Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
tak tak idioto na usługach zdrajców
po raz kolejny potwierdziłeś, że prosty z ciebie człek. Naiwny głupi ignorant, utwierdzony w swoim mniemaniu o sobie i masz tak blade pojęcie o sprawach, w których się wypowiadasz, że jesteś idealnym wyznawcą zdrajcy tuskaszenki ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() Czy ktoś może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Czy ktoś może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Te akcje za sto złotych to sam wymyśliłeś czy ktoś ci doradził? ![]() https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=PKNORLEN Czy ja bronię Obajtka? Skąd takie wrażenie? Kto by nie rządził to spółki skarbu państwa są fatalnie zarządzane . Zarówno za pisiora jak i za twoich POKOmunistów , pizdas batman bambino czy jak ci tam? ![]() W przeciwieństwie do was odklejeńców z obu stron sporu politycznego mam świadomość że kadrę menedżerską obie zwaśnione grupy mają kiepską... ![]() cytujac g o w no portal ![]() ![]() https://www.bankier.pl/wiadomosc/Orlen-za-czasow-Daniela-Obajtka-Spadek-kursu-wzrost-wartosci-i-miliardy-wyplaconych-dywidend-8690043.html odpowiesz mi na moje pytania? |
|
|
![]() |
|
Na które pytania mam odpowiedzieć? Obajtka jako prezesa bronić nie zamierzam bo to genialny menedżer dla widzów tv republika a ja się do nich nie zaliczam...
![]() Maksymalną wartość akcje Orlenu miały w 2017 roku, i to było zdaje się kilka lat przed przejęciem Lotosu. Zresztą to nie ma znaczenia, jak dla mnie to Obajtka mogą zamknąć za wszystkie szalbierstwa jakich się dopuścił. A było tego niemało ... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
https://www.pap.pl/aktualnosci/setki-snietych-ryb-w-odrze-na-miejscu-jednostka-ratownictwa-chemicznego
Ale jak to? Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż stalowowolski Diabeł Stockton może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() Czy ktoś może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Złodzieje z PISu również chronili amerykańskie korporacje w Polsce.
Chronić obce zamiast wspierać swoich to jest zdrada. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
- wymień w takim razie te firmy wpisane przez PiS na listę przedsiębiorstw strategicznych i podaj w jakim sektorze gospodarki operują ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
jakie tam na dzień dzisiejszy chłopaki stawki za posta?
może by co dorobił na masło...święta za pasem ![]() |
|
|
![]() |
|
Mi Putin płaci dolara za post, ale wy to chyba w euro bierzecie dziadku, co nie?
![]() Wasz pan ryży premier zdaje się interweniował ws. cen masła. Swoją drogą wy trolle POKO-muny powinniście dostać na święta jakieś nagrody. Choćby po kilo masła... ![]() Za pisiora martwiłeś się o opał do domu, teraz chyba już nie jest tak źle? ![]() Wasz sztabowy kolega, otyły rowerzysta, przez osiem lat rządów pisiora narzekał na drożyznę. Teraz jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zaprzestał tej działalności. Zupełnie nie rozumiem dlaczego? ![]() ![]() Każda władza się zużywa ale ta to pobiła wszystkie rekordy... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wasz sztabowy kolega, otyły rowerzysta, przez osiem lat rządów pisiora narzekał na drożyznę. Teraz jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zaprzestał tej działalności. Zupełnie nie rozumiem dlaczego? ![]() ja myślę, że stoi na stacji razem z innymi i czeka na paliwo po 5zł ![]() |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz...
![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Czy ktoś może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż stalowowolski Diabeł Stockton może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Rosyjska narracja. Potwierdzam. Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż stalowowolski Diabeł Stockton może to potwierdzić? ![]() Rosyjska narracja. Potwierdzam. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT ![]() Rosyjska narracja. Potwierdzam. Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż stalowowolski Diabeł Stockton może to potwierdzić? ![]() Rosyjska narracja. Potwierdzam. Czy ta rosyjska narracja jest teraz z tobą w pokoju regresie? ![]() ![]() Pablo Morales, Diabeł Stockton i TW Wolfgang jako najostrzejsze kredki w uśmiechniętym piórniku. Jaka jest wasza opinia? ![]() |
|
|
![]() |
|
Czytam że nasz pan ryży premier się wściekł , a generał Tygrys szykuje inwazję na Węgry. Czy jakiś racjonalny masochista , otyły rowerzysta albo chociaż zwykły batman może to potwierdzić?
![]() Radek " Mudżahedin" Sikorski z racji swojego doświadczenia nabytego podczas wojny w Afganistanie powinien również zostać bojowo wykorzystany... ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Złośliwi ludzie na internecie piszą że Radek "Mudżahedin" Sikorski wytoczy najcięższe działa w stronę Węgier. Ma podobno być tak bezlitosny jak wtedy kiedy siły zbrojne Izraela zamordowały polskiego obywatela...
![]() Orban pewnie już robi w gacie... ![]() Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż stalowowolski Diabeł Stockton może to potwierdzić? ![]() |
|