Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
Dołączył: 11 Lis 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja wstałem o 7 a wy ??
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja wstałem o 7 a wy ?? blu ukrainiec cię zbudził czy sam wstałes? |
|
|
![]() |
|
https://fpg24.pl/niezabliznione-rany-79-rocznica-krwawej-niedzieli-na-wolyniu/?fbclid=IwAR0927AHV54N4NoZGPY18oVea0bWQnV6SR9nl2EqkGzwtaRDHJLOR2OH9n8
blu poczytaj.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja wstałem o 7 a wy ?? Przykre... ![]() My idziemy wtedy "spać". ![]() Nie ma nic ponad poranny... seksik. ![]() Sprawdź. Polecam. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
blu tu jeszcze takie coś dziś znalazłem na jednym z głownych portali informacyjnych link do strony informacyjnej miasta Międzyzdroje
https://miedz(...)t-196896 także tak jak pisałem wcześniej zaczyna się ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT zaczyna się Tobie mark już się tak zaczyna od paru lat ![]() |
|
|
![]() |
|
pomaganie jest w modzie
![]() |
|
Dołączył: 11 Lis 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Obyś nie potrzebował nigdy pomocy. Będziesz wtedy inaczej śpiewał. Jak Polak kombinuje to jest dobrze ale ktoś inny to już nie. Chyba nie muszę ci pisać gdzie trzeba zacząć.
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Troszkę smieszne,
![]() Na tyle że moja znajoma ze smiechu prawie się posikała. ![]() Trochę jak przy tym trochę "gili-gili"jej robiłem. ![]() https://www.youtu(...)hLcagn0k SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
po to wsadza się takich cymbałów do rady nadzorczej np PGNIG , nic nie rozumie tylko drze ryja na zawołanie ... a grzejący kaloryferami też nic nie rozumieją i łykają wszystko co powie pinokio i spółka szkoda strzępić ryja... |
|
|
![]() |
|
pandemia kowidowa to był katarek w porównaniu do tego co będzie.....
|
|
|
![]() |
|
Pewnie tak skoro tak radzicie.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zbyt długo był w ojczyżnie, gdzie jest wojna,a taki widok dla niego, to norma na co dzień.
![]() Chciał poczuć swojski klimat. ![]() Dekiel... ![]() Pamiętam podobny widok kilkanaście lat wstecz.z "perszinga bis"przy Poniatowskiego. ![]() Zona deportowała męża,za romans. ![]() Ten Perszing przy 1-go Sierpnia 11, się nie liczy.To Number One wśród patogenów.Tam "gości"po imprezie wyrzucali razem z meblami. ![]() Albo z "kosą" w żebrach... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zbyt długo był w ojczyżnie, gdzie jest wojna,a taki widok dla niego, to norma na co dzień. ![]() Chciał poczuć swojski klimat. ![]() Dekiel... ![]() Pamiętam podobny widok kilkanaście lat wstecz.z "perszinga bis"przy Poniatowskiego. ![]() Zona deportowała męża,za romans. ![]() Ten Perszing przy 1-go Sierpnia 11, się nie liczy.To Number One wśród patogenów.Tam "gości"po imprezie wyrzucali razem z meblami. ![]() Albo z "kosą" w żebrach... ![]() Pamiętasz ten widok, bo to twoja stara wyjebała ciebie. Najbardziej zbulwersowało ja jednak to że ruchałeś się z kolegą. |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Pamiętasz ten widok, bo to twoja stara wyjebała ciebie. Najbardziej zbulwersowało ja jednak to że ruchałeś się z kolegą. Nept ![]() Ja się do twojej matki nie przyczepiam. Urodziła dziecko,wychowała,ale ostatecznie wyrósł prostak o skrzywionej psychice,ale o to nie mam pretensji.Tak wyszło. Jak chcesz-bo ja tak,porozmawiam chętnie z tobą,farfoclu. Temat "rozmowy"? Nie interesuje mnie co robisz ze swoimi 'kolegami' i za jaka kasę oferujesz swoje"usługi". A za to że ubliżyłeś mojej Mamie-znajdę cię,albo sam się pokaż. Propozycja-Ring zgodnie z zasadami walki KSW. Wpłacamy kasę za wynajęcie sali,sędziego,ubezpieczenie itp. Kaucja 1o 000 tys.na wygraną plus inne wydatki-wszystko legalnie. Nie wymiękaj,albo wypyerd@laj z Forum!!! Rzuciłem rękawicę-nie perły,co prawda przed wieprza,ale ...Podejmiesz? ![]() A może twoje chamstwo załatwi moje zawiadomienie do Admina, aby usunął profil i też skierowanie sprawy do prokuratury?Mam screeny twoich postów,a wiesz ze "trochę"znam się na prawie. Zbydlęcenie ma swoje granice,a te przekraczałeś wielokrotnie. Czekam do 25.09.2022r. Wybieraj. ![]() Moją wygraną przekażesz na wybraną przeze mnie Fundację.Koszty ty pokryjesz,a to będzie łącznie ok.12 tys. Jestem wypłacalny,a ...ty zbieraj kasę.Sposób dowolny.Możesz dać ogłoszenie o zbiórce,możesz dać d..y,zbierać butelki. HONOR I GODNOŚĆ nie ma ceny. ![]() Inaczej będziesz dla mnie ch...,pe...em, ku...ą itp. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 1 Lut 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() CYTAT CYTAT [cytat] Pamiętasz ten widok, bo to twoja stara wyjebała ciebie. Najbardziej zbulwersowało ja jednak to że ruchałeś się z kolegą. Nept ![]() Ja się do twojej matki nie przyczepiam. Urodziła dziecko,wychowała,ale ostatecznie wyrósł prostak o skrzywionej psychice,ale o to nie mam pretensji.Tak wyszło. Jak chcesz-bo ja tak,porozmawiam chętnie z tobą,farfoclu. Temat "rozmowy"? Nie interesuje mnie co robisz ze swoimi 'kolegami' i za jaka kasę oferujesz swoje"usługi". A za to że ubliżyłeś mojej Mamie-znajdę cię,albo sam się pokaż. Propozycja-Ring zgodnie z zasadami walki KSW. Wpłacamy kasę za wynajęcie sali,sędziego,ubezpieczenie itp. Kaucja 1o 000 tys.na wygraną plus inne wydatki-wszystko legalnie. Nie wymiękaj,albo wypyerd@laj z Forum!!! Rzuciłem rękawicę-nie perły,co prawda przed wieprza,ale ...Podejmiesz? ![]() A może twoje chamstwo załatwi moje zawiadomienie do Admina, aby usunął profil i też skierowanie sprawy do prokuratury?Mam screeny twoich postów,a wiesz ze "trochę"znam się na prawie. Zbydlęcenie ma swoje granice,a te przekraczałeś wielokrotnie. Czekam do 25.09.2022r. Wybieraj. ![]() Moją wygraną przekażesz na wybraną przeze mnie Fundację.Koszty ty pokryjesz,a to będzie łącznie ok.12 tys. Jestem wypłacalny,a ...ty zbieraj kasę.Sposób dowolny.Możesz dać ogłoszenie o zbiórce,możesz dać d..y,zbierać butelki. HONOR I GODNOŚĆ nie ma ceny. ![]() Inaczej będziesz dla mnie ch...,pe...em, ku...ą itp. ![]() ![]() Stara to synonim slowa żona ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Stara to synonim slowa żona ![]() Neptusiu Od mojej żony won! ![]() Jeśli masz jeszcze w miarę pełne uzębienie,to powiedz tak do swojej. ![]() Będziesz w gębie miał klawiaturę z uszkodzonego fortepianu.Coś takiego- ![]() Co do mojej propozycji-Nie"podniosłeś rzuconej rękawicy". Czyli troszczysz sie o resztę zębów.Zero honoru. ![]() Jeszcze raz ubliżysz komuś z mojej rodziny to dowiesz się ile kosztuje sprawa w sądzie. A przy okazji wszyscy dowiedzą się kim jesteś,bo sprawy z powództwa cywilnego, są jawne. Zaproszę wszystkich chętnych z Forum,jako świadków. To nie jest grozba wobec ciebie,ale konieczność przeprowadzenia prawidłowego toku postępowania sądowego. Przecież czytali twoje obelgi i są świadkami publicznego znieważenia. Masz coś do mnie pisz,ale najpierw to przemyśl. Na razie przymykam oko na tekst"ruchałeś się z kolegą".Przyda się "na potem". Jesteś"bohater w necie,poCiotek w realnym świecie". ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Neptusiu Od mojej żony won! ![]() Jeśli masz jeszcze w miarę pełne uzębienie,to powiedz tak do swojej. ![]() Będziesz w gębie miał klawiaturę z uszkodzonego fortepianu.Coś takiego- ![]() Co do mojej propozycji-Nie"podniosłeś rzuconej rękawicy". Czyli troszczysz sie o resztę zębów.Zero honoru. ![]() Jeszcze raz ubliżysz komuś z mojej rodziny to dowiesz się ile kosztuje sprawa w sądzie. A przy okazji wszyscy dowiedzą się kim jesteś,bo sprawy z powództwa cywilnego, są jawne. Zaproszę wszystkich chętnych z Forum,jako świadków. To nie jest grozba wobec ciebie,ale konieczność przeprowadzenia prawidłowego toku postępowania sądowego. Przecież czytali twoje obelgi i są świadkami publicznego znieważenia. Masz coś do mnie pisz,ale najpierw to przemyśl. Na razie przymykam oko na tekst"ruchałeś się z kolegą".Przyda się "na potem". Jesteś"bohater w necie,poCiotek w realnym świecie". ![]() 1. Co ja fundacja charytatywna? Dawaj kase i możesz mnie bić ![]() 2. Honor ? O czym ty gadasz, sam wyzywasz ludzi na forum, ktorzy piszą normalnie i ignorują twoje chamstwo i bełkotliwość, a teraz wyskakujesz z honorem? 3.Gdzie ubliżylem twojej rodzinie? Znowu twoja głowa znajduje sie na innej orbicie. Wskaż mi miejsce,tekst. Fantasto. 4.Sprawy z powództwa cywilnego..... to już nawet nie odlot. Janie Brzechwo. Żeby kogos oskarżyć o np. zniesławienie w necie , trzeba spełnić kilka warunków, ale ty sam pisałeś ze na prawie sie znasz to chyba wiesz jakie to warunki. Kodeksu postępowania karnego dodam.(a'propos - co ty tam czasem piszesz o jarku, pisowcach i reszcie? co tam chcesz z nimi robić? Wywodów na mój temat , też jest sporo - jak ty to pisałeś - print screeny SOM ![]() 6.ZACZNIJ PISAĆ NORMALNIE, A NIE TWORZYĆ DYRDYMAŁY KTÓRE SIĘ NIE TRZYMAJA ŁADU I SKŁADU. Bez pozdrowień |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Wiktor odstaw truciznę i kuca
![]() Bo dla tamtych już nie ma. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |