|
![]() |
|
@idiota z nikiem podobnym do mojego
"od czasu do czasu dzban dostaje do zamieszczenia coś co przypomina gluta" Myślę, że bardziej coś co uświadamia ludziom, że pod rządami PIS Polska w rankingach wybiła się w rankingach. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
Dołączył: 24 Cze 2020r. Skąd: gudmankowo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
dzbanie foliarzu idioto amebo
ty możesz uświadamiać najwyżej studentów psychiatrii nikt inny nie czyta co piszesz ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Edzio 20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa dzisiaj nadal na 16 miejscu na świecie. Liczba zgonów: nadal 23 miejsce na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: nadal na 48. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: z 45 na 44. Średnio powinniśmy być koło 179. Średnio powinniście mieć wszyscy hemoroidy jak ogórki kiszone Szwabie ze Szwabii. Takie duże a nie kwaśne rzecz jasna! Wy wszyscy bezpartyjni wolnościowcy i podkarpackie dewianty dokonując regularnego mieszania krwi i masażu okrężnicy w sztabie POKO powinniście mieć taką przypadłość... ![]() |
|
|
![]() |
|
jemu pytania z dupy
i zdania pierdzące wystarczają no i jakiekolwiek zainteresowanie nawet pogardliwe ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
@Edzio
20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa dzisiaj nadal na 16 miejscu na świecie. Liczba zgonów: nadal 23 miejsce na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: z 48 na 47. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: nadal na 44. Średnio powinniśmy być koło 179. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
dziamdziolenie
taki codzienny glut do zamieszczenie zamelduj to swoje wycieraczce "Co oznacza PED w słowie pedofil?" ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Edzio 20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa dzisiaj nadal na 16 miejscu na świecie. Liczba zgonów: nadal 23 miejsce na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: z 48 na 47. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: nadal na 44. Średnio powinniśmy być koło 179. Piana z dzbana eminencjo ![]() |
|
|
![]() |
|
szara czy purpurowa?
to zależy kiedy pytania z dupy i zdania pierdzące nie biorą się ot tak "Co oznacza PED w słowie pedofil?" ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
@idiota z nikiem podobnym do mojego
"szara czy purpurowa?" Tak jedziemy po pedofilach-purpuratach? Dobre, dobre. Ty chyba lubisz *****. ***** biskupów kryjących pedofilię? Czy ci są poza twoim ******* kręgiem zainteresowań? art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
dzbanie foliarzu amebo idioto
jara cie ten temat co? jest grubo? "Co oznacza PED w słowie pedofil?" ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT @idiota z nikiem podobnym do mojego "szara czy purpurowa?" Tak jedziemy po pedofilach-purpuratach? Dobre, dobre. Ty chyba lubisz *****. ***** biskupów kryjących pedofilię? Czy ci są poza twoim ******* kręgiem zainteresowań? Znowu cieknie eminencjo. Proszę wezwać hydraulika albo chociaż założyć pieluchę... ![]() |
|
|
![]() |
|
a jemu kiedyś nie cieknie?
mały psygłupek dzban foliarz "Co oznacza PED w słowie pedofil?" ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
@Edzio
20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa dzisiaj nadal na 16 miejscu na świecie. Liczba zgonów: nadal 23 miejsce na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: z 47 na 46. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: nadal na 44. Średnio powinniśmy być koło 179. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
cowieczorny incydent defekacyjny dzbana foliarza
i co psyglucie? przekonałeś lekarzy i pielęgniarki do nienoszenia maseczek? "Co oznacza PED w słowie pedofil?" ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Edzio 20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa dzisiaj nadal na 16 miejscu na świecie. Liczba zgonów: nadal 23 miejsce na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: z 47 na 46. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: nadal na 44. Średnio powinniśmy być koło 179. Powinnyśmy szybko zmienić twoją bieliznę eminencjo. Wystąpił kolejny incydent... ![]() Gdzie jest Anżej? |
|
|
![]() |
|
Skąd ten psychol bierze dane że średnio powinniśmy być na którymś miejscu?
Doznał olśnienia przy kolejnym ataku biegunki? Gdzie jest Anżej? |
|
|
![]() |
|
z centrum manipulacji i kłamstwa
wkleja jak leci nasz mały psyglutek |
|
|
![]() |
|
Pewnie wyczytał w raporcie...
![]() Piana z dzbana. Gdzie jest Anżej? |
|
|
![]() |
|
chciałby poklakierować, ale wstydzi się
|
|
|
![]() |
|
To co się dzieje na tym forum przechodzi wszelkie pojęcie. Takie gnoju już dawno nie było. Większość normalnych użytkowników już dawno nie korzysta z forum. Dno.
|
|
|
![]() |
|
Eminencja McCarrick ma rozluźnione stolce, więc rzeczywiście gnoju tu nieco więcej niż zwykle...
![]() Niemniej Anżej poszedł po wiaderko i czystą bieliznę, zatem jest nadzieja na poprawę sytuacji. |
|
|
![]() |
|
@Edzio
"Eminencja McCarrick ma rozluźnione stolce, więc rzeczywiście gnoju tu nieco więcej niż zwykle..." Przypominam wszystkim, że Jan Paweł II mówił o McCarricku "nadal jestem Twoim przyjacielem". art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|
|
![]() |
|
czyli wehikuł czasu działa
i niewidzialność też działa i defekacja działa - choć sterowanie ci siadło przy takiej aktywności lepiej nie patrz w lustro bo znów zaczniesz ludzi wyzywać od płatnych ku...ew "Co oznacza PED w słowie pedofil?" ale heca! brat dzban pisze na forum spod żeliwnej wanny! ***** dzbanów i foliarzy ***** julki i alanaów ***** lewaków ***** konewki piana z dzbana! |
|
|
![]() |
|
Eminencjo wystąpił kolejny incydent. Anżej poszedł po czyste majtki...
![]() |
|
|
![]() |
|
Dane z 18.11.2020
@Edzio 20 października śmieszkowałeś: "To że niekompetencja pisiorów doprowadziła do drugiej fali srakawirusa , to dla mnie rzecz oczywista. Nie rozgryzłem tylko czemu ściągnęli to cholerstwo na całą Europę. Mają rozmach skurw.syny, jak to ładnie ujął regres... ![]() Pod względem całkowitej liczby osób, które zachorowały na COVIDa wyprzedziliśmy RPA i jesteśmy na 15 miejscu na świecie. Liczba zgonów: wyprzedziliśmy Kanadę i jesteśmy na 22 miejsce na świecie. Średnio powinniśmy być na 37. Zgony/1 milion mieszkańców: z 46 na 42. Liczba zarażonych / 1 milion mieszkańców: nadal na 44. Średnio powinniśmy być koło 179. art2deco: "Miłe wspomnienia, łza się w oku kreci gdy wspomnę lato z dziennymi liczbami rzędu 300 pozytywnych i 15 zmarłych." |
|