|
![]() |
|
Mają krew na rękach, brud za uszami i kaczy kał między zębami.
Ja z tą mniejszością nie mam nic wspólnego a słyszałem że te z PiSu właśnie lubią w szyję. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Świetnie się podsumowałeś.
Dodałbym jeszcze to i owo na twój temat. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Niemcy postawili pomnik polskich ofiar narodowego socjalizmu i paktu Berlin Moskwa.
Taniej byłaby kamieni kupa. Ale juz była za poprzedniego Donka. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() Czy jakaś uśmiechnięta faja może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
Co tu potwierdzać, folksdojcze i sowieciarze, narodowi socjaliści i komuniści. Jedno zło
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
https://x.com/WolnoscO/status/1912554626672427183
Ze wszystkich uśmiechniętych waginosceptyków ten wydaje się najbardziej pocieszny. Czy jakiś racjonalny masochista albo chociaż bęben/batman może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
Tego można doświadczać tylko na głodno
![]()
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() Jest moc jak poprzednio u Komorowskiego. Może znowu do Stalowej Woli przyjedzie Bronkobus/Trzaskobus... ![]() Czy jakiś racjonalny masochista , otyły rowerzysta , uśmiechnięty Jaca albo chociaż bęben/batman może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Co to się stanęło ze nikt nie skomentował startu ruskiej onucy, nikt nie wykrył startu ruskiej onucy i znalazło się 100 tys. wyznawców ruskiej onucy? Głowa boli od szczypania świeżej trawki. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
https://www.rp.pl/polityka/art42109001-piknik-1000-lecia-robi-szara-eminencja-po-jak-i-od-kogo-dostal-zlecenie
Właśnie po to były te wybory żeby nasi ludzie też tak mogli... ![]() Czy jakaś uśmiechnięta faja może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mają krew na rękach, brud za uszami i kaczy kał między zębami. Ja z tą mniejszością nie mam nic wspólnego a słyszałem że te z PiSu właśnie lubią w szyję. To podpada juz pod mowę nienawiści czy nadal mieści się w wysokich standardach liberalnych lokalnej elyty? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|