|
![]() |
|
Jak w tytule...
Nigdzie informacji o tym nie ma, a jakiś dziki hałas straszny! Jak jakieś powalone techno... Do której to potrwa? Wie ktoś? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
urodziny klakiera prezesa
|
|
|
![]() |
|
Szanowny dentysta gwiazd Pan Piotr Trafidło otwiera swoje nowe centrum. Podobno unikatowe w skali Europy. Zaproszonych zostało liczne grono celebrytów ze stolicy na czele z detektywem Krzysztofem Rutkowskim oraz Michałem Szczygłem, Cleo, Ibiszem. Ludzie nawet z USA mają przyjeżdżąć się leczyć. Chociaż jak dla mnie to działalność tego Pana jest śmieszna i bardziej bawi się w celebrytę niż w stomatologa.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT urodziny klakiera prezesa Kompleksy można leczyć. Albo uzyć maści. |
|
|
![]() |
|
Dzięki!
No faktycznie z roku na rok robi się z dr n. m. większy showman niż lekarz... Powinien jeszcze rozdawać dzieciom maskotki ze swoją podobizną. Poważne to nie jest, tak jak ta muzyka... Znaczy ten hałas. Tylko kiełbasy mi zabrakło i nic tylko więc wyborczy... Tylko za czym? Dla mnie to sr*nie pieniędzmi swoich klientów. Mylę się? |
|
|
![]() |
|
Pierwszy ogólnopolski zjazd sztucznych szczenek. Tylko czekam aż się ściemni i zgasną latarnie uliczne a od tych zębów będzie widno jak w dzien
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT urodziny klakiera prezesa Kompleksy można leczyć. Albo uzyć maści. No właśnie użyj tej maści i lecz się ![]() |
|
|
![]() |
|
Długo będą tak napier*alać?
Co to za szympans czy orangutan tak wyje i piszczy jak popier*olony po koksie? Basy też ćwoki podkręcili (już od południa), jak na techno party dla różowych debili z Berlina... |
|
|
![]() |
|
@Reksio: a kto to jest ten Trafidło, pierwsze słyszę. Serio pytam.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT urodziny klakiera prezesa Kompleksy można leczyć. Albo uzyć maści. Ludzi, którzy bronią pisu i tego jak niszczą ten kraj bez mrugnięcia powinno się wieszać na środku miasta. Was się już leczyć nie da. Pracuj tam w superiorze i sklej pysk, biedaku. Niedługo takie rachunki dostaniesz, ze będziesz dymal na 3 zmiany dziennie zeby to opłacić a i tak zagłosujesz na tych śmieci. Pluje na takie odpady ludzkie jak ty. Jesteś nikim. |
|
|
![]() |
|
@neptun_to: a co twoja wypowiedź wnosi do tego wątku. Jak nie płacisz podatków to miska w kubeł i nie bulgotać!!
|
|
|
![]() |
|
![]() CYTAT CYTAT CYTAT urodziny klakiera prezesa Kompleksy można leczyć. Albo uzyć maści. Ludzi, którzy bronią pisu i tego jak niszczą ten kraj bez mrugnięcia powinno się wieszać na środku miasta. Was się już leczyć nie da. Pracuj tam w superiorze i sklej pysk, biedaku. Niedługo takie rachunki dostaniesz, ze będziesz dymal na 3 zmiany dziennie zeby to opłacić a i tak zagłosujesz na tych śmieci. Pluje na takie odpady ludzkie jak ty. Jesteś nikim. Sznurze, gdzie ja obroniłem pis? W ktorym miejscu? Odpisałem chłopu, który prywatną inicjatywe, prywatnego gościa potrafił wmieszać w swoje uprzedzenia. To tyle jeśli chodzi o kulture z mojej strony. 1. Nie moja wina, że jesteś w takiej ciemnej dupie że musiałeś założyć nowe konto, żeby sobie poużywać. ( dzięki za uznanie - mój nick w twoim nicku. Mnie raduje, ciebie boli ![]() 2. Nie moge pracować na 3 zmiany, zabrania mi tego kodeks pracy. Teraz sie skup - nie wymyślił go pis ![]() ![]() 3. W dupie mam gdzie ty tam se plujesz. Podejrzewam że najczęściej plujesz na kiblu, nasieniem. Swoim. 4. Ty za to jesteś mastah. Wieśniaku P.s 5. wiesz że wieszanie kogoś ( domniemam na szubienicy )nawet na forum, to groźba karalna? I to można ścigać? I obelgi też. Jusek z forum co nieco sie zna na prawie to ci powie. Auuuuuuuuuuuu ![]() P.s 2 Tą maścią co proponowałem smaruj odbyt dwa razy. Przed i po stosunku |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Reksio: a kto to jest ten Trafidło, pierwsze słyszę. Serio pytam. Co tak szybko mój post o kokainie został usunięty ??? |
|
|
![]() |
|
Już pan trafiało ma pewny kryzys wielu średniego
A co za tym idzie , można zobacz w tv Urbańskich , ibiszow i innych co chcą wyglądać na zdjęciach 40 lat młodziej |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() CYTAT CYTAT [cytat]urodziny klakiera prezesa Kompleksy można leczyć. Albo uzyć maści. Ludzi, którzy bronią pisu i tego jak niszczą ten kraj bez mrugnięcia powinno się wieszać na środku miasta. Was się już leczyć nie da. --------- wiesz że wieszanie kogoś ( domniemam na szubienicy )nawet na forum, to groźba karalna? I to można ścigać? I obelgi też. Jusek z forum co nieco sie zna na prawie to ci powie. Dzięki za to że uważasz mnie za Autorytet. ![]() Wracając do tematu.Z mojej strony nic ci nie grozi i raczej się to nie zmieni.Poczułeś się zagrożony przez? Nie ma problemu złożyć zawiadomienie na Policji. Umorzą postępowanie przygotowawcze,prokuratura zatwierdzi,ale jest jeden jeden"pozytyw",aby gościa "dopaść"i skierować sprawę z powództwa cywilnego. A po co to robić i jak? Informacje dotyczące procedury kroków prawnych,czyli "co i jak",są już płatne. ![]() A tak na marginesie.Widziałem szubienice z postaciami polityków ,robione przez nawiedzonych debili pewnej partii. Nazwy tej partii,nie ujawnię,ale...należący do niej"niezależny wymiar sprawiedliwości",sprawę udupił. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Z mojej strony nic ci nie grozi i raczej się to nie zmieni.Poczułeś się zagrożony przez? Nie ma problemu złożyć zawiadomienie na Policji. Umorzą postępowanie przygotowawcze,prokuratura zatwierdzi,ale jest jeden jeden"pozytyw",aby gościa "dopaść"i skierować sprawę z powództwa cywilnego. A po co to robić i jak? Informacje dotyczące procedury kroków prawnych,czyli "co i jak",są już płatne. ![]() Dobry z ciebie herbatnik. Ty nie masz pojecia o czym piszesz. |
|
|
![]() |
|
Leczy się tam w ogóle ktoś? Może jak tak pięknie to i zęby piękne będą
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT urodziny klakiera prezesa Kompleksy można leczyć. Albo uzyć maści. No właśnie użyj tej maści i lecz się ![]() widać wypróbowałeś |
|
|
![]() |
|
![]() CYTAT Dobry z ciebie herbatnik. Ty nie masz pojecia o czym piszesz. Neptusiu ![]() Ja wiem co piszę. ![]() Za to odpowiadam. ![]() Nie wiem co ty z tego rozumiesz,krakersie. ![]() Odpowiadam np.za zachowanie mojego psa,opiekę nad nim,ale nie za ciebie. ![]() Ale jeśli jesteś bezdomny to...? ![]() Zapraszam. Micha żarcia,buda za "free" ![]() Warunek-Nie szczekasz,nie gryziesz po kostkach,nie wyjesz nocą,nie szczasz na wycieraczkę,zero internetu. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Neptusiu ![]() Ja wiem co piszę. ![]() Za to odpowiadam. ![]() Nie wiem co ty z tego rozumiesz,krakersie. ![]() Odpowiadam np.za zachowanie mojego psa,opiekę nad nim,ale nie za ciebie. ![]() Ale jeśli jesteś bezdomny to...? ![]() Zapraszam. Micha żarcia,buda za "free" ![]() Warunek-Nie szczekasz,nie gryziesz po kostkach,nie wyjesz nocą,nie szczasz na wycieraczkę,zero internetu. ![]() Oczy krwawią od czytania twojego szamba. P.s Wspólczuje psu własciciela. Biedny zwierz |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Wspólczuje psu własciciela. Biedny zwierz Neptusiu ![]() Nie musisz mi współczuć. ![]() Najważniejsze że nie trafisz do schroniska dla wielbłądów. ![]() Twoje życie to jeden wielki-błond. ![]() W Szwajcarii jest eutanazja. ![]() Kupię bilet. ![]() Zawiozą cię rikszą. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT [cytat] Wspólczuje psu własciciela. Biedny zwierz Neptusiu ![]() Nie musisz mi współczuć. ![]() Najważniejsze że nie trafisz do schroniska dla wielbłądów. ![]() Twoje życie to jeden wielki-błond. ![]() W Szwajcarii jest eutanazja. ![]() Kupię bilet. ![]() Zawiozą cię rikszą. ![]() Żenujące i słabe te twoje wysrywy. |
|