|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pewno żywią się ludzmi, łatwiej złapać. Jak mają technologię lepszą od naszej, nie liczyłbym że można ich od tak po prostu zestrzelić.
|
|
|
|
|
@ rodzynek |
|
Dołączył: 27 Marz 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Ja natomiast chciałbym poznać rozwiązanie problemu defekacji przez obsługę tego pojazdu.
Cudny Lolo |
|
|
|
|
A teraz niech Państwo pomyślą o tych wszystkich astronomach, astrofizykach i innych naukowcach którzy nadal "szukają śladów życia pozaziemskiego". |
|
|
|
|
Jedynymi obcymi na ziemi jesteś Ty Tomasz i jusek z forum
|
|
|
|
|
@ Neptun |
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
co ty piszesz?
spojrz na naszych rzadzacych, oni sa z innej planety! po co szukac obcych obychn skoro mamy wlasnych? |
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
co ty piszesz?
spojrz na naszych rzadzacych, oni sa z innej planety! po co szukac obcych obychn skoro mamy wlasnych? |
|
|
|
|
Właśni to jednak swojaki np. Komoruski, Miller itp. Co z zagranicznymi lunatykami a'la Guy?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Zasadniczo, owi Obcy mieli zwyczajnie szczęście że w ich układzie planetarnym była druga, jakby "zapasowa" planeta nadająca się do skolonizowania. |
|
|
|
|
Nigdy nie mówię nigdy. Będziemy latać po Układzie Słonecznym. Co do kosmitów to mowie pas Kosmos jest zbyt duży.
|
|
|
|
Jeśli jakaś cywilizacja istnieje i widzi co wyprawiamy na ziemi, nie pozwolą nam skolonizować innej planety.
|
|
|
|
|
Ta inna to gdzieś daleko,,, Szansa na drugą planetę taka jak Ziemia jest dużo mniejsza od szansy na drugie życie, powiedzmy w Drodze Mlecznej.
No i bez covida Słabo to widzę. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Jak już napisałem: |
|
|
|
|
CYTAT Jedynymi obcymi na ziemi jesteś Ty Tomasz i jusek z forum Neptusiu Nie jestem obcy. To jest moja planeta i mam na to akt notarialny. Pytanie do @thomasca. Od kiedy statki kosmiczne"alienów"mają anglojęzyczne nazwy? Mój ma blachy RST i popierdala w garażu, na 4-rech cegłach,z prędkością pół litra na godzinę .: Na jakiej podstawie szacujesz prędkość ich -czyli twojego ,urojonego statku kosmicznego? Amerykański NORAD (sprawdz co to jest),tego nie potwierdza. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT
Chłopie z Szówska. Rodzina na Święta przyjechała a ty ich nie nie poznałeś? Są z twojej przeszłości,ale teraz,jak im zrobiłeś oborę, nie spodziewaj się,że ciebie jeszcze kiedyś odwiedzą. To ty jesteś obcy.Wyalienowany od rzeczywistości. Masz facjatę i wygląd nie z tej Ziemi. PS.Kiedy ostatnio dzwonił do Ciebie Fox Mulder,ten z "Archiwum X"? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Neptusiu Nie jestem obcy. To jest moja planeta i mam na to akt notarialny. Gość ma akt notarialny że planeta jest jego.... Szpital w Choroszczy leczy takich jak ty. Jesteś obcy |
|
|
|
|
Neptuś
Lecimy po ciebie. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Neptuś Lecimy po ciebie. A zgode na lot Turbia wydała? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@ jusek |
|
|
|
|
Zapomnieli folii i nie mogli szybciej lecieć. Prześcignęliby własne myśli,,,,
|
|
|
|
CYTAT @ jusek Wracając do twoich"luznych" jak majty szacunków,na jakiej podstawie oceniasz ich możliwości techniczne budowy statków kosmicznych? Twoja znajomość techniki ogranicza się zapewne do obsługi "własnego dżojstika". Dlaczego ograniczasz szybkość poruszania się ich statku do 1 proc.prędkości światła,a nie do 0,9 lub 99,99, a już o 101 nie wspomnę.? To że ktoś napisał iż nic nie może poruszać się z prędkością większą niż światło,niekoniecznie jest teorią prawdziwą. Najszybsza jest...CIEMNOŚĆ,bo kiedy tam dociera światło,ona już tam była!!! I ostatnie pytanie. Skąd wiesz czy biblijny Matuzalem,nie był pierwszym kosmitą na Ziemi? Żył podobno niemal 1000 lat. A ty żyj dalej w przekonaniu,że po ciebie wrócą... Karetką. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
1. "Phoenix Lights" to nazwa umowna, inspirowana wydarzeniami z 1997 roku nad Phoenix w stanie Arizona. |
|