałem dalej:

Obrazek

Stare polskie powiedzenie mówi że tonący brzydko się chwyta ( a przynajmniej jego mniej oficjalna wersja). W każdym razie sztabowcy Czaskowskiego prowadzą go do katastrofy. I mnie to cieszy, czego nie ukrywam...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 18:52  
Jedyne dopuszczalne ***** to takie które dotyczy folksdojcza i sowieciarza. Bez różnicowania, do końca i do spodu ... umiech

Obrazek
Punkty zbiórki dla ociężałych.
Obrazek
Poszerzamy zasięg na kościoły
Obrazek
Nie korzystaj gdy nie dasz, korzystasz gdy dasz prywatnie.
Obrazek
Obrazek
Od sepsy nie zbieramy.
Obrazek
Na przystanku Polska *****
Obrazek
Zwykły oszust który zbuntował się PO gdy złapano go za rękę i poszedł na zły koncert.
Pokonamy to zło.
Obrazek

https://www.youtube.com/watch?v=JMJXvsCLu6s

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Sty 2025r. 20:06  
Obrazek

Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman mogą to zdementować?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2025r. 07:09  
https://wiadomosci.wp.pl/kupili-spolke-gazowa-od-rosjan-za-3-zl-teraz-dostali-kontrakt-od-warszawy-na-26-7-mln-zl-7114891221293856a

Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż stalowowolski Diabeł Stockton mogą to potwierdzić albo chociaż zdementować?umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2025r. 15:03  
Obrazek

Kolejne niepokojące informacje ws pisowskiej kuźni kadr - Collegium Tumanum...umiech

Czy jakiś racjonalny masochista może to zdementować?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Sty 2025r. 20:31  
https://www.youtube.com/watch?v=NGyGi3u_RQo&t=1906s

Dużo ciekawsze niż tvn i republika razem wzięte...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Sty 2025r. 09:22  
Obrazek

Czy ktoś może to potwierdzić?umiech

Ciekawe czy mafia sołnecewska stawia na Brauna czy na Nawrockiego?smiech2

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sty 2025r. 07:28  
Obrazek

Czy słynny tropiciel drożyzny za rządów pisiora - otyły rowerzysta, może to zdementować?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Sty 2025r. 08:51  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

«« « ... 129 130 131 132 133 134 135 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »