|
![]() |
|
https://www.bankier.pl/wiadomosc/A2-na-wschod-od-Warszawy-Obwodnica-Metropolii-Trojmiejskiej-czy-S3-Szczecin-Swinoujscie-GDDKiA-planuje-oddac-w-2025-r-400-km-nowych-drog-8867486.html
Kolejne sukcesy obecnego rządu... ![]() Czy uśmiechnięty Jaca może to potwierdzić? ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() Ktoś oglądał i może zrecenzować nam to arcydzieło? ![]() Skoro film dotyczy końcówki przewodu pokarmowego naszego ryżego pana premiera to może jakiś uśmiechnięty Jaca albo chociaż stalowowolski Diabeł Stockton będą zorientowani? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Mecenas Koń i jego wykładnia na temat zastraszania. Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman może to nam wyjaśnić? ![]() Ja zrozumiałem tyle że zastraszanie nie jest złe o ile jest w służbie praworządności. A jak pisior zastrasza to wtedy nie wolno... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Nasz pan ryży premier. Czego mu życzycie w nowym roku? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Nasz pan ryży premier. Czego mu życzycie w nowym roku? ![]() Cóż można życzyć? Sukcesów o zdrowia mu nie brakuje. Może tylko nowego prezydenta. Takiego który nie będzie przeszkadzał w reformach. Ale to już życzenia da wszystkich Polaków. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Widzę regresie że ty dalej w szampańskim nastroju. Czyżby sylwestrowa zabawa przekształciła się w zwyczajny ciąg alkoholowy?
![]() Masz tu coś na otrzeźwienie... ![]() ![]() Niektóre wpisy bardzo brzydko się starzeją... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Cóż można życzyć? Sukcesów o zdrowia mu nie brakuje. Może tylko nowego prezydenta. Takiego który nie będzie przeszkadzał w reformach. Ale to już życzenia da wszystkich Polaków. Regresa straciliśmy juz na dobre ![]() Liczę na dużo więcej dobrego+ w 2025 PS. Bo ten rok będzie lepszy ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() O taką Polskę chłopaki walczyli... ![]() Czy jakiś racjonalny masochista, otyły rowerzysta , uśmiechnięty Jaca albo stalowowolski Diabeł Stockton mogą to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Dawniej ręce obcinano. Dzisiaj złodzieje krzyczą że pieniądze im się po prostu należą. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Dawniej ręce obcinano. Dzisiaj złodzieje krzyczą że pieniądze im się po prostu należą. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Odważne słowa jak na zwolennika POKO-muny regresie. Gdyby złodziejom ucinać ręce to w polskim Sejmie na 460 posłów może by siedziało ze 60 zdrowych z pełną liczbą kończyn...
![]() Wracasz do życia czy dalej w cugu? ![]() |
|
Dołączył: 28 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Dawniej ręce obcinano. Dzisiaj złodzieje krzyczą że pieniądze im się po prostu należą. ![]() Masz rację, tyle razy Tusk krzyczał że pieniądze z KPO się należą tylko nie wolno dać ich pisowi, sami je wezmą po wyborach ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Stronghold POKOmuny w RP nie wytrzymie
![]() Powoli ale bezwzględnie ludzie nie chcą biedy i nędzy w nagrodę za milczenie pod butem tęczowo-zielono-nachodzących słupów. To ludzie są "realni" nie słupy. Trump naświetli poziom skorumpowania liberalnej elity Ameryki a Europa zrozumie ze ma dokładnie to samo. Spodoba im się co robi Trump i tez będą chcieli ![]() Policyjne państwo unijne pod zarządem lobby komisarzy dewiantów i lunatyków tego nie zatrzymie ![]() Szczęśliwego Nowego Roku wypadałoby przypomnieć
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
https://www.youtube.com/watch?v=gJKnlLVpaZs
MAZUREK & STANOWSKI - THE BEST OF 2024 Ze specjalną dedykacją dla stalowowolskiego Diabła Stocktona ... ![]() |
|
|
![]() |
|
Znalazłem w sieci informację że posłanka Kinia Gajewska i jej mąż minister doktor Myrcha wystawiają na aukcji WOŚP łopatę. Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż zwykły batman może to zdementować?
![]() Co to za łopata i dlaczego ma być wartościowa? Ktoś coś? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Nowy rok się zaczął więc czas podsumować ten mijający. Uśmiechnięta Polska w okresie od stycznia 2024 do stycznia 2025 wystawiła mi faktury za prąd na kwotę około 1900 złotych. W okresie styczeń 2023-styczeń 2024 za reżimu pisowskiego zapłaciłem niecałe 1500 złotych. Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż stalowowolski Diabeł Stockton może mi to wyjaśnić? ![]() Dlaczego tak się stało, przecież nasz pan ryży premier mówił że będzie wręcz odwrotnie? A uśmiechnięty Jaca też coś pisał o miliardach dla naszego regionu... ![]() Może i nasz region dostanie te miliardy tylko dlaczego moje rachunki o tyle wzrosły? ![]() |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry Państwu. Dla wspierających mnie: 52 9096 0004 3001 0078 3945 0002 Bank Spółdzielczy w Jarosławiu |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() Nowy rok się zaczął więc czas podsumować ten mijający. Uśmiechnięta Polska w okresie od stycznia 2024 do stycznia 2025 wystawiła mi faktury za prąd na kwotę około 1900 złotych. W okresie styczeń 2023-styczeń 2024 za reżimu pisowskiego zapłaciłem niecałe 1500 złotych. Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż stalowowolski Diabeł Stockton może mi to wyjaśnić? ![]() Dlaczego tak się stało, przecież nasz pan ryży premier mówił że będzie wręcz odwrotnie? A uśmiechnięty Jaca też coś pisał o miliardach dla naszego regionu... ![]() Może i nasz region dostanie te miliardy tylko dlaczego moje rachunki o tyle wzrosły? ![]() Rachunki wzrosły bo się starzejesz i światła za sobą nie gasisz. ![]() A może dlatego że żona zaczęła wibrator ładować. A może to wina kiepskiej gospodarki energetycznej prowadzonej przez lata. No chyba że rudy ceny podnośi Niemiec zastany. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Rozumiem regresie. W sumie o tym nie pomyślałem. Byłem przekonany że uśmiechnięta Polska nie przyniosła tych wszystkich profitów co je obiecywała...
![]() Wychodzi na to że to moja wina... ![]() A twoje rachunki ( za prąd nie za alkohol) jak się kształtują? ![]() Jak wpadasz w cug to siedzisz po ciemku czy wręcz odwrotnie - dyskoteka? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Czy jakiś tropiciel drożyzny z okresu rządów pisiora ( np otyły rowerzysta) może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Co oni wszyscy tacy smutni? Przecież mają władzę... ![]() Czy stalowowolski Diabeł Stockton może nam wyjaśnić skąd ich ponure minki? ![]() |
|