|
![]() |
|
W jakim kościele w Stalowej lub Rozwadowie i w jakich godzinach są msze w intencjach założenia rodziny tzn. w intencjach znalezienia idealnej partnerki i spłodzenia dziecka zdrowego?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Już współczuję twojej partnerce i dzieciom... |
|
|
![]() |
|
Pytasz w "jakim kościele".
![]() W fajnym. W "którym kościele",brzmi lepiej. ![]() Taka nowinka,co może Ciebie zdziwić-Dzieci nie rodzą się w modlitwy. ![]() Trzeba "doopskiem" ruszyć. ![]() Moje życzenia dla Was-Oby Wasze dzieci miały mądrych i bogatych rodziców. ![]() PS.Skreślam słowo"mądrych".Za późno,Tu nic się nie da zrobić... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT W jakim kościele w Stalowej lub Rozwadowie i w jakich godzinach są msze w intencjach założenia rodziny tzn. w intencjach znalezienia idealnej partnerki i spłodzenia dziecka zdrowego? przecież ty jesteś apostata to co ciebie obchodzi Kościół. |
|
|
![]() |
|
Widocznie się nawrócił i Jezus zaciesza bardziej niż z dziewięciu dziewięciu takich jak ty @kabi.
![]() @adrian taką mszę możesz samemu wykupić w dowolnym kościele. Nie wiem jak że skutecznością i czy zwracają kasę kiedy się nie spełni. Musisz jednak uważać bo rozwody mają cholernie drogie (nawet 70.000,00). Nie każdy może sobie pozwolić. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT W jakim kościele w Stalowej lub Rozwadowie i w jakich godzinach są msze w intencjach założenia rodziny tzn. w intencjach znalezienia idealnej partnerki i spłodzenia dziecka zdrowego? przecież ty jesteś apostata to co ciebie obchodzi Kościół. Skąd wiesz kim jestem? |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Widocznie się nawrócił i Jezus zaciesza bardziej niż z dziewięciu dziewięciu takich jak ty @kabi. ![]() @adrian taką mszę możesz samemu wykupić w dowolnym kościele. Nie wiem jak że skutecznością i czy zwracają kasę kiedy się nie spełni. Musisz jednak uważać bo rozwody mają cholernie drogie (nawet 70.000,00). Nie każdy może sobie pozwolić. ty regres nie wypowiadaj się na temat , o którym masz blade pojęcie |
|
|
![]() |
|
Skąd wiesz jake mam pojęcie?
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|