|
![]() |
|
Dziś Sobota. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dobry Wieczór. Thomasek ![]() Taki "analityk" ![]() ![]() ![]() Tam tysiące ludzi analizuje sytuację,a tu proszę,jest pod ręką politolog i nierób w jednym i odwala za nich robotę. ![]() KTO SIĘ BOI,TEN JEST NIEWOLNIKIEM, NASZ STRACH JEST BRONIĄ NASZYCH WROGÓW. |
|
|
![]() |
|
@ jusek |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ jusek Czyli z założenia,do tego czasu pracy szukał nie będziesz. ![]() Siedem stów(jak jest bida),to wyciągam w dwa dni.Ale ja na to zapierdalam ![]() ![]() Plusy?Mogę się w tym czasie napierdolić i nikt mnie z roboty nie wywali. ![]() Musiałbym sam siebie. ![]() KTO SIĘ BOI,TEN JEST NIEWOLNIKIEM, NASZ STRACH JEST BRONIĄ NASZYCH WROGÓW. |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT
Thomascu ![]() Mylisz się ![]() Rosjanie kibicowali,ale Szarapowej. ![]() Zakłady bukmacherskie obstawiały do 1:20.Lekarze wykazali że armia sowiecka(czyli ty) miała parcie, ale na stolec. ![]() PS.Cofam ci przepustkę ZOZ Tworki ![]() KTO SIĘ BOI,TEN JEST NIEWOLNIKIEM, NASZ STRACH JEST BRONIĄ NASZYCH WROGÓW. |
|
|
![]() |
|
@ jusek |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
CYTAT żnie od wysokości strat). Thomascu ![]() Mylisz się ![]() Rosjanie kibicowali,ale Szarapowej. ![]() Zakłady bukmacherskie obstawiały do 1:20.Lekarze wykazali że armia sowiecka(czyli ty) miała parcie, ale na stolec. ![]() PS.Cofam ci przepustkę ZOZ Tworki ![]() Skonczy juz pierd* |
|
|
![]() |
|
Ługańska Republika Ludowa ogłosiła cały obszar ukraińskiego Obwodu Ługańskiego jako swoje terytorium. |
|