|
![]() |
|
![]() Czy ktoś może to potwierdzić? ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Czytam na X że uśmiechnięta Polska pokochała Zenka Martyniuka co rzecz jasna stało się powodem kpin. Zapraszam do dyskusji...
![]() ![]() Jak bardzo można się poniżyć żeby tylko wygrać wybory? Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman może nam to wyjaśnić? ![]() Dlaczego mam przeczucie graniczące z pewnością że wysoki Rafau nie pójdzie w nadchodzącej Paradzie Równości? ![]() |
|
|
![]() |
|
Już ci spieszę z wyjaśnieniami. Czytaj uważnie. Otóż tak się składa, że politycy to zakłamane szuje. Wszyscy, nawet (tutaj też uwaga) twoi ulubieńcy z Konfederacji. Mam nadzieję, że nie spadłeś z krzesła.
Już rozumiesz, boluś? Nie musisz mnie przywoływać do każdego posta o Trzaskowskim. Nie zamierzam go bronić bo to dla mnie pajac. Już to kiedyś z resztą pisałem. ***** *** |
|
|
![]() |
|
Ok batman ale karuzela śmiechu i tak ruszyła...
![]() ![]() Żebyśmy się dobrze zrozumieli. Nie jestem jakimś ultrasem Konfederacji. Po prostu oni jeszcze nie rządzili w przeciwieństwie do pozostałych zdegenerowanych formacji politycznych w naszym kraju... ![]() |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz...
A czy bolo możesz mi racjonalnie wyjaśnić co tam w Konfie się odwala ostatnio bo słyszałem, że gorąco jest. ***** *** |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Facebook Wykop "Nie dziwcie się, że tylu złodziei i gangsterów podziwia polityków i kandydatów PiS" - napisał w piątek mediach społecznościowy Donald Tusk. "Zrozumieli, że przy artystach Kaczyńskiego są w tym fachu zwykłymi rzemieślnikami" - wyjaśnił premier. https://www.polsa(...)l-w-pis/ Rudy miód ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Skoro tak twierdzisz... A czy bolo możesz mi racjonalnie wyjaśnić co tam w Konfie się odwala ostatnio bo słyszałem, że gorąco jest. Nic mi na ten temat nie wiadomo batman... ![]() ![]() U was za to widzę że sytuacja jest dynamiczna... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Facebook Wykop "Nie dziwcie się, że tylu złodziei i gangsterów podziwia polityków i kandydatów PiS" - napisał w piątek mediach społecznościowy Donald Tusk. "Zrozumieli, że przy artystach Kaczyńskiego są w tym fachu zwykłymi rzemieślnikami" - wyjaśnił premier. https://www.polsa(...)l-w-pis/ Rudy miód ![]() Skoro tak twierdzisz regresie... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT A czy bolo możesz mi racjonalnie wyjaśnić co tam w Konfie się odwala ostatnio bo słyszałem, że gorąco jest. CYTAT Nic mi na ten temat nie wiadomo batman... ![]() A to ciekawe. ![]() Nawet materiału Mazurka nie oglądałeś? Ładnie się gimnastykuje, żeby wytłumaczyć Sławka i Krzysia ale widać po komentarzach, że ludzie nie łyknęli tego co mówi. Stolik może się wywrócić ale nie ten, który Memcen miał na myśli. ![]() ***** *** |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT A czy bolo możesz mi racjonalnie wyjaśnić co tam w Konfie się odwala ostatnio bo słyszałem, że gorąco jest. CYTAT Nic mi na ten temat nie wiadomo batman... ![]() A to ciekawe. ![]() Nawet materiału Mazurka nie oglądałeś? Ładnie się gimnastykuje, żeby wytłumaczyć Sławka i Krzysia ale widać po komentarzach, że ludzie nie łyknęli tego co mówi. Stolik może się wywrócić ale nie ten, który Memcen miał na myśli. ![]() Na pewno batman tak będzie że konfa spadnie w sondażach do kilku % a POKO-muna urośnie do co najmniej 50% . Mecenas Koń lada chwila zostanie prokuratorem generalnym i się zacznie oczyszczanie Polski z psiowskich złogów... ![]() Zenek Martyniuk to był strzał w dziesiątkę waszych sztabowców , także jestem pewien że wam tylko będzie rosło... ![]() |
|
|
![]() |
|
Dziękuję za rzeczową odpowiedź. Nie zawiodłem się jak zwykle.
Lubię odwracanie kota ogonem. ![]() ***** *** |
|
|
![]() |
|
Batman pisałem ci już że nie jestem ultrasem Konfederacji. W obecnym rozdaniu są najlepszą alternatywą ale nie mam zamiaru się za tłumaczyć ze wszystkiego co robią...
![]() Po drugie ten temat dotyczy partii rządzącej i jej przystawek a nie opozycji. Nie widzę powodów żeby wchodzić w pyskówki nie zważając na meritum. A tym powinna być jazda po uśmiechniętych... ![]() Po trzecie Braun ( jego odejście) niczego nie zmienia. Sam lubię go słuchać ale nie jako poważnego polityka tylko raczej jak to Anglicy określają " happenera " . Wśród komitetu jego poparcia są np Sebastian Pitoń i Samuela Torkowska. Dla mnie to już jest granica między tym co groteskowe a niebezpieczne... ![]() Po czwarte jeżeli wystartuje Stanowski być może że poprę właśnie jego. Gdyby startował Bosak byłbym pewny głosu ale akurat Mentzen to jest nie dla mnie polityk pierwszego wyboru... ![]() Jeżeli Konfederacja wejdzie w koalicję z pisiorem i skundli się tak jak trzecia noga obecnie to stracą mój głos definitywnie. Po prostu... ![]() Sądzę że powinieneś bardziej martwić się o swoją ekipę niż o Konfederację. Spadające słupki sondażowe zwiastują nieodległy koniec formuły uśmiechniętej Polski. Ja wiedziałem od początku że to nie wypali ale widocznie niektórzy musieli do tego dojrzeć... ![]() |
|
|
![]() |
|
Wyczerpująca odpowiedź. Tym razem bez ironii.
Nie zapominaj, że ja też nie jestem niczyim ultrasem, choć nie podoba mi się, że cymbał Nawrocki dogania pajaca z Warszawy, ale jeden drugiego wart w sumie. Ubolewam, że Chadosława nie ma w wyścigu bo mój wybór byłby jasny wtedy. Ale jaki kraj tacy kandydaci. A co do relacji Konfa-pis to oni mają romans już od dłuższego czasu. ***** *** |
|
|
![]() |
|
Mi wystarczy batman że jesteś ośmiogwiazdkowcem. A że jeszcze ze stajni mecenasa Konia i Radka Mudżahedina Sikorskiego to już w zupełności wyjaśnia wszelkie wątpliwe kwestie...
![]() To chyba wasi szermują hasłem ***** *** i konfederację. Jeżeli kiedyś dojdzie do takiej koalicji ( oby nigdy) to będziecie za to współodpowiedzialni... ![]() Jedyne dopuszczalne ***** to takie które dotyczy pisiora i pokomunisty. Bez różnicowania, do końca i do spodu... ![]() A tego tweeta Mentzena to polajkowałem i nawet podałem dalej: ![]() Stare polskie powiedzenie mówi że tonący brzydko się chwyta ( a przynajmniej jego mniej oficjalna wersja). W każdym razie sztabowcy Czaskowskiego prowadzą go do katastrofy. I mnie to cieszy, czego nie ukrywam... ![]() |
|
|
![]() |
|
Jedyne dopuszczalne ***** to takie które dotyczy folksdojcza i sowieciarza. Bez różnicowania, do końca i do spodu ...
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=JMJXvsCLu6s Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman mogą to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
https://wiadomosci.wp.pl/kupili-spolke-gazowa-od-rosjan-za-3-zl-teraz-dostali-kontrakt-od-warszawy-na-26-7-mln-zl-7114891221293856a
Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż stalowowolski Diabeł Stockton mogą to potwierdzić albo chociaż zdementować? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Kolejne niepokojące informacje ws pisowskiej kuźni kadr - Collegium Tumanum... ![]() Czy jakiś racjonalny masochista może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
https://www.youtube.com/watch?v=NGyGi3u_RQo&t=1906s
Dużo ciekawsze niż tvn i republika razem wzięte... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Czy ktoś może to potwierdzić? ![]() Ciekawe czy mafia sołnecewska stawia na Brauna czy na Nawrockiego? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Czy słynny tropiciel drożyzny za rządów pisiora - otyły rowerzysta, może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
|