Dołączył: 1 Lut 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wycofali tyle moich zapachów a te nowe na które natrafiam mdlą na wymioty a wąchać ciężko bo kążdy zabezpieczony przed użyciem.
Jakie używacie w kategorii klasyczny męski dezodorant. wiem że głupie pytanko ![]() pozdro ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Wycofali tyle moich zapachów a te nowe na które natrafiam mdlą na wymioty a wąchać ciężko bo kążdy zabezpieczony przed użyciem. Jakie używacie w kategorii klasyczny męski dezodorant. wiem że głupie pytanko ![]() pozdro ![]() Kup sobie malizia uomo. No bardziej męskiego nie ma ![]() |
|
|
![]() |
|
Najlepiej ałun,bez zapachu,bez chemii
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Wycofali tyle moich zapachów a te nowe na które natrafiam mdlą na wymioty a wąchać ciężko bo kążdy zabezpieczony przed użyciem. Jakie używacie w kategorii klasyczny męski dezodorant. wiem że głupie pytanko ![]() pozdro ![]() Trzeba się dokładnie myć, nie będziesz potrzebował dezodorantów |
|
|
![]() |
|
A tam, warto
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Myślę że warto bo człowiek naturalnie pachnie a i skóra nie swędzi.
|
|
|
![]() |
|
I. Trzeba rozróżnić pomiędzy dezodorantem, a antypespirantem.
II. Pot nie śmierdzi... to czysta woda. III. Problem z potem zaczyna się, gdy zaschnie np. na włosach, a dodatkowo zostanie "przyciśnięty" ciałem (pachwiny, pachy). Wtedy mnożą się bakterie, to one odpowiadają za przykry zapach. IV. W praktyce trzeba by brać prysznic rano, w południe i wieczorem, aby bez jakiegokolwiek antypespirantu "nie pachnieć". Trochę może pomóc wygolenie włosów np. pod pachami oraz na klatce, ale to nie rozwiązuje problemu. V. Podstawowy problem z antypespirantem - odległość pryskania. Zbyt daleko od ciała = potrzeba go za wiele wypryskać. Zbyt blisko = tworzy się zaschnięta skorupa, która nie dość że podrażnia ciało oraz przemienia się w proszek (także barwiący paskudnie ubrania), to na dodatek jeszcze przyśpiesza to powstanie "śmierdzącego" potu. VI. Ałun - super rozwiązanie, jest to równoważna alternatywa dla antypespirantów. Co do antypespirantów 48h/72h i podobne, nie wierzcie im. Generalnie 12h to już bardzo przyzwoity wynik. VII. Myć się trzeba. Nie twierdzę, że co 6 godzin, ale przynajmniej raz porządnie na wieczór. VIII. Koniec wykładu, teraz lista obecności... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Wycofali tyle moich zapachów a te nowe na które natrafiam mdlą na wymioty a wąchać ciężko bo kążdy zabezpieczony przed użyciem. Jakie używacie w kategorii klasyczny męski dezodorant. wiem że głupie pytanko ![]() pozdro ![]() Kup sobie malizia uomo. No bardziej męskiego nie ma ![]() kiedyś ten zapach był w rossmanie teraz nie widzę ? |
|
|
![]() |
|
Old spice
|
|
|
![]() |
|
Napisze o tych które "obwąchałam" empirycznie i mnie nie denerwują:
1. https://www.thebo(...)c/c00021 2. https://gille(...)odorants 3. https://www.youtu(...)K7qQKRDY To co działa, wszystko zależy od skóry i diety. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Wycofali tyle moich zapachów a te nowe na które natrafiam mdlą na wymioty a wąchać ciężko bo kążdy zabezpieczony przed użyciem. Jakie używacie w kategorii klasyczny męski dezodorant. wiem że głupie pytanko ![]() pozdro ![]() Kup sobie malizia uomo. No bardziej męskiego nie ma ![]() kiedyś ten zapach był w rossmanie teraz nie widzę ? Faktycznie nie ma, a był. Jest na necie. Jest też oryginał tego zapachu "Lalique encroe noir". Jakoś tak |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jakie używacie w kategorii klasyczny męski dezodorant. wiem że głupie pytanko ![]() pozdro ![]() Domestos...? ![]() Odpo też głupie ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Domestos...? ![]() Odpo też głupie ![]() ![]() Jusek idź pajacuj w swojej oborze. Zjebańcu umysłowy |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Neptun1983) Faktycznie nie ma, a był. Jest na necie. Jest też oryginał tego zapachu "Lalique encroe noir". Jakoś tak dzięki Neptun ![]() |
|
|
![]() |
|
Neptunku
![]() Nie dość że ogólnie śmierdzisz jak cap,to jeszcze "wali"ci z japy. ![]() Do przeczytania o pewnym lekarzu. https://www.medon(...)437.html SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Neptunku ![]() Nie dość że ogólnie śmierdzisz jak cap,to jeszcze "wali"ci z japy. ![]() Do przeczytania o pewnym lekarzu. https://www.medon(...)437.html Skąd wiesz jak śmierdzi cap? I dlaczego nagle coś ci śmierdzi? Do tej pory, fetor gówna lejącego się z twojej mordy ci nie przeszkadzał. |
|
Dołączył: 24 Marz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
tylko calwin clain
![]() |
|
|
![]() |
|
PiS wycofał wszystko ie będzie niczego.