|
![]() |
|
CYTAT Agrounia wie co robi. Na bajki złodziei z PiSu i piątce przeciwko rolnikom Kaczyńskiego nikt się nie nabierze. Atakowany Lepper broniąc się popełnił samobójstwo w"samoobronie". ![]() Teraz Kołodziejczaka ciągnie do mediów TV,do prasy. ![]() Dlatego pewnie wciągnie go prasa, ale taka ...do belowania słomy!!! ![]() Brutalny samobójca nie został schwytany i dalej grasuje. ![]() NIE KLĘCZ. NIE CAŁUJ PO RĘKACH. NIE ŻEBRAJ. NIE DZIĘKUJ ZA OCHŁAPY, ZA JAŁMUŻNĘ. STAŃ I POWIEDZ PRAWDĘ-***** *** |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
NIE KLĘCZ. NIE CAŁUJ PO RĘKACH. NIE ŻEBRAJ. NIE DZIĘKUJ ZA OCHŁAPY, ZA JAŁMUŻNĘ. STAŃ I POWIEDZ PRAWDĘ-***** *** |
|
|
![]() |
|
Zbliżają się "wybory".
Wybierać będziemy pomiędzy biegunką, a sraczką. ![]() Mają być trzy pytania. Nie wiem czy są już wydrukowane listy,ale powinno być tzw.pytanie numer zero, o treści "Czy bierzesz udział w referendum?" Odpowiedż "NIE" oznacza, że biorąc udział w referendum,jednocześnie sprawia ,że nie bierzesz w nim udziału. Inna sprawa,dzięki której,nie łamiemy zasady tajności wyborów. ![]() Przyjmujemy kartę,ale jednocześnie w tym debilnym głosowaniu, oddajemy głos,dając wyraźny sygnał, aby władza poszła sobie "zwalić konia".Mogę to na karcie dopisać. ![]() Nie wolno niszczyć swojej karty wyborczej,gdyż podlega to odpowiedzialności karnej. ![]() Czyli odpowiadam za coś, co mi się należy, ale nie jest moje? ![]() Już wyobrażam sobie,że po odebraniu kart i zabraniu ich do domu, wjedzie mi na chatę grupa antyterrorystów. ![]() Nie mam zameldowania na terenie RP. Zawsze mogę,na podstawie paszportu, zarejestrować się jako obywatel tego kraju pod wybranym adresem. Adres podałbym np.Stalowa Wola ul.Popiełuszki 24/5. ![]() To dopiero byłby dym, jakby"ateciaki",wyj.e.b@li kratę i drzwi i wpadli do... aresztu komendy Policji. ![]() NIE KLĘCZ. NIE CAŁUJ PO RĘKACH. NIE ŻEBRAJ. NIE DZIĘKUJ ZA OCHŁAPY, ZA JAŁMUŻNĘ. STAŃ I POWIEDZ PRAWDĘ-***** *** |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|